Ben ikiz olabilir ama yaş farki olan kardeş düşünmedim iki farkli yaşdaki çocuga yetişemiyelirim diye düşündüm. Özel olarak farkli yas grubuyla ilgilenemezsem yeterince diye. Tercihim tek 0-1 yaş veya olursa ikiz kız bebekAcaba herkes tek çocuk mu evlat edinmek istiyo. ya kardeşi varsa . ayrılmalarına göz mü yumacağızbide işin ekonomik boyutu var tabi . kafam karıştı
Hayır gorusemedik arastrdgmz kadaryla öyle ben 25 esm 27 yaşında ve evliligmzn 5.yilimdayz ogrendgm kadaryla ya yasimz dolmalyms yada 5.yilimizŞartlar neden uymuyor. hiç yetkili merci yada memurla görüştünüzmü. olumsuz düşünmeyin bence :))
Maşallah gençsiniz daha :) 5. yılınızı doldurduğunuzda 30 yaş kriterini beklemenize gerek kalmayacak. bu süreci araştırarak değerlendirebilirsin. senin içinde eşin içinde hayırlısı olsun :))Hayır gorusemedik arastrdgmz kadaryla öyle ben 25 esm 27 yaşında ve evliligmzn 5.yilimdayz ogrendgm kadaryla ya yasimz dolmalyms yada 5.yilimiz
Ben hiç böyle düşünmemiştim. peki ikiz olursa bakımı için yardımcı olabilecek bi yakının varmı. bana yardımcı olabilecek kimse yok . belkide bende tek evlat düşünmeliyimBen ikiz olabilir ama yaş farki olan kardeş düşünmedim iki farkli yaşdaki çocuga yetişemiyelirim diye düşündüm. Özel olarak farkli yas grubuyla ilgilenemezsem yeterince diye. Tercihim tek 0-1 yaş veya olursa ikiz kız bebek
Bebeklerin beden sağlığı ile ilgili kurum bazı tetkikler yapıyo dolayısıyla beden sağlığı ile ilgili bilgi edinebiliyoruz. ya ruhsal durumu akıl sağlığı. bazı evlat edinen aileler var farklı forumlarda gördüm bebekken evlat edinilmiş bedensel olarak sağlıklı ancak zihinsel olarak değil. bebekken belli olmayabiliyo iki üç yaşından sonra öğrenmişler durumu. inşallah böyle bi durumla karşılaşmayız.Bizde tüm illerden terk rıza 0-1 kız istedik. Olursa ikiz kabul ederiz dedik. :))
Amin evet genciz daha ama bu bebek sureci bizi okdr olgunlstrdi ki evlndgmz günden beri biliyrdk sizin surec nedrMaşallah gençsiniz daha :) 5. yılınızı doldurduğunuzda 30 yaş kriterini beklemenize gerek kalmayacak. bu süreci araştırarak değerlendirebilirsin. senin içinde eşin içinde hayırlısı olsun :))
NE 3 AY GEÇTİ BAŞVURALI SIRAMIZI ÖĞRENELİ DE TAM YIL OLDU. SIRAYI ÖĞRENDİĞİMİZDE sıramız 75 di şimdi 38. 3-4 ay nerdeyse hiç ilerlemedi ama 3-4 aydır da hızlandı bir heveslendim o yüzden 2017 de gelecek kısmetse ama ne zamanı olur artık onu bilemiyorum:)Çok kötü bir deneyim olms sizin için birgün bile nekdr önemli bu surecte biz daha başvuru yapamadk arastryrz yasimiz da tutmyor evlilik yilimzda en azından evlilik yılını doldrmk grekyrms galba buyuzden 10ay falan beklmk gerekir 5yili doldrmamz için sizin sureciniz nedir suan
Çok kötü bir deneyim olms sizin için birgün bile nekdr önemli bu surecte biz daha başvuru yapamadk arastryrz yasimiz da tutmyor evlilik yilimzda en azından evlilik yılını doldrmk grekyrms galba buyuzden 10ay falan beklmk gerekir 5yili doldrmamz için sizin sureciniz nedir suan
nazıl dayandınız bunca ay ben önceleri ayda bir arıodum şimdilerde baya 2 haftada bir arıorum valla:):)Teşekkür ederim, sıram Haziran'da aradığımda 60'lardaydı, bir daha aramadım.
İnşallah rabbim tez zamanda kavustrsn sizin sartlr nelerdir cinsiyet ne istersiniz şehir neresiBİZİM 1 SE
NE 3 AY GEÇTİ BAŞVURALI SIRAMIZI ÖĞRENELİ DE TAM YIL OLDU. SIRAYI ÖĞRENDİĞİMİZDE sıramız 75 di şimdi 38. 3-4 ay nerdeyse hiç ilerlemedi ama 3-4 aydır da hızlandı bir heveslendim o yüzden 2017 de gelecek kısmetse ama ne zamanı olur artık onu bilemiyorum:)
inşallah bütün bebekler sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün inşallah. gerçekten üzücü bişeyBebeklerin beden sağlığı ile ilgili kurum bazı tetkikler yapıyo dolayısıyla beden sağlığı ile ilgili bilgi edinebiliyoruz. ya ruhsal durumu akıl sağlığı. bazı evlat edinen aileler var farklı forumlarda gördüm bebekken evlat edinilmiş bedensel olarak sağlıklı ancak zihinsel olarak değil. bebekken belli olmayabiliyo iki üç yaşından sonra öğrenmişler durumu. inşallah böyle bi durumla karşılaşmayız.
İnşallah rabbim tez zamanda kavustrsn sizin sartlr nelerdir cinsiyet ne istersiniz şehir neresi
Maşallah yine iyi ilerliyor siraniz burada okdklrm kız bebeğe en az 3yil diye bahsetmslr ben de bir kızım olsn istyrm hemen basvrcm tereddutum yok ama malsf evlilik yilmzi doldurmak zorndyz biz bursaya yerleşerek basvrmyi dusunyrz yakın cevrmden uzak
Evlat edinme süreci ise sorduğunuz. evraklarımızı teslim ettik ilk ev ziyaretimizi bekliyoruz. görevli memur bize sorular yönelttikçe hala eşimle aramızda yeni kararlar alıyoruz.Amin evet genciz daha ama bu bebek sureci bizi okdr olgunlstrdi ki evlndgmz günden beri biliyrdk sizin surec nedr
Ben 9 ay dada evladına kavuşanı duydum ancak ben uzun vade için hazırladım kendimi yavrularıma erken kavuşursam ne ala :))bize de 3-4 yıl dediler ama kimseyi duymadım öyle 3-4 yılda alan eskiden oluomuş ama son yıllarda o kadar uzun sürmüormuş sanırım . naçizane fikrim tabi ki herkesin kendi kararı ama çevre değiştirmek çözüm değil zaten patavatsız kötü kalpli insan uzakta da yetişir hem siz biz hiçbirimiz o annelerden farklı değiliz ki biz de anneyiz hiç bi farkımız yok herkes kendi hayatına baksın başkasının hayatı ile ilgili yargılayacağına. ilk başta annem de bunu teklif etmişti bana ama ben asla dedim o benim evladım kabul etmeyen çıksın hayatımdan dedim zaten öğrencek ben bizzat kendim söyleyeceğim zamanı gelince o yüzden yani böyle düşünüorm tabi dediğim gibi hassas bi konu bu benim fikrim lütfen yanlış anlamasın kimse herkesin kendi hayatı farklıdır elbet
Nekdr oldu evrak teslimine hangi sehirdesiniz ev ziyareti nezmn olckmsEvlat edinme süreci ise sorduğunuz. evraklarımızı teslim ettik ilk ev ziyaretimizi bekliyoruz. görevli memur bize sorular yönelttikçe hala eşimle aramızda yeni kararlar alıyoruz.
Tabi ki herkesin dusunceleri hayat şartları cok farklı kesinlikle kizmyrm size ama şehir değiştirmek istememzn nedeni insanların evldmzi kabl etmeyeceği düşüncesi değil okdr çok neden var ki zaten Allah nasp edr de bir yavrum olrsa 4 5yasina gelince uzmn desteğiyle soylycgz bunu fakat yasadgmz şehr küçük aile ve komşuluk bağları cok iyi iyi derken samimi taa bebekken evltlk mi lafni duasni istmyrm gittgm şehirde yeni bir hayatm olck ve çevre biyolojik annesym olrk bilck zamanı gelince yavrmla birlikte herkes öğrenecek bi de bizim çocuk sahibi olamama nedenmz erkek faktörü çevrede bu da çok dikkat cekyo esmin de rahat olcgi bir hayat istyrz dediginiz gibi patavatsız insan her yerde var fakat ben başımdan beri mesafemi korursam gittgm yerde kimseye o hakki tanımama olrm ama burada kimseyle mesafe koyamam artk yillrdr tandgm gorstgm insanlar bu gibi nedenler ve daha birçok nedenden dolayı bu dusncelermz inanın kimse duzenini bozp başka bir şehre gitmek istmz ama bazn gerkli olani yapmak grekyrrbize de 3-4 yıl dediler ama kimseyi duymadım öyle 3-4 yılda alan eskiden oluomuş ama son yıllarda o kadar uzun sürmüormuş sanırım . naçizane fikrim tabi ki herkesin kendi kararı ama çevre değiştirmek çözüm değil zaten patavatsız kötü kalpli insan uzakta da yetişir hem siz biz hiçbirimiz o annelerden farklı değiliz ki biz de anneyiz hiç bi farkımız yok herkes kendi hayatına baksın başkasının hayatı ile ilgili yargılayacağına. ilk başta annem de bunu teklif etmişti bana ama ben asla dedim o benim evladım kabul etmeyen çıksın hayatımdan dedim zaten öğrencek ben bizzat kendim söyleyeceğim zamanı gelince o yüzden yani böyle düşünüorm tabi dediğim gibi hassas bi konu bu benim fikrim lütfen yanlış anlamasın kimse herkesin kendi hayatı farklıdır elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?