Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Ayy ne kadar güzel bir haber❤️ Allah bir ömür mutluluğunuzu daim ettin inşallah🙏 nasıl bir duygu biraz bahsetmenizi çok isterim

Darısı bizlere inşallah. Allah saglıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin :dua::dua::dua:
Hepinize çook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🥰 çok sık bakamıyorum foruma, malum yoğun bir tempoya girdik. Nasıl bir duygu olduğunu inanın anlatamam. Onunla olan her andan keyif alıyorum, uyurken bile özlediğimi farkettim ve (şimdilik) hiçbir şey külfet gelmiyor. Çocuk sahibi olan arkadaşlarım öf püf modunda olurlardı genelde. Ben sanırım çocuk değil torun sahibi olmuşum gibi oldu ☺️ sıra beklerken kalp krizi geçirecek gibi oluyordum özellikle son zamanlarda. Nasıl olacak, nasıl bakacağız bebeğe endişeleri içindeydim ama kuzumu kucağıma verdikleri an hepsi geçti. Sıra bekleyen arkadaşlarım umarım bir an evvel kavuşursunuz yavrularınıza. Dualarım sizinle 🥰

İnşallah amin son zamanlar inanın geçmek bilmiyor kızlar bebek arabası puset falan aldık ama kıyafet almadım henüz kaç aylık olacak belli olmadığı için
Ayy son zamanlar gerçekten geçmek bilmiyor ama asıl "sıranız geldi, yarın yuvada buluşalım" telefonunu geldiğinde zaman duruyor sanki. Kıyafet almamakla iyi yapmışsınız. Alacaksanız da büyük alın. Sizin şehrinizde de sistem benzer ilerliyordur diye düşünüyorum, bizim bebekle tanıştıktan sonra evrak işleri halledilene kadar 3-4 saat boşluğumuz oldu. Bezini, mamasını, bir süre yetecek kıyafetini alabilmek için yetti. Sonrasında gelen hediyeler zaten dolabını doldurdu. Sanırım en az 1 sene kıyafet almamız gerekmeyecek 😅

Merhaba Arkadaşlar,
32 yaşındayım bir süredir konuyu takip ediyorum hepiniz harika bir kalbe sahipsiniz.🩷 Evlat edinmeyi eşimle birlikte çok istiyoruz. Ankara' da yaşıyorum. Başvuru yapmak istiyorum fakat aile ve sosyal hizmetler bakanlığına telefon ile ulaşamadım. E devletten başvuru yaptım fakat hiç bir dönüş yok. İlk başvuru için güncel bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Şimdiden herkese teşekkür ederim 🙏
Merhaba Ankaradan numaraya ılasabildinizmi bende var vereyim

Hepinize çook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🥰 çok sık bakamıyorum foruma, malum yoğun bir tempoya girdik. Nasıl bir duygu olduğunu inanın anlatamam. Onunla olan her andan keyif alıyorum, uyurken bile özlediğimi farkettim ve (şimdilik) hiçbir şey külfet gelmiyor. Çocuk sahibi olan arkadaşlarım öf püf modunda olurlardı genelde. Ben sanırım çocuk değil torun sahibi olmuşum gibi oldu ☺️ sıra beklerken kalp krizi geçirecek gibi oluyordum özellikle son zamanlarda. Nasıl olacak, nasıl bakacağız bebeğe endişeleri içindeydim ama kuzumu kucağıma verdikleri an hepsi geçti. Sıra bekleyen arkadaşlarım umarım bir an evvel kavuşursunuz yavrularınıza. Dualarım sizinle 🥰
Ay ne güzel duygularınızı paylaşmışsınız çok mutlu oldum inanın, bizimde çok az kaldı yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum umarım bende kucağıma aldığımda bütün endişelerim geçecek siz böyle yazmaya devam edin olur mu çok iyi geliyor inanın 🙏 Allah bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin kuzucuğunuzla 🙏🥰

kızlarrr ... nasılsınız nasıl gidiyor. ben çok mutluyumda sizede yazam dedim. biraz saçma ama sizden başkası anlamaz halimden gibi geldi...
daha dosya onayı bile almadık ama ben az önce çocugumun odasına halı aldım :halay: :bicak:
eşimde diyorki bari zıbın falan alsaydın halı ne alaka. valla vitrinde gördüm çok begendim kız / erkek ikiside kullanır gibi geldi aldım gitti.

kızlarrr ... nasılsınız nasıl gidiyor. ben çok mutluyumda sizede yazam dedim. biraz saçma ama sizden başkası anlamaz halimden gibi geldi...
daha dosya onayı bile almadık ama ben az önce çocugumun odasına halı aldım :halay: :bicak:
eşimde diyorki bari zıbın falan alsaydın halı ne alaka. valla vitrinde gördüm çok begendim kız / erkek ikiside kullanır gibi geldi aldım gitti.
Herşeyde mantık aramamak gerekiyor o an içimizden ne yapmak ne almak geliyorsa onu yapalım bunu hak ediyoruz ❤️❤️❤️ yani çok iyi yapmışsın 🤭🤭🤭

Merhaba sevgili kaderdaş anne, bende daha evrak toplama anında gidip emzik, battaniye, patik, ağız silme bezi, bebek bornozu, mama kaşıkları-çatalları... Hemde yenidoğandan tutun 3 yaşa kadar.. çoraplar..
Neler aldim ama dokunup koklayıp öpüp dolaba kaldırıyorum .. eşimi de uzmemek için ortada tutmuyorum.. sanki içinde bebeğimiz varmış gibi kokusu kendinden önce gelmiş gibi o kadar ona ait o kadar gerçek ki.. hem burnumun direği hem de göğüslerim sızlıyor her seferinde.. demem o ki halı değil bebeklerimize okul çantası bile alsak abartı olmaz bence 🙏🏻😍🥲🥰

Merhaba sevgili kaderdaş anne, bende daha evrak toplama anında gidip emzik, battaniye, patik, ağız silme bezi, bebek bornozu, mama kaşıkları-çatalları... Hemde yenidoğandan tutun 3 yaşa kadar.. çoraplar..
Neler aldim ama dokunup koklayıp öpüp dolaba kaldırıyorum .. eşimi de uzmemek için ortada tutmuyorum.. sanki içinde bebeğimiz varmış gibi kokusu kendinden önce gelmiş gibi o kadar ona ait o kadar gerçek ki.. hem burnumun direği hem de göğüslerim sızlıyor her seferinde.. demem o ki halı değil bebeklerimize okul çantası bile alsak abartı olmaz bence 🙏🏻😍🥲🥰
Başvuru yapıldığı zaman onaylanmama ihtimali oluyor mu acaba 😪 bende başvuracağım hala gidemedim ama çok umutluyum gidersem olmaz diyeceklermiş gibi sürekli erteliyorum o umuda tutunuyorum çünkü farklı bir yanıt alabilme ihtimali beni korkutuyor

Başvuru yapıldığı zaman onaylanmama ihtimali oluyor mu acaba 😪 bende başvuracağım hala gidemedim ama çok umutluyum gidersem olmaz diyeceklermiş gibi sürekli erteliyorum o umuda tutunuyorum çünkü farklı bir yanıt alabilme ihtimali beni korkutuyor
O korku bendede olmuştu onay alana kadar yüreğim pır pır çarpıyordu... Bence bu duyguları herkes yaşıyordur... Çok önemli bir konu olmadığı sürece red cevabı olacağını sanmıyorum.... Başlamak bitirmenin yarısı eğer öyle bir dusunceniz varsa hiç beklemeyin çünkü süreç çok uzun ... Kalbinizi dinleyin ❤️

Back
X