Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Anladım bu portalda okumuştum ilden ile değişiyormuş sanırım veriliş suresi bide 5yil evlilik şartı ve en az 30yasinda olmamz grekyrms
  • Eşlerin en az beş yıldan beri evli olmaları veya her ikisinin de otuz yaşını doldurmuş bulunmaları,
    koşulları aranır. benim bildiğim 5 yıl evli olsanız da 30 yaş sınırı yok diye biliyorum yine de yanlış bilgi olmasın

5.yilimizdayiz doldurmadık daha acaba şimdi gitsek başvuru yapablrmyz özel olmazsa sizn skinti nedr yani sizde mi evltlik aldınız yada dusunysnz

kizimiza kavusali 1 hafta oldu minicik kuzum cok tatli bugun 1 aylik oldu cok kucuk pamuk prensesim rabbim sizleride biran once kavustursun insallah dualarim sizinle
Canım sana çok ihtiyacım var sakaryadasın engin bilgilerini paylaş ne olursun bu bekleme süreci en zoru sanırım allah kolaylık versin herkese

Göz taşlarıyla okudum hikayenizi Rabbim omur boyu ayirmasn sizi ve bizlere de böyle bir mutluluk yastsin

kizimiza kavusali 1 hafta oldu minicik kuzum cok tatli bugun 1 aylik oldu cok kucuk pamuk prensesim rabbim sizleride biran once kavustursun insallah dualarim sizinle
Rabbim sizi hiç ayirmasn inşallah ilk gidip başvuru yaptktan nekdr sure sonra kavustunuz yavrumuza

Kızlar Ev ziyaretine ne zaman gelecekler , sıramı ne zaman öğreneceğim , uzmanımız bilgi vermedi pooffff...

cevabını buldum teşekkürler 5. senenin bitmesini beklemem gerekiyormuş en yakın ozaman başvurabilirmişim.
Merhaba biz de sizinle benzer durumdayız ben 25esim 27yasnda 5.yilimizin içindeyiz daha doldurmadık 5yili doldurunca 30yasamask da sartlara uyuyormyz

Nekadar sure beklediniz birde şeyi merak ediyorum ilk evlat edinmeye karar verip gdp basvurdunuz ya ondan sonra evrak ve gorusmeler olyrms bunun sonunda onay verlp sıraya alnyrmssnz sıraya alındıktan nekadar snra evldnza kavustunuz ve ayrıca sıraya alınana kadr evrak ve inceleme suresi nekdr surdu
Merhaba bebegmzn cinsiyeti nedir 3yil beklediklerini demissnz ilk basvurudan itibaren mi yoksa sıraya alındıktan sonra mi

Kahramanmaraş tan yada Bursadan evlatn edinmek için sıra bekleyenler var mi

Kimse yok galiba lütfen evlat edilenler edincek olanlar duygu ve bilgilerinizi paylsn

Evet yaa neden kimse yok evlat edinenler ve sırası ilerleyenler bize biraz destek olmaz mı biz çok acemiyiz

Merhaba, bugün üye oldum fakat 2 yılım bu forumda eşi azosperm olanları okumakla geçti. hastaneler , tetkikler, yasin zincirleri, dualar , ameliyatlar , ilaçlar derken şimdi de bu sayfadayım. yorumlarınızı okudukça bizim gibi ne çok aile varmış dedim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. evraklarımızı hazırladık. başvuruya gideceğiz inşaallah. çalıştığımız için gerçekten izin almak zor oluyor. Antalyadayım. kimseyi üzmek istemem ama ilk görüşmeye gittiğimizde Antalyada uzun zamandır bebek verilmediğini, sıranın ilerlemediğini öğrendik. bu süreç hepimiz için kolay geçer inşallah.

Evlilikte 5 yılınızı doldurunca başvurabilirsiniz, yaş önemli değil. Bizim 16 ay oldu, Ankara'dan kız bebek bekliyoruz ama 3 senede ancak sıra gelir gibi, hiç ilerlemiyor çünkü. Beklerken çok sıkıntı yapmayın, eşyalarını alıp bakıp bakıp üzülmeyin. Nasıl olsa bebeğiniz geç de olsa gelecek bunun rahatlığını yaşayın.

Ben henüz çorap bile almadım, gerek yok çünkü. Bu arada hamile bile kaldım. Ama geçen hafta düşükle sonuçlandı. Kafanız rahat olsun.

çok üzüldüm. inşallah sağlıklı bir evlat nasip eder Allah size. bu süreçte bebeğiniz olursa evlat edinmeyi düşünüyor musunuz? başvurunuzu dondurabiliyorsunuz diye biliyorum. başımıza böyle bir şey gelirse ki inşallah kendi bebeğimiz de olur. ikisine de bakarız dedik. ama bu şekilde bir durum yaşayan var mı acaba?

Gelir durumu nekadar önemli evlat edinmede yani illaki uzerimize tapulu ev araba mı olmalı yada neblm aylık 2binlira geliri olan birisine evlat vermyrlr mi

Gelir durumu nekadar önemli evlat edinmede yani illaki uzerimize tapulu ev araba mı olmalı yada neblm aylık 2binlira geliri olan birisine evlat vermyrlr mi
gelirinizin kaç para olduğundan evinizin arabanızın olup olmadığndan ziyade bir bebeğin hayatını idame ettirecek bir aile olup olmadığınıza dikkat ediyorlar biz de sormuştuk o ara eşim işinden istifa etmişti yeni işe başlamasına 1 ay vardı bi uzmana denk geldik aaa kesinlikle başvurunuzu almayayım reddolur dedi ben devlet memuruyum evimiz arabamız var nasıl olur böyle bişey dedim yok yok olmaz dedi almadı başvuruyu. 1 ay sonra eşim işe başlayınca tekrar gittik başka uzmana denk geldik dedik böyle böyle olur mu öyle şey yaa boşa vakit kaybetmişsiniz biz asıl olarak aile durumuna bakıorz bir de tabi ki ortalama bi gelir olsun ki bebek mağdur olmasın istiorz dedi. meğer o önceki uzmanın tayini çıkmış gider ayak elinde iş kalmasın die almak istememiş bizim dosyamızı ne kadar sinirlenmiştik belki o bir ayda önümüze 10 kişi geçti bizim
yani yok başvurmayın olmaz filan dediklerinde demek ki dinlememek lazım yapın başvurunuzu reddecekse bakanlık etsin. bunlar hep yaşayarak öğrenilior tabi yapcak bişey yok. ama içinizi ferah tutun eğer olumlu elektrik alırlarsa sizden çok da zorlamıorlar sanırım bikaç kişiden duyduğum bu tabi ilden ile uzmandan uzmana değişior maalesef sanırım

3 sene çok fazla değil mi yaa Gerçekten bu kadar bekleyecek miyiz. Canım senin sıran kac ?? Bu arada çok geçmiş olsun. İnşallah tekrar hamile kalırsın.

Çok kötü bir deneyim olms sizin için birgün bile nekdr önemli bu surecte biz daha başvuru yapamadk arastryrz yasimiz da tutmyor evlilik yilimzda en azından evlilik yılını doldrmk grekyrms galba buyuzden 10ay falan beklmk gerekir 5yili doldrmamz için sizin sureciniz nedir suan

Çok uzun bir sureymis yani burada okuduğum kadaryla bazıları 1sene içinde kavsmslr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…