Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Hamile olduğum süreç içerisinde kurumdan beklediğim bebeğimden hiç vazgeçmedim. Hatta keşke Doğum yapınca gelse de onu da emzirebilsem diye düşündüm.

Kızlar küçük sehirlerdemi sıralar fazla olyr buyuk sehirlerdemi

merhaba arkadaşlar 2 yıldır kız bebek sırasındayım ANKARA evet malesef sıralar hiç ilerlmeiyor sabır işi bu iş kızımın neredeyse herşeyi hazır bir tek o eksik evladına kavuşan kavuşan arkadaşlar var burda görüştüğümüz çok güzel bir duygu Rabbim hepimize yaşatsın yeni başvuru yapanlara hayırlı olsun

Evet uzmandan uzmana değişiyor biz 3. görüşmede ancak ilk başvuru formu doldurabildik. ve özgeçmiş istendi daha diğer yapmamız gereken evrakları istemedi bile

Kucuk sehirlerde dogal olarak sira az oluyor ama ayni sekilde kucuk sehirlerde de evlat edinilmeyi bekleyen bebekler/cocuklar az oluyor. İyi bir sekilde takip etmeniz, ara ara iletisimde olmaniz bir arti kazandirabilir, ha tabii ki one gecmenizi saglamaz belki ama bilemeyiz de. Rabbim insallah ebeveyn olmayi en guzel sekilde basarabilen kisilere evlat eder, insallah burada bebeklerine kavusmayi bekleyenler de bu kisilerdendir.
Yaptiginiz/yapmak istediginiz sey gercekten takdire sayan. Keske herkes boyle olabilse.

Evet tedaviler için yıllarca bekledik simdide sıra için bekleyeceğiz. bana doktora gitmekten daha zor ve meşakatli geliyor bir gün gelecek ama evladımız ne zaman. hayırlı zamanlarda herkesin gönlüne göre versin. her yıl müracat eden sayısı artıyormuş fakat evlat vermek isteyen sayısı azalıyormuş kurumda kalsın diyorlarmış. siz hangi asamadasiniz hayrettim ? .

Gülnaz hanım bizim yaşadığımız ilde bebek grubu yok. 7 _8 yaştan başlıyor sanırım. bizim dosyamiz ankaraya gidecek. Tüm Türkiye dedik. artık sıraya nerden nasıl gireceğimizi ankara belirleyecekmiş.

İnşallah rabbim tez zamanda kavuşturur herkesi yavrusuna okdar hazrm ki şu dakika verslr yavrmu hiç acemlk cekmem ama beklememiz gerkyr başvuru icn yasimz da evlilik yilmzda tutmyr

Ben evraklarımı teslim ettim. ilk ev ziyaretimi bekliyorum. aslında ilk tüp bebek tedavisi sonrasında evlat edinmeye karar vermiştim. ancak eşim hazır değildi yani kısmet bugünlereymiş. bundada vardır bi hayır.

Acaba herkes tek çocuk mu evlat edinmek istiyo. ya kardeşi varsa . ayrılmalarına göz mü yumacağız bide işin ekonomik boyutu var tabi . kafam karıştı

Acaba herkes tek çocuk mu evlat edinmek istiyo. ya kardeşi varsa . ayrılmalarına göz mü yumacağız bide işin ekonomik boyutu var tabi . kafam karıştı
Ben daha işin çok basndayim evlat edinmeyi istyrz ama sartlr uymyr galba zaten biz 0yas istdgmz biz kadesndn ayrmk ck snkti olmz dye dsnyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…