• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Eşim bir gün evlat edinen biriyle tanıştı ev sahibi değil yaş beklememiş. Bize de umut oldu tekrar gidelim dedik.İlk gittiğimiz görevli müdür e yönlendirme yaptı. Müdür dedi ki öyle birşey yok siz o zaman şikayet etseydiniz. Araştırma yapsaydınız diye bizi payladı. 3 senede çocuğunuzu kucağınıza almıştınız dedi.
Evrak listesi verdi. Sonuçta gittiğimiz yerde devletin bakanlığı.. Hatalı bir durum olmaz diye düşündüm ben.

Sorun var tel de parçalı yazmak zorunda kaldım..
Evrak tesliminden de başka bir görevli çıktı karşımıza o da yine ev şartı çıkardı anlattım mudurle konuştuklarımızı, tekrar moral bozukluğu tabi bizde. Sizi denetleyecek olan benim onayiniz benden geçecek 1,5 seneye kadar ev alın diyerek başvuru yu kabul etti.

Evinize gelecek olan benim siz müdürün söylediklerini boşverin dedi. Mahkeme soruyor ev durumunu elimiz kuvvetli olmalı dedi. Mudurle bir sorun var aralarında galiba, onay sürecini bekledikten sonra harekete geçicez mudurle yuzlesicem böyle bir durum böyle bir kurumda olmamalı. Bimer e bildirecegim.

Evinize gelecek olan benim siz müdürün söylediklerini boşverin dedi. Mahkeme soruyor ev durumunu elimiz kuvvetli olmalı dedi. Mudurle bir sorun var aralarında galiba, onay sürecini bekledikten sonra harekete geçicez mudurle yuzlesicem böyle bir durum böyle bir kurumda olmamalı. Bimer e bildirecegim.
Yazdıklarınızı şaşkınlıkla okudum.Böyle bir kurumda olmamalı böyle şeyler. Gerçekten hangi şehirden başvurduk, uzmanımız kim bunlar çok önemliydi bir daha öğrendik. Mutlaka şikayet edin..Bizlere bu kadar zorluk çıkarmaları adaletsizlik, sanki her evlat sahibi bolluk içinde yaşıyor, sanki hepsinin evi var..Allah iyilerle karşılaştırsin,yeterince zor zaten işimiz.

bencede bimere mutlaka yazın şikayet edin sessiz kalmayın böle saçmalık olu mu

Onay verildikten sonra bimere yazicam zorluk çıkartırlar diye korkuyorum zaten beklemek zor bu sürecin mutluluğunu bile yaşayamadım birde onlarla uğraşırsam her türlü işimi zorlaştırmaya çalışırlar. Birbirlerinin arkasından nasıl kuyu kazıyorlar bir görseniz. Bu da bize denk geldi ne yapalım Allah hayırlısını versin cümlemize inşallah.

merhaba arkadaşlar.uzun süredir sizleri takip ediyorum.inşallah hepiniz tez zamanda evlatlarınıza kavuşursunuz.kendimden bahsedeyim. ben 26 yaşındayım, eşim de 30 yaşında. 3,5 senedir evliyiz ve 2,5 senedir çocuk istiyoruz fakat geçen sene eşimin azosperm olduğunu öğrendik ve yıkıldık. eşim şu an tedavide. sonuç ne olur bilemiyorum ama azosperm çok ağır bir vaka.bu yüzden eşimle sık sık evlat edinme meselesini konuşuyoruz. gerçi daha 3, 5 senelik evliyiz ve ben henüz 30 değilim.yani şuanda zaten başvuru yapamayız fakat aklımızda hep var.ama açıkcası benim kafamı karıştıran bir takım sorular var ve bana en iyi siz yardımcı olabilirsiniz.eğer başvuru yaparsak İstanbuldan yapacağız ve İstanbuldan başvuru yapmak çok zor diyorlar.Şartlar daha zormuş.her ne kadar okuduğumuz bölümle alakalı mesleğimiz olmasada ikimizde üniversite mezunuyuz.gelirimiz çok çok iyi değil ama çok şükür rahat geçiniyoruz ama kendimize ait bir evimiz yok. yani babamın evinde oturuyoruz.kira falan vermiyoruz ama ev babamın üzerine.kendi üstümüze sadece arabamız var.bu sorun olur mu. Yani mal varlığına çok dikkat ediyorlar mı? İlla kendimize ait bir evimizin olmasımı gerekiyor. Bİrde en çok dikkat ettikleri şey neler? yardımcı olabilirseniz çok mutlu olacağım. kusura bakmayın çok uzattım ama kafamı kurcalıyor bu sorular

merhaba koca yürekli cesur anneler... bende evlat edinmek için başvurdum .. 34 yaşındayım ve çok geç kaldığımı düşünüyorum .. çok heyecanlıyım sürekli bebeğim için hayaller kuruyorum . onunla hayatı dolu dolu yaşamak istiyorum . çabucak kavuşmak istiyorum hediyeme. heyecanımı sizinle paylaşmak istedim. sizlerden çok cesaret aldım.

merhaba arkadaşlar.uzun süredir sizleri takip ediyorum.inşallah hepiniz tez zamanda evlatlarınıza kavuşursunuz.kendimden bahsedeyim. ben 26 yaşındayım, eşim de 30 yaşında. 3,5 senedir evliyiz ve 2,5 senedir çocuk istiyoruz fakat geçen sene eşimin azosperm olduğunu öğrendik ve yıkıldık. eşim şu an tedavide. sonuç ne olur bilemiyorum ama azosperm çok ağır bir vaka.bu yüzden eşimle sık sık evlat edinme meselesini konuşuyoruz. gerçi daha 3, 5 senelik evliyiz ve ben henüz 30 değilim.yani şuanda zaten başvuru yapamayız fakat aklımızda hep var.ama açıkcası benim kafamı karıştıran bir takım sorular var ve bana en iyi siz yardımcı olabilirsiniz.eğer başvuru yaparsak İstanbuldan yapacağız ve İstanbuldan başvuru yapmak çok zor diyorlar.Şartlar daha zormuş.her ne kadar okuduğumuz bölümle alakalı mesleğimiz olmasada ikimizde üniversite mezunuyuz.gelirimiz çok çok iyi değil ama çok şükür rahat geçiniyoruz ama kendimize ait bir evimiz yok. yani babamın evinde oturuyoruz.kira falan vermiyoruz ama ev babamın üzerine.kendi üstümüze sadece arabamız var.bu sorun olur mu. Yani mal varlığına çok dikkat ediyorlar mı? İlla kendimize ait bir evimizin olmasımı gerekiyor. Bİrde en çok dikkat ettikleri şey neler? yardımcı olabilirseniz çok mutlu olacağım. kusura bakmayın çok uzattım ama kafamı kurcalıyor bu sorular

Merhaba :) İstanbul'u bilmiyorum ama Ankara'da en çok dikkat ettikleri şey aile yapısı. Nasıl bir çiftiz, birbirimizle iletişimimiz nasıl, kavga eder miyiz en çok bunların üzerinde durdu uzmanımız. Maddiyat ne derece önemli bilmiyorum çünkü bizim evimiz, arabamız ve ortalama üstü gelirimiz var, Onların üzerinde hiç durulmadı. İstanbul'da kitap listesi veriyorlarmış onlardan soru soruyorlarmış, uyuşturucu testi psikoloji testi falan istiyorlarmış bildiğim kadarıyla Ankara'da sadece sağlık raporu istediler. Başka da bir şey yapmadık. Evraklarımızı teslim ettik, 10 gün sonra onay yazısı geldi. Ama sizin vaktiniz var daha sistem ayni kalmayabilir onu da gözönünden bulundurun. Sevgiler :)

Merhaba :) İstanbul'u bilmiyorum ama Ankara'da en çok dikkat ettikleri şey aile yapısı. Nasıl bir çiftiz, birbirimizle iletişimimiz nasıl, kavga eder miyiz en çok bunların üzerinde durdu uzmanımız. Maddiyat ne derece önemli bilmiyorum çünkü bizim evimiz, arabamız ve ortalama üstü gelirimiz var, Onların üzerinde hiç durulmadı. İstanbul'da kitap listesi veriyorlarmış onlardan soru soruyorlarmış, uyuşturucu testi psikoloji testi falan istiyorlarmış bildiğim kadarıyla Ankara'da sadece sağlık raporu istediler. Başka da bir şey yapmadık. Evraklarımızı teslim ettik, 10 gün sonra onay yazısı geldi. Ama sizin vaktiniz var daha sistem ayni kalmayabilir onu da gözönünden bulundurun. Sevgiler :)

canım çok teşekkür ederim.şu an tedavideyiz zaten ama aklımızda hep var . bizde başvurursak böyle şeyleri sorun etmezler inşallah.yani öyle çok çok mükemmel bi durumumuz yok ama çok şükür iyiyiz.sadece tapusu bize ait bir evimiz yok.kiracı değiliz ama işte illa mal varlığı isterler mi bilmiyorum.ailevi olarakta çok şükür bi problemimiz yok.gayet iyiyizdir eşimle çok şükür ama işte herşey nasip bakalım.hepimiz için en hayırlısı olur inşallah

[QğUOTE="eylerdogan, post: 48430123, member: 257485"]Aman arkadaşım sen bilirsin ama sakın öyle birşey yapma bimere yazmanıda tavsiye etmem ben yazdım başta çok sorun oluyor onay verilene kadar he hı de sonra uzman birşey yapamaz ama şikayet çok problem oluyor[/QUOTE]
Sağol süreç zor beklemek zor olacak buradan
okuduğum kadarıyla her tökezleme
vazgeçmeme neden olmayacak bizim hakkımız
olan hakkımızda hayırlısı olan neyse bizi bulacak er geç.

Aman arkadaşım sen bilirsin ama sakın öyle birşey yapma bimere yazmanıda tavsiye etmem ben yazdım başta çok sorun oluyor onay verilene kadar he hı de sonra uzman birşey yapamaz ama şikayet çok problem oluyor

Aman arkadaşım sen bilirsin ama sakın öyle birşey yapma bimere yazmanıda tavsiye etmem ben yazdım başta çok sorun oluyor onay verilene kadar he hı de sonra uzman birşey yapamaz ama şikayet çok problem oluyor

Kuzum uyurken girip halinizi sorayım dedim
Nasılsınız bacılar
Beni soracak olursanız tüm gün kuzumla geçiyor çok şükür
Okadar güzel kokuyor ki
Kıyafetlerini yıkamaya koyarken bile defalarca kokluyorum
Yok böyle müthiş koku
İnşallah en kısa sürede sizlerde kavuşursunuz
Anlatılmayan kelimesi olmayan mutluluk can parçası
Merhaba zaman
Masallh ne guzel kizinizla rabbim mutlulugunuzu daim etsin insalh.cok sevindim
Canim seni azo grubundan hatirliyorum bizde yillardir ugrastik azoyla sonuc alamadik.Evlat edinmeyi arastirirken buldum bu sayfayi.Siz ne zaman basvurmustunuz kac yasindayken geldi kizin.

Bizde Kocaeli deyiz. 27 Eylül evrak teslim ettik. Ev ziyareti bekliyoruz.

kocaeli istanbula yakın .şartlar aynıdır belki.neler sordular canım en çok nelere dikkat ettiler.maddiyata çok takildilar mi.mal mülk çok soruyorlar mi

merhaba arkadaşlar.bizde eşimle önümüzdeki ay evlat edinmek için başvuru yapmayı düşünüyoruz. MUĞLADAN başvuru yapan varmı hiç* ne kadar sürede sıra gelir acaba ve şartları nelerdir bilen varmı?

kocaeli istanbula yakın .şartlar aynıdır belki.neler sordular canım en çok nelere dikkat ettiler.maddiyata çok takildilar mi.mal mülk çok soruyorlar mi
Istanbulun şartları daha zormuş. Maddi durumu sordu tabi gelirin, ev seninmi, araban malın mülkün varmı diye sordular.

Merhabalar sevgili anneler ve anne adaylari
Bir sorum var:
Istanbul Maltepede oturuyoruz evlat edinme basvurumuzu nerden yapabiliriz?Burada sosyal hizmetler kurumu var ama evlat edinme bolumu yok sanirim.Taksimde varmis orayamigitmem gerekiyor.Istanbuldanbasvuranlar yardimci olursa sevinirim

Back