belki bulunduğun şehir için öyledir. yanlış birşey de yazmak istemiyorum aslında ama mesela burada uzmanlar bebekler ilk bırakıldığında biyolojik anne dışında mesela varsa teyze/anneanne vs hepsiyle görüşüyor, bu görüşmelerden sonra da bebek bırakılmak isteniyorsa evlat edinme statüsüne alınıyor. yada ben kızıma dediğim gibi başka şehirden kavuştum; biyolojik anne evlat edindirilsin dediğinin iki gün sonrası aldım kızımı kucağıma. tabiki hikayeler de önemli (ki ben kızıma kavuştuğumda anlatılan dışında birçok detayı mahkeme aşamasında öğrendim ve iyiki o gün bana anlatmamışlar, belki tereddüt ederdim o zaman dedim). yani şehir dışındaysa ve hikayesini az çok biliyorsanız mahkeme sürecini çok dert etmeyin demek isterim sadece. bunu diyorum çünkü, milyonlarca şükür ediyorum kızıma, yaşadığımız herbir ana... hani insan çok mutlu olduğu birşeyi sevdikleri için de ister ya, yanlış anlama ne olur dediklerimi, aynı yollarda yürüdük o yüzden korkma yaşa demeye çalışıyorum sadece. ama bir yandan da ben ne dersem diyeyim, zaten senin alnında yazılı bir bebek var ve belki o kader için sen şuan bunlara hayır diyor ve bebeğini bekliyorsun. veya öyle bir an (belki bir dakka sonra gelecek o an) gelecek ki, bugüne kadar hayır dediğin ne varsa kabul edip koşacaksın evladına. sadece yürğini dinle, o seni hedefine ulaştıracak zaten.
sevgilerimle :)