• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Canim benim sorduk erkek cocuguna en fazla 1.5 yil veriyorlar.biz basvurdumuz gun bayanin biride cocugu almislar son prosodurler geregi gelmis imza felan atti gitti.oda erkek cocuk almis ve tam 1 yil surdu dedi.yani en assa 1 yilimiz var.
1. Siradasiniz sonucta hic belli olmaz bi bakmissiniz telefon gelmis hakkinizda hayirlisi olsun

Merhaba biz ankarada 2.5 yil bekledik sirada tayinimiz cikti dosyamizi erzuruma tasidik muracaat yilina gore siraya giriyorsunuz 1.siradayiz 3 aydir bekliyoruz bakalim yazin tayinciyiz tekrar ins burdayken gelir
Cevabunuz için çok teşekkür ederim. Zaman geçmiyordur size şimdi 3aydır her telefona ümitle koşmak... umarım en kısa zamanda gelir miniğiniz. Peki siz bu şekilde tüm türkiyeden mi istediniz yoksa sadece erzurum mu oluyor? Biz temmuzda başvuru yapacağuz. Daha nerden yapacağımız belli değil. Tayin durumuna göre belli olacak. Umarım sırası hızlı ilerleyen bi il olur

Merhaba sevgili anne adaylari ❤❤❤
Ben yurtdisinda yasiyorum 3 senelik evliyim. Ilk günden beri cocuk istiyorum ama maalesef olmadi... O kadar icim aciyor ki bunu en iyi siz anlarsiniz.. Bende evlat edinmek istiyorum hemde cani gönülden. Düsuncesi bile kalbimin ritmini hizla degistiriyor. Ne olur bana basvuru yapmam icin daha 2 sene beklemek zorundasin demeyin

Merhaba sevgili anne adaylari ❤❤❤
Ben yurtdisinda yasiyorum 3 senelik evliyim. Ilk günden beri cocuk istiyorum ama maalesef olmadi... O kadar icim aciyor ki bunu en iyi siz anlarsiniz.. Bende evlat edinmek istiyorum hemde cani gönülden. Düsuncesi bile kalbimin ritmini hizla degistiriyor. Ne olur bana basvuru yapmam icin daha 2 sene beklemek zorundasin demeyin
Merhaba.sizin ve Eşinizin yaşı 30 ve üstü ise de başvuru yapabiliyorsunuz.prosedür değişti mi bilmiyorum.biz başvurduğumuzda böyleydi.

Isim cok zor o zaman :( gecenlerde haberlerde yas sinirin kalktigini okumustum

Esimde bende daha 24 yasindayiz ☺

Kızlar ben 2 gündür göğüslerime pompa yapıyorum , böyle ufacık damla şeklinde biraz beyaz biraz sarımtırak gibi bir renkte sıvı geliyor ama böyle akıp akıp gitmiyor yani damla şeklinde gelip akmadan öylece kalıyor. Acaba sütü gelenlerinki de en başta böyle sıvı mı gelmişti , yani sizce pompaya devam etsem süte çevirir mi çoğalır mı ? Bi akıl verin bakim :KK15:

Kızlar ben 2 gündür göğüslerime pompa yapıyorum , böyle ufacık damla şeklinde biraz beyaz biraz sarımtırak gibi bir renkte sıvı geliyor ama böyle akıp akıp gitmiyor yani damla şeklinde gelip akmadan öylece kalıyor. Acaba sütü gelenlerinki de en başta böyle sıvı mı gelmişti , yani sizce pompaya devam etsem süte çevirir mi çoğalır mı ? Bi akıl verin bakim :KK15:
Merhaba ben merak ediyorum dogurmadan süt gelir mı goguslerden

Pompa ile çalışarak getiren ve emziren arkadaşlar var canım :) İnşallah ben de bebeğim gelince onu emzirmek istiyorum bakalım ne olacak

Pompa ile çalışarak getiren ve emziren arkadaşlar var canım :) İnşallah ben de bebeğim gelince onu emzirmek istiyorum bakalım ne olacak
İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini bende evlat edinmeye başvuru yaptım .
Ben de emzirmek istiyorum inşallah bu formülü uygularim

Sadece pompa mı kullanıyorsunuz yoksa hormon takviyesi alıyor musunuz?
daha 2 gün olmuş belirti de göstermiş. Sanki süt gelecek gibi? Sabırla devam edin olacak olacak :) Hangi marka pompa kullanıyorsunuz acaba? Ve ilaç desteği alıyor musunuz yoksa sadece pompa mı kullanıyorsunuz?

Dogurmadan sut gelmiyormuski neden kendinizi zorluyorsunuz.sute benzer bir sivi geliyormus oda sut deilmis.

Ay napim yaa çok zoruma gitti :110: Günlerdir uğraşıyorum , arkadaş böyle birden bire neden kendinizi zorluyorsunuz o süt değil falan deyince çok bozuldum.

Ay napim yaa çok zoruma gitti :110: Günlerdir uğraşıyorum , arkadaş böyle birden bire neden kendinizi zorluyorsunuz o süt değil falan deyince çok bozuldum.
Siz denemeye devam edin sutunuz gelir dogumla ne alakasi var prolaktin hormonunu yukselterek de sut geliyor internette arastirirsanizda yazilar cikiyo kolay gelsin

Siz denemeye devam edin sutunuz gelir dogumla ne alakasi var prolaktin hormonunu yukselterek de sut geliyor internette arastirirsanizda yazilar cikiyo kolay gelsin

Evet canım denemeye devam ediyorum inşallah süt de gelecek inanıyorum :super: . Araştırdım örnekleri var , uzmanlar bile destekliyor. Ayrıca desteğin için çok sağol , böyle birbirimize moral olursak Allah'ın izniyle her şeyin üstesinden geliriz.

Back