Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
merhaba arkadaslar uzun zamandir 1. siradayiz artik yaklastik calisoyorum izinler nasil kullaniliyor benim is yerim biraz sıkıntili izin konusunda verirlermi bilmiyorum nasil bir yol izlemeliyim
arzuuu merhaba kuzun en yakın zamanda gelir inşallah .... bende sakaryadaydım yeni geldim .... 2 hafta sonra yine gelicem inşallah.... sütün geldiyse poşete sağ buzluğa koy bebişin gelince içirirsin....bir ilaç kullandın mı süt gelmesi için bende gelsin sütüm istiyorum

benim merak ettiğim birşey var bebeğine kavuşan anneler yazıor ama acaba 1 seneni sonunda duruşma aşaması nasıl oluyor bu konuda bilgi verebilecek biri var mı acaba ya da sizlerin duyduğunuz bildiğiniz

Merhaba, evet Istanbul/Tepebasi'Taksim nda basvuru yeri. Flash tv studyolarinin alt sokaginda...Otobus Sishane duraginda duruyor..oraya cok yakin...randevu almaniza gerek yok...30 yasinizi doldurmus olmaniz veya 5 senelik evli olmaniz yeterli...ayni duygulari paylasiyoruz...biz de bir kez tup bebek denedik, olumsuz sonuclandi..dondurulmuslarimiz var fakat nedsnse pek umutlu degilim..16 ekimde bir senemiz dolacak...2 kasimda tekrar kuruma cagirdilar son bir gorusmemiz daha olacakmis...kiz tercihinde bulunmustuk.
Simdi ise aslinda cinsiyetin ne onemi var diye dusunuyorum ve uzun yillar beklememek adina tercihimde ikisi yonunde degistirmeyi dusunuyorum ama cok kararsizim ve kimse bana bu kaearsizlikta yardimci olmuyor. Sadece sabret diyorlar...

Bunun haricinde duzenli bir gelirinizin olmasina ve sgk dikkat ediyorlar..kredi borcunuz olsa bile geriye net 1500 tl kalmasi onlar icin yeterli..cocuk icin gunes alan bir odanin olmasina dikkat ediyorlar..en onemlisi de kararli ve ondan asla vezgecmeyecek, sonsuz sevgi ve guven ortami olusturabilecek misiniz, onu gozlemliyorlar..

Ilk gorusme sohpet seklinde geciyor ve sizi konu hakkinda bilgilendiriyorlar..basvuru gununuzde siraya girdiginizi belgeleyen bir evrak imzalattirip iki aylik bir surecte toplamanizi istedikleri evrak listesini veriyorlar...Allah yolunuzu acik etsin ve en kisa surede kucagini doldursun insallah..kan bagi ve DNA dan cok kalp bagi ve sevgi bagi onemli...simdiden hayirlisi olsun, Allah isinizi kolaylastirsin insallah...

neden yeniden görüşmeye çağırdılar acaba ? sizin sıranız belli olmadımı

Merhaba arkadaşlar biz bugün eşimle kuruma gittik randevulu evlat edinmeye muracat icin. Yakınlarda müracat eden varsa neler görüştunuz tekrar görüşecegiz dedi memur bunu başvuru olarak kabul etmiyorum dilekçeyi yazmıyorum dedi de bi kaç kere daha görüşmek lazım dedi emin olmam için dedi. Ben başvuru kabul edilir diye biliyordum. sizin nasil oldu

Merhaba arkadaşlar biz bugün eşimle kuruma gittik randevulu evlat edinmeye muracat icin. Yakınlarda müracat eden varsa neler görüştunuz tekrar görüşecegiz dedi memur bunu başvuru olarak kabul etmiyorum dilekçeyi yazmıyorum dedi de bi kaç kere daha görüşmek lazım dedi emin olmam için dedi. Ben başvuru kabul edilir diye biliyordum. sizin nasil oldu
Hayırlı olsun.Tüm evrakları teslim ettiğiniz zaman başvuru kabul ediliyor.Biz ilk gorusme de evrakları eksiksiz vermiştik,başvuru tarihi önemli, bir an önce eksik evrakları teslim edin ki sıraya alsınlar.

Merhaba, evet Istanbul/Tepebasi'Taksim nda basvuru yeri. Flash tv studyolarinin alt sokaginda...Otobus Sishane duraginda duruyor..oraya cok yakin...randevu almaniza gerek yok...30 yasinizi doldurmus olmaniz veya 5 senelik evli olmaniz yeterli...ayni duygulari paylasiyoruz...biz de bir kez tup bebek denedik, olumsuz sonuclandi..dondurulmuslarimiz var fakat nedsnse pek umutlu degilim..16 ekimde bir senemiz dolacak...2 kasimda tekrar kuruma cagirdilar son bir gorusmemiz daha olacakmis...kiz tercihinde bulunmustuk.
Simdi ise aslinda cinsiyetin ne onemi var diye dusunuyorum ve uzun yillar beklememek adina tercihimde ikisi yonunde degistirmeyi dusunuyorum ama cok kararsizim ve kimse bana bu kaearsizlikta yardimci olmuyor. Sadece sabret diyorlar...

Bunun haricinde duzenli bir gelirinizin olmasina ve sgk dikkat ediyorlar..kredi borcunuz olsa bile geriye net 1500 tl kalmasi onlar icin yeterli..cocuk icin gunes alan bir odanin olmasina dikkat ediyorlar..en onemlisi de kararli ve ondan asla vezgecmeyecek, sonsuz sevgi ve guven ortami olusturabilecek misiniz, onu gozlemliyorlar..

Ilk gorusme sohpet seklinde geciyor ve sizi konu hakkinda bilgilendiriyorlar..basvuru gununuzde siraya girdiginizi belgeleyen bir evrak imzalattirip iki aylik bir surecte toplamanizi istedikleri evrak listesini veriyorlar...Allah yolunuzu acik etsin ve en kisa surede kucagini doldursun insallah..kan bagi ve DNA dan cok kalp bagi ve sevgi bagi onemli...simdiden hayirlisi olsun, Allah isinizi kolaylastirsin insallah...
merhaba .. yazdıklarınızı okuyunca benimde derinlere gömmeye çalıştığım yaralarım yeniden kanadı.. sizi öyle içten öyle candan anlıyorumki..öyleki anneniz kızkardeşiniz bile böyle anlayamaz.. ne acılar çekilir ne ümitler yıkılır.. doğmamış evladın yası yıllarca tutulur.. akşamdan sabaha evladı olanlar anlayamaz bu ümitle korku arasındaki gidip gelmeleri.. ölürde yine kendinizi yine siz diriltirsiniz.. malesef eşimizin hissiyatı bile yetersiz kalır bu duyguları anlamaya yada paylaşmaya.. yalnızlık ve keder bir o kadar daha artar paylaşılamayınca.. en son tedavimin ardından bir kaç yıl geçti .. gücümde tükendi ama önüme yoluma bakıyorum artık.. bir küçüğe yuva olmaktır benimde hayalim .. allah hepimizin hakkında hayırlısını nasib etsin.. doğmamış evlatlarımıza belkide hak günde kavuşuruz.. sevgilerimle
Size çok teşekkür ederim hep beni anlamışsınız hem de yardımcı olmuşsunuz. Gerçekten beni sizler kadar kimse anlayamaz.

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım evrak hazırlama aşamasındayız teslim ettiğimizde sıramız 19 nasip olursa sakaryadayım varmı bu süreç hakkında bilgi verebilecek olan şimdiden heyecandan duramıyorum ya hemen herşey olsun istiyorum

kızlar 2 gündür kurumu arıyorum ulaşamıyorm uzmanımıza sıramı soracaktım ...malu 2 ken 5 olduk ...belki düşmüştür sıram ...kızım gelsin artık buğlemimmm
sıranın artmasını nasıl açıkladılar peki...böyle saçma birşey hiç duymamıştım.. yani ancak siz bazı kriterlere hayır demişsinizdir ama başkaları evet demiştir onlar önünüze geçer ama başka türlü bir açıklama gelmiyor aklıma ilginç bir durum

sıranın artmasını nasıl açıkladılar peki...böyle saçma birşey hiç duymamıştım.. yani ancak siz bazı kriterlere hayır demişsinizdir ama başkaları evet demiştir onlar önünüze geçer ama başka türlü bir açıklama gelmiyor aklıma ilginç bir durum
Bence ne olursa olsun böyle bişi bize söylenmemeli insan üzülüyor ister istemez allah hayırlısı ile meleklerimizi kucağımıza alalım

aynen ama malesef ordan dediklerine evet demek zorundayız...:( 3 bebeğin annesi bebekleri geri almış...onun için yükselmiş sıramız...biz kız... terk rıza bekliyoruz...ne yapalım 2 sene oldu bekliyoruz sonunda gelecek ya oda yeter bekleriz...

Bence ne olursa olsun böyle bişi bize söylenmemeli insan üzülüyor ister istemez allah hayırlısı ile meleklerimizi kucağımıza alalım
üzülmezmiyim çok üzüldüm....bütün herşeyini aldım yıkadım misler gibi kokuyor...kızım eksik gelecek diye beklerken hayal kırıklığı

üzülmezmiyim çok üzüldüm....bütün herşeyini aldım yıkadım misler gibi kokuyor...kızım eksik gelecek diye beklerken hayal kırıklığı
Ay anneleri geri mi almış çok kötü bi haber allahım sabır wer sin bize kızımız gelsin bir an önce ssizinde kızınız mı olucak çok sevindim

aynen ama malesef ordan dediklerine evet demek zorundayız...:KK43: 3 bebeğin annesi bebekleri geri almış...onun için yükselmiş sıramız...biz kız... terk rıza bekliyoruz...ne yapalım 2 sene oldu bekliyoruz sonunda gelecek ya oda yeter bekleriz...

merhaba, 3 bebeğin annesi nasıl geri almış anlamadım. yani bize bebek verildikten sonra annesi gelip kolaylıkla alabiliyor mu, yoksa yurtta yasal süreyi bekleyen bebeği mi gelip almış annesi

Nasıl alıyorlar yaa... En korktuğum şeylerden biri... Tam alışıp benimsiyorsun hoop gidiyor bebek. Allah yaşatmasın :dua:

aynen ama malesef ordan dediklerine evet demek zorundayız...:KK43: 3 bebeğin annesi bebekleri geri almış...onun için yükselmiş sıramız...biz kız... terk rıza bekliyoruz...ne yapalım 2 sene oldu bekliyoruz sonunda gelecek ya oda yeter bekleriz...

geri almakmı yani öyle şeyde sıranın değişmesi saçma değilmi, ben genelde kriterlerini değiştiren aileler olursa sıra değişiyor diye biliyorum.

Back