Merhaba, evet Istanbul/Tepebasi'Taksim nda basvuru yeri. Flash tv studyolarinin alt sokaginda...Otobus Sishane duraginda duruyor..oraya cok yakin...randevu almaniza gerek yok...30 yasinizi doldurmus olmaniz veya 5 senelik evli olmaniz yeterli...ayni duygulari paylasiyoruz...biz de bir kez
tup bebek denedik, olumsuz sonuclandi..dondurulmuslarimiz var fakat nedsnse pek umutlu degilim..16 ekimde bir senemiz dolacak...2 kasimda tekrar kuruma cagirdilar son bir gorusmemiz daha olacakmis...kiz tercihinde bulunmustuk.
Simdi ise aslinda cinsiyetin ne onemi var diye dusunuyorum ve uzun yillar beklememek adina tercihimde ikisi yonunde degistirmeyi dusunuyorum ama cok kararsizim ve kimse bana bu kaearsizlikta yardimci olmuyor. Sadece sabret diyorlar...
Bunun haricinde duzenli bir gelirinizin olmasina ve sgk dikkat ediyorlar..kredi borcunuz olsa bile geriye net 1500 tl kalmasi onlar icin yeterli..cocuk icin gunes alan bir odanin olmasina dikkat ediyorlar..en onemlisi de kararli ve ondan asla vezgecmeyecek, sonsuz sevgi ve guven ortami olusturabilecek misiniz, onu gozlemliyorlar..
Ilk gorusme sohpet seklinde geciyor ve sizi konu hakkinda bilgilendiriyorlar..basvuru gununuzde siraya girdiginizi belgeleyen bir evrak imzalattirip iki aylik bir surecte toplamanizi istedikleri evrak listesini veriyorlar...Allah yolunuzu acik etsin ve en kisa surede kucagini doldursun insallah..kan bagi ve DNA dan cok kalp bagi ve sevgi bagi onemli...simdiden hayirlisi olsun, Allah isinizi kolaylastirsin insallah...