Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
kizlarrrr bebegimin gelmesine gunler kala sut geldi gogsumden cok mutluyum hic bir sey yapmadim kendiliginden az once farkettim allahim bir an once gelsin yavrum
Kac yildir bekliyorsunuz bebegi kizmi erkekmi nereden basvurdunz.merak ettimdebizde yeni basvurduk

eşlerin ikiside 30 olmak zorunda mı ? esim 34 ben 28 yasındayım evliliğimizin 5. senesine girdik. bir de ilk başvuruya gideceğimiz zaman belgelerle mi gidiliyor yoksa form falan doldurup sonra mı belge isteniyor. kusura bakmayın bilgim bu konuda çok kısıtlı ve çok yoğun çalışıyorum. ona göre izin alıp hazırlıklı gitmek istiyorum sık sık izin alamam.

eşlerin ikiside 30 olmak zorunda mı ? esim 34 ben 28 yasındayım evliliğimizin 5. senesine girdik. bir de ilk başvuruya gideceğimiz zaman belgelerle mi gidiliyor yoksa form falan doldurup sonra mı belge isteniyor. kusura bakmayın bilgim bu konuda çok kısıtlı ve çok yoğun çalışıyorum. ona göre izin alıp hazırlıklı gitmek istiyorum sık sık izin alamam.
cevabını buldum teşekkürler 5. senenin bitmesini beklemem gerekiyormuş en yakın ozaman başvurabilirmişim.

bugun gorustum izin vermeyeceklerini 10 gun kullanabilecegimi soylediler hakkimizi bile kullanimiyoruz kac gundur icimdeki sevincimi bugun kursagimda biraktilar cok uzuldum hakkimi helal etmiyorum buda kul hakki obur dunyada insallah karsilasicaz rabbim buyuk . bir de diyoki almak zorundamisin

izin vermemek nedir benim aklım almıyor ki. yıllık izin gibi o ne 10 gün:( işte maalesef hep ihtiyaımız olduğu için sesimizi çıkaramamktan oluyor imkan olsa hakkını arar insan ama...neyse napalım allah size ve yavrunuza sağlık versin. yine de tavsiyem tabi ki durumunuzu bilemem ama bir avukata danışıp napılabileceğini en azından sormanız. çünkü eğer ssknız varsa bu hakkınızı elinizden almak gibi bir hakları ya da dediğim gibi buna dayanarak sizi işten çıkarmayla tehdit etmeleri gibi birşey sözkonusu değil bu konuda kanun işçiyi koruyor. tabi ki uğraşmak kolay değil inşallah nhakkınızda hayırlıı olsun.

bugun gorustum izin vermeyeceklerini 10 gun kullanabilecegimi soylediler hakkimizi bile kullanimiyoruz kac gundur icimdeki sevincimi bugun kursagimda biraktilar cok uzuldum hakkimi helal etmiyorum buda kul hakki obur dunyada insallah karsilasicaz rabbim buyuk . bir de diyoki almak zorundamisin ...
izin vermemek nedir benim aklım almıyor ki. yıllık izin gibi o ne 10 gün:KK43: işte maalesef hep ihtiyaımız olduğu için sesimizi çıkaramamktan oluyor imkan olsa hakkını arar insan ama...neyse napalım allah size ve yavrunuza sağlık versin. yine de tavsiyem tabi ki durumunuzu bilemem ama bir avukata danışıp napılabileceğini en azından sormanız. çünkü eğer ssknız varsa bu hakkınızı elinizden almak gibi bir hakları ya da dediğim gibi buna dayanarak sizi işten çıkarmayla tehdit etmeleri gibi birşey sözkonusu değil bu konuda kanun işçiyi koruyor. tabi ki

Merhaba,

1-Cocugunuza Sinir Koyma 1-2 Robert j.Mackenzie
2-Cocuklarimizla Cinsellik Hakkinda Nasil Konusalim?-Bengi Semerci
3-ideal Anne Baba-Mehmet Teber
4-Birlikte Buyutelim -Bengi Semerci..

Onerilen baslica kitaplar...
Çok teşekkür ederim arkadaşım kusura bakma biraz gec oldu çok giremiyorum bu aralar çok teşekkürler hakkını helal et

süt gelmesi için ilaç kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ne kullandınız.....medpamid kullanan varmıydı günde kaç kere ve nasıl kullandınız...

kizlarrrr bebegimin gelmesine gunler kala sut geldi gogsumden cok mutluyum hic bir sey yapmadim kendiliginden az once farkettim allahim bir an once gelsin yavrum
Arzu hanım çok merak ettim sizi keşke benimde sütüm gelse özel yazışabilirmiyiz birşeyler sormak istiyorum

merhabalar

kasım 2014 yılında evlat edinmek için başvurduk. yaşadığımız şehir sakarya. eşim illa erkek bebek istediği için erkek bebek öncelikli idi ama biz her iki cinsiyet içinde sıraya girdik.

3 haziran'da bizi kurumdan aradılar ve 23 günlük bir erkek bebek geldiğini söylediler.

kuruma gittik ve bebeği gördük. hemen kabul ettik.

bebeğimiz şu anda 5.5 aylık.

anlatmak istedim.

sevgilerimle.

Ne güzel anlatmışsınız her şeyi. Ben bugünlerde bunalımdayım herhalde. 5 tüp bebek denemesi 2 kere gebe kalıp kaybetmem. bunlar beni çok yordu. ''olmayacak herhalde anne olamayacağım'' bu dönemde aklımdan sürekli geçen düşünce. Sanki etrafımdaki herkes hamile, bir ben değil. O kadar deneme, o kadar stres ve yorgunluk .Evlat edinmek istiyorum bütün bunlar geride kalsın. Hem evladım olsun hem de ona yardımcı olayım diye. Tabi aklımdan bir sürü düşünce geçiyor bazen. Samimiyetle size anlatacağım. Biz evlat hasretiyle elimizden gelenin fazlasını yaparken kim evladını bırakır diye düşünüyorum. Normal insanlar bırakmaz diyorum. Sonra da diyorum ki ben ömrümü evlatsız eksik gibi mi geçireceğim?Neden ben doğurmasam da evladım olmasın? Belkide dünyanın en zor ve en güzel işini yapacağım bu sayede.
Ben düşündüm ki en iyi beni siz anlarsınız.Bence bir an önce başvurmalıyım. Peki bana yardımcı olur musunuz?istanbul Avrupa yakasında oturuyorum,evrakları teslim etmeden önce randevu mu almam gerekiyor? Birde başvurmam gereken yer taksim de mi?

slm bebişlerini bekleyen anne adayları ;))
ya gerçekten evladına kavuşunca buralara uğramakta zor oluyor evin içinde nasıl vakit geçtiğini anlamıyorsun bile çocuğunla...
benim prensesim 17 aylık oldu büyümeyede devam ediyor ;) nasip olursa aralık ayında senemizi doldurmuş olucaz inş. sorunsuz bi şekilde kimliğimizide alırız prensesimin...
geçen hafta zorlu günler geçrdik azı dişlerini çıkarmaya başladı Allahım o ne ateşdir, huysuzkuk, iştahsızlık kızım ağladıkca içim acıdı ben ağladım gece 2 saatte bir ateş kontrollerimiz, şurup içirme çabalarımız oldu Allaha şükür atlattık,en çok üzüldüğüm şeyde 4 gün ağzına bişey koymak istememesiydi yemek yedirmek mümkün değildi suyla idare etti desem yeridir dişleri patladıda iştahımız geri geldi ;) (ateş düşürücüler ateşi düşürüyor ama tekrar ateş çıkyor etkisi geçince şurubun, en son aldırdığım ılık duş iyi geldi kuzuma aklınızda bulunsun ılık duş iyi geliyor)
İnş. yeni yıla girmeden topikde hareketlenme olur ve peşpeşe kavuşursunuz kuzucuklarınıza Amin herkese iyi geceler...

Merhaba, evet Istanbul/Tepebasi'Taksim nda basvuru yeri. Flash tv studyolarinin alt sokaginda...Otobus Sishane duraginda duruyor..oraya cok yakin...randevu almaniza gerek yok...30 yasinizi doldurmus olmaniz veya 5 senelik evli olmaniz yeterli...ayni duygulari paylasiyoruz...biz de bir kez tup bebek denedik, olumsuz sonuclandi..dondurulmuslarimiz var fakat nedsnse pek umutlu degilim..16 ekimde bir senemiz dolacak...2 kasimda tekrar kuruma cagirdilar son bir gorusmemiz daha olacakmis...kiz tercihinde bulunmustuk.
Simdi ise aslinda cinsiyetin ne onemi var diye dusunuyorum ve uzun yillar beklememek adina tercihimde ikisi yonunde degistirmeyi dusunuyorum ama cok kararsizim ve kimse bana bu kaearsizlikta yardimci olmuyor. Sadece sabret diyorlar...

Bunun haricinde duzenli bir gelirinizin olmasina ve sgk dikkat ediyorlar..kredi borcunuz olsa bile geriye net 1500 tl kalmasi onlar icin yeterli..cocuk icin gunes alan bir odanin olmasina dikkat ediyorlar..en onemlisi de kararli ve ondan asla vezgecmeyecek, sonsuz sevgi ve guven ortami olusturabilecek misiniz, onu gozlemliyorlar..

Ilk gorusme sohpet seklinde geciyor ve sizi konu hakkinda bilgilendiriyorlar..basvuru gununuzde siraya girdiginizi belgeleyen bir evrak imzalattirip iki aylik bir surecte toplamanizi istedikleri evrak listesini veriyorlar...Allah yolunuzu acik etsin ve en kisa surede kucagini doldursun insallah..kan bagi ve DNA dan cok kalp bagi ve sevgi bagi onemli...simdiden hayirlisi olsun, Allah isinizi kolaylastirsin insallah...

Ne güzel anlatmışsınız her şeyi. Ben bugünlerde bunalımdayım herhalde. 5 tüp bebek denemesi 2 kere gebe kalıp kaybetmem. bunlar beni çok yordu. ''olmayacak herhalde anne olamayacağım'' bu dönemde aklımdan sürekli geçen düşünce. Sanki etrafımdaki herkes hamile, bir ben değil. O kadar deneme, o kadar stres ve yorgunluk .Evlat edinmek istiyorum bütün bunlar geride kalsın. Hem evladım olsun hem de ona yardımcı olayım diye. Tabi aklımdan bir sürü düşünce geçiyor bazen. Samimiyetle size anlatacağım. Biz evlat hasretiyle elimizden gelenin fazlasını yaparken kim evladını bırakır diye düşünüyorum. Normal insanlar bırakmaz diyorum. Sonra da diyorum ki ben ömrümü evlatsız eksik gibi mi geçireceğim?Neden ben doğurmasam da evladım olmasın? Belkide dünyanın en zor ve en güzel işini yapacağım bu sayede.
Ben düşündüm ki en iyi beni siz anlarsınız.Bence bir an önce başvurmalıyım. Peki bana yardımcı olur musunuz?istanbul Avrupa yakasında oturuyorum,evrakları teslim etmeden önce randevu mu almam gerekiyor? Birde başvurmam gereken yer taksim de mi?

Eklentiler

• IMG-20161030-WA0000.jpg
    IMG-20161030-WA0000.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG-20161030-WA0001.jpg
    IMG-20161030-WA0001.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 88
merhaba .. yazdıklarınızı okuyunca benimde derinlere gömmeye çalıştığım yaralarım yeniden kanadı.. sizi öyle içten öyle candan anlıyorumki..öyleki anneniz kızkardeşiniz bile böyle anlayamaz.. ne acılar çekilir ne ümitler yıkılır.. doğmamış evladın yası yıllarca tutulur.. akşamdan sabaha evladı olanlar anlayamaz bu ümitle korku arasındaki gidip gelmeleri.. ölürde yine kendinizi yine siz diriltirsiniz.. malesef eşimizin hissiyatı bile yetersiz kalır bu duyguları anlamaya yada paylaşmaya.. yalnızlık ve keder bir o kadar daha artar paylaşılamayınca.. en son tedavimin ardından bir kaç yıl geçti .. gücümde tükendi ama önüme yoluma bakıyorum artık.. bir küçüğe yuva olmaktır benimde hayalim .. allah hepimizin hakkında hayırlısını nasib etsin.. doğmamış evlatlarımıza belkide hak günde kavuşuruz.. sevgilerimle

merhabalar

kasım 2014 yılında evlat edinmek için başvurduk. yaşadığımız şehir sakarya. eşim illa erkek bebek istediği için erkek bebek öncelikli idi ama biz her iki cinsiyet içinde sıraya girdik.

3 haziran'da bizi kurumdan aradılar ve 23 günlük bir erkek bebek geldiğini söylediler.

kuruma gittik ve bebeği gördük. hemen kabul ettik.

bebeğimiz şu anda 5.5 aylık.

anlatmak istedim.

sevgilerimle.
Merhaba
Oncelikle hayirli olsun bebeginiz
Bizde basvurduk
Benim cok sorularim var nasil oldu bebek gelince biraz bahsedebilirmisiniz ,yani sizin ev duygulariniz aileniz cok zor oluyormu?sonucta bir hayat giriyor evinize

Back