• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
kızlar merhaba.... bugünden beri telefon başından ayrılmıyorum ama sonuç yine hüsran..... :KK61::KK61::KK61:....eşim geçen gün rüya görmüş rüyasında ... gözünüz aydın kızınız geldi çarşamba günü gelin alın demişler .... bende bir umut .....olur ya belki rüya çıkar .... bugün salı telefon çalar gelin derler .... ama hüsran ..... :KK61::KK61::KK61::KK61: ...... rüyalarada çok bağlanmamak lazımmış :KK43: ...... beklemek kadar sabretmek kadar zor birşey yok ..... herşeyi hazır onlara baktıkça ne zaman içinde görücem kızımı çıldırıyorum ..... biliyorum onu görünce bütün bunları unutucam ama insan görmeden severmi özlermi ...... özlüyoruz seviyoruz ......gel artık .... bugün çok duygusalım haberde gelmediya rüyayada çok inanmıştım .....:KK61::KK61::KK61::KK61:
Ins tez vakitte aranirsiniz bende agustostan beri aranmayi bekliyorum ama devamli arayan benim size haber vericez diyolar anlamadim gitti herseyi hazirladik ses yok

Senin için daha çok erken canım. Ben Kasım 2016 da başvurmuştur. Bu ayın 15 inde 1 senem bitecek. Ev ziyaretin olsun onayını da al öyle denemeye başla bence. Ben öyle yaptım. Sonra sütün geldiğinde saklama poşetine koyup Derin Dondurucuya atarsın , 6 ay dondurucuda saklanabiliyor.

Ins tez vakitte aranirsiniz bende agustostan beri aranmayi bekliyorum ama devamli arayan benim size haber vericez diyolar anlamadim gitti herseyi hazirladik ses yok
aynı şeyi banada sölüyolar 1 senedir biz aricaz ama dediğiniz gibi arayan hep ben .... aynı cevap biz aricaz .....ama arayan yok .... :( ..... 1 yıldır bugün aranırım yarın aranırım ömrüm gitti vallahi sabır taşım çatladı ...... sıradayken sıranın düşmesi çok farklıda .... sıranın sende olup böle 1 yıl beklemek insanı mahvediyor ne yapalım bekledik dahada beklicez yapcak bişey yok

Senin yaş mi büyük ,yoksa istediğin bebeğin özellikleri mi sınırlı? niye bukadar çok bekletiyorlar anlamadimo_O

Selam un aleyküm arkadaşlar hayırlı cumalar dün ev ziyaretim gerçekleşti 3 hafta sonra kuruma görüşe çağırdılar basvurali 3 ay olacak sizce 3 hafta sonra siramizi belli olur mu

Senin yaş mi büyük ,yoksa istediğin bebeğin özellikleri mi sınırlı? niye bukadar çok bekletiyorlar anlamadimo_O
yaş 30 başvurdum şuan 33 yaşındayım .... o-1 yaş kız bebek başka bi sınır yok hayırlısını diliyoruz Rabbimden

Selam un aleyküm arkadaşlar hayırlı cumalar dün ev ziyaretim gerçekleşti 3 hafta sonra kuruma görüşe çağırdılar basvurali 3 ay olacak sizce 3 hafta sonra siramizi belli olur mu
İlden ile değişiyor. Bizde mesela tüm görüşmeler yapılıyor en son ev ziyareti oluyor sonra onay kağıdı alıyorsunuz orada sıra yazıyor. Ve bekliyorsunuz. Sizin de büyük ihtimal belli olur sıranız. Herşeyin hayırlısı.

Menzilcim , Hayırlısı olsun canım yaa , inşallah artık vakti gelmiştir de tez zamanda sabrının mükafatını alırsın

İlden ile değişiyor. Bizde mesela tüm görüşmeler yapılıyor en son ev ziyareti oluyor sonra onay kağıdı alıyorsunuz orada sıra yazıyor. Ve bekliyorsunuz. Sizin de büyük ihtimal belli olur sıranız. Herşeyin hayırlısı.
Allah razı olsun InşaAllah dört gözle bekliyorum yavrumu InşaAllah onay alırız hayırlısıyla

merhaba bayanlar sizlerle bişey paylaşmak istiyorum bi bebek evlat edindik iki ayını doldurdu bugün kurumdan eve gelmişler eşim eve gitti bebeğin odasını görmek istemişler bebeği görmek istemişler ve bebek yaşına girdikten sonra mahkemeye biyolojik annesininde çağrılacağını söylemişler yani yüz yüze olacakmışız adresimiz verilecekmiş onunda bize adresi verilecekmiş kanun hükmünde karar name ile yeni çıkartılmış bu yasa şimdi eşim söyledi çılgına döndüm devlet hükümet tuzu kurular nasıl böyle bi vicdansızlık yaparlar bebeğin bizim psikolojimizi nasıl düşünmezler ya bebeğim rahatsız edilirse yada kadının talepleri olursa bizi rahatsız ederse biz ne yapacağız devlete güvendiğimiz için devlete müracaar ettik yoksa gayri resmi yollardanda evlat edinilebilirdi bu konuda bilgi sahibi olanlar varmı yada yeni bebek edinenler veya henüz nüfusuna almamış olanlar bu konudaki tepkimizi gösterelim nolur bi fikir bi akıl verin çok kötü durumdayım...

merhaba bayanlar sizlerle bişey paylaşmak istiyorum bi bebek evlat edindik iki ayını doldurdu bugün kurumdan eve gelmişler eşim eve gitti bebeğin odasını görmek istemişler bebeği görmek istemişler ve bebek yaşına girdikten sonra mahkemeye biyolojik annesininde çağrılacağını söylemişler yani yüz yüze olacakmışız adresimiz verilecekmiş onunda bize adresi verilecekmiş kanun hükmünde karar name ile yeni çıkartılmış bu yasa şimdi eşim söyledi çılgına döndüm devlet hükümet tuzu kurular nasıl böyle bi vicdansızlık yaparlar bebeğin bizim psikolojimizi nasıl düşünmezler ya bebeğim rahatsız edilirse yada kadının talepleri olursa bizi rahatsız ederse biz ne yapacağız devlete güvendiğimiz için devlete müracaar ettik yoksa gayri resmi yollardanda evlat edinilebilirdi bu konuda bilgi sahibi olanlar varmı yada yeni bebek edinenler veya henüz nüfusuna almamış olanlar bu konudaki tepkimizi gösterelim nolur bi fikir bi akıl verin çok kötü durumdayım...
Bunu ilk sizden duydum inanin hemen pazartesi gunu aratirmaya basliyacam.cunkubu cok agir birsey hem biz evlat edinler icin hemde evladimiz icin.ayriyeten cok sacma.eger oyle birsey varsa ben tekrar dusuncem bu konuyu.zaten basvurduk vurali icimizde birsuru korkular var cok korkunc birsey bu. :( :(

Bebeğinizi güle güle büyütün. Rıza davası süren bir bebek mı?

Bunu ilk sizden duydum inanin hemen pazartesi gunu aratirmaya basliyacam.cunkubu cok agir birsey hem biz evlat edinler icin hemde evladimiz icin.ayriyeten cok sacma.eger oyle birsey varsa ben tekrar dusuncem bu konuyu.zaten basvurduk vurali icimizde birsuru korkular var cok korkunc birsey bu. :KK43: :KK43:
bu sabah müdürle görüştüm bu yargıtay kararı dedi 2016 yılında çıktı ama hakimler burda bir hafta on gündür uygulamaya geçtiler dedi diyor yasa bu diyorlarmış mahkemede görmek istemezsek avukat tutabilirmişiz ama adres bilgilerimiz ve kimlik bilgilerimiz kendisine verilecekmiş biz dışardan bi aileyle anlaşıp evlat edinerek yada devletten edinilen arasında fark kalmamış herkes birbirini bilecekmiş öyle dedi... böyle saçmalık olrmu hiç yaa nolursunuz bakanlıklara milletvekillerine mesajlar atalım bu saçmalık yapılmasın yoksa ömrü billah edişe korku teraddütle yaşamak zorunda kalacağız yok evim mi gözetleniyor yok çocuğummu takip ediliyor yok görmekmi istiyor yada talepleri bitmek bilmezse vs...vs...

Back