Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Yanlız değilsin aslında çokk kalabalığız ama sessiz kalmayı tercih ediyor herkez ben 2 yıldır sıradayım :KK43:
Merhaba, suan kacinci siradasiniz...? Ins. En kisa surede kavusursunuz... evlat edinme hayatimizda vermis oldugumuz en onemli ve kati karar olmasina ragmen, bu karari bir kac ay degil de...2-3 yil once vermis olmamiza ragmen gorusmelerde hala sorgulaniyor ve supheci yaklasiliyor veya ufacik bir umuttan, ışık huzmesinden mahrum birakiliyor olmamiz ne kadar dogru işin geregi diye dusunuyorum...
O bizim topraktan yaratilmis ve topraga gidecek canimizin parcasi olmayabilir fakat Allahin bize ufledigi kalbimizde gunlerce, aylarca, yillarca buyuyen ve sevgisi ciglara donusen bir parca...
Allahim'a bize topraktan- canimizdan goz yaslarimiz ile icimizde buyuttugumuz tomurcuklarimiza en guzel mevsimde kavusmayi nasib etmesi icin dua ediyorum..

kizlar gun gectikce heyecanim artiyor cok yaklasyim inaniyorum sanki onumuzdeki hafta kavusacakmisim gibi bir his var icimde insallah ...dun aksam 0-3 ay zibin biberon emzik bez vs aldim. annemle alt acma , babynest ve battaniye yaptik artik gelsede kavussak hayirlisiyla oglumda bekliyo kardesini hergun ne zsman gelecek diye soruyo bakalim gelginde neler yasayacagiz

Slm
Bizde evrak hazirlama asamasindayiz
Bencede buradan yazin arkadaslar yalniz kalmayalim bu surecte
Aynı süreçteyim bende. evraklar değilde psikiyatri heyet raporu çok meşakkatli. her hafta tahlil yapılıyo bir ay boyunca . yani çalışan insanlar nasıl bu kadar izin ayarlıyacak anlamadım. hele karı koca çalışıyosa hepten zor .

merhaba kızlar iyi akşamlar bizimde sıramız yaklaşıor kısmetse 9. sıradayız herkes için hayırlısı olur inşallah...
Inşallah bizde bu günleri görürüz. eminim çok fazla heyecan ve mutluluk vardır. bide bu akrabalar bilhassa kayınvalide evlat edinmeye soğuk bakarsa ne yapmak lazım acaba :(

kizlar gun gectikce heyecanim artiyor cok yaklasyim inaniyorum sanki onumuzdeki hafta kavusacakmisim gibi bir his var icimde insallah ...dun aksam 0-3 ay zibin biberon emzik bez vs aldim. annemle alt acma , babynest ve battaniye yaptik artik gelsede kavussak hayirlisiyla oglumda bekliyo kardesini hergun ne zsman gelecek diye soruyo bakalim gelginde neler yasayacagiz
Tebrikler. merakımı bağışlayın . oğlumda bekliyo dediniz. ikinci çocuğu evlad edinmeye nasıl karar verdiniz. peki ya ilk çocuğunuz biyolojikmi. çok özel olmazsa benimlede paylaşırsanız çok mutlu olurum. sevgiler. Medeni cesaretiniz için tekrar tebrikler :))

Merhaba, suan kacinci siradasiniz...? Ins. En kisa surede kavusursunuz... evlat edinme hayatimizda vermis oldugumuz en onemli ve kati karar olmasina ragmen, bu karari bir kac ay degil de...2-3 yil once vermis olmamiza ragmen gorusmelerde hala sorgulaniyor ve supheci yaklasiliyor veya ufacik bir umuttan, ışık huzmesinden mahrum birakiliyor olmamiz ne kadar dogru işin geregi diye dusunuyorum...
O bizim topraktan yaratilmis ve topraga gidecek canimizin parcasi olmayabilir fakat Allahin bize ufledigi kalbimizde gunlerce, aylarca, yillarca buyuyen ve sevgisi ciglara donusen bir parca...
Allahim'a bize topraktan- canimizdan goz yaslarimiz ile icimizde buyuttugumuz tomurcuklarimiza en guzel mevsimde kavusmayi nasib etmesi icin dua ediyorum..
amin inşALLAH sıram hala 27 malesef ya sizin :(

Tebrikler. merakımı bağışlayın . oğlumda bekliyo dediniz. ikinci çocuğu evlad edinmeye nasıl karar verdiniz. peki ya ilk çocuğunuz biyolojikmi. çok özel olmazsa benimlede paylaşırsanız çok mutlu olurum. sevgiler. Medeni cesaretiniz için tekrar tebrikler :))[/QUOT merhaba oglumun koruyucu ailesiyiz ilk once evlat edinme basvurusu yaptik birkac ay sonrada koruyucu ailelik icin basvurduk oglumuz hemen geldi iki yil oldu geleli 4 yasinda cok tatli yavrum evimizi senlendirdi anneligimi o yasatti bana ilk goz agrim

hala 40dayız hayırlısıyla 20leri görecekmiyiz die bekliorum. izmir için yine de son 3 ayda iyi ilerledi marttan beri durmuştu sanki valla

Aynı süreçteyim bende. evraklar değilde psikiyatri heyet raporu çok meşakkatli. her hafta tahlil yapılıyo bir ay boyunca . yani çalışan insanlar nasıl bu kadar izin ayarlıyacak anlamadım. hele karı koca çalışıyosa hepten zor .
Hangi sehirdesiniz biz daha gidemedik dr raporu icin

Hangi sehirdesiniz biz daha gidemedik dr raporu icin
Istanbul avrupa yakası. gittiğimiz devlet hastanesinin adı ise prof dr mazhar osman ruh ve sinir hastalıkları hastanesi pisikiyatri servisi ve amatem bölümü. ayrıca heyet raporu içinde çocuk esirgeme kurumundan yazılı evrakla gittik. işlemlerimizi bu dilekçe ile gerçekleştiriyoruz. umarım yardımcı olabilmişimdir sevgiler :))

Back