• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır takip ettiğim zaman zaman azosperm bölümünden yazdığım bir site idi kadınlarkulubu.com
Şuan ise evlat edinmek istiyoruz ve buradan sizlerle buluşmak istedim. Bizde girdik bu yola hayırlısı ile. Tüm tedavi ve çabaları tükettik ama evlat sahibi olma isteğimiz tükenmedi çok şükür. Antalya dan başvuruyoruz. Evrak hazırlama aşamasındayız henüz. Çok başındayız bu yolun biliyorum ama burada çok güzel dostluklar var ve bize büyük güç verecek. Ortak noktalarda birleştiğimiz kişilerle iletişime geçmek çok önemli. Desteğinizi eksik etmezseniz çok sevinirim. Özellikle Antalya dan başvuranların yardımına çok ihtiyacımızın olduğu bir aşamadayız. Evlat özlemiyle yanan tüm annelerin kucağının mis kokularıyla dolmaları dualarımla...

Merhabalar sevgili anneler ve anne adaylari
Bir sorum var:
Istanbul Maltepede oturuyoruz evlat edinme basvurumuzu nerden yapabiliriz?Burada sosyal hizmetler kurumu var ama evlat edinme bolumu yok sanirim.Taksimde varmis orayamigitmem gerekiyor.Istanbuldanbasvuranlar yardimci olursa sevinirim[/QUOTE merhaba istanbul aile ve sosyal pol. il müdürlüğü 0212 361 10 36 tepebaşı beyoğlu çatma mescit mh. akarca sk no 33

arkadaşlar bimere şikayet ettiğini söyleyen bi arkadaşla konuşmuştum daha sonra bimere şikayetler şikayet edenin ismiyle kuruma gidio bu sebeple sıkıntı yaşadığını söylemişti bana ben de benzer şeyler yaşadım izmirde ama şu anki sıraları söyleyen memur bayan çok tatlı daha öncekiler aradığımda daha yeni aradınız 2 ay filan bekleyin bu kadar sık aramayın filan demişti düşünün. bu memur ise anlayorm sizi istediğiniz zaman arayabilirsiniz diyerek gönlümü fethetti açıkçası:) çok hassas bir konu bu kuruma alınan memurların insan psikolojisi konusunda biraz daha farkındalık sahibi ve yetkin olmaları gerektiğini düşünüorm ama olanlar bunlar yapcak bişey de yok hakkımızda hayırlısı inşallah

Merhaba zaman
Masallh ne guzel kizinizla rabbim mutlulugunuzu daim etsin insalh.cok sevindim
Canim seni azo grubundan hatirliyorum bizde yillardir ugrastik azoyla sonuc alamadik.Evlat edinmeyi arastirirken buldum bu sayfayi.Siz ne zaman basvurmustunuz kac yasindayken geldi kizin.
Biz 2013 de başvurduk 3 yıl bekledik minnak zuzu da çok minnak geldi gene minnak tam oyuncu oldu sürekli oyun oyun oyun yemesin uyumasın ancak oynasın
Bende seni hatırlıyorum bi an önce başvurun şimdi ikimiz de o boş yıllara acıyoruz

Biz 2013 de başvurduk 3 yıl bekledik minnak zuzu da çok minnak geldi gene minnak tam oyuncu oldu sürekli oyun oyun oyun yemesin uyumasın ancak oynasın
Bende seni hatırlıyorum bi an önce başvurun şimdi ikimiz de o boş yıllara acıyoruz
Canim biz basvurumuzu yaptik gecen hafta.teslim etmemiz gereken evraklar varmis onlari goturecegiz.
Evlat edinmeyi hic dusunmuyoduk ama buradaki hikayeleri okuyunca fikirlerim degisti benim.
Ama hala korkuyorum acaba basvurmasaymiydik diye..
Senin ki kizmi erkekmi geldiginde kac aylikti sen emzirdinmi?cok sordum zamancugim kusura bakma☺

Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır takip ettiğim zaman zaman azosperm bölümünden yazdığım bir site idi kadınlarkulubu.com
Şuan ise evlat edinmek istiyoruz ve buradan sizlerle buluşmak istedim. Bizde girdik bu yola hayırlısı ile. Tüm tedavi ve çabaları tükettik ama evlat sahibi olma isteğimiz tükenmedi çok şükür. Antalya dan başvuruyoruz. Evrak hazırlama aşamasındayız henüz. Çok başındayız bu yolun biliyorum ama burada çok güzel dostluklar var ve bize büyük güç verecek. Ortak noktalarda birleştiğimiz kişilerle iletişime geçmek çok önemli. Desteğinizi eksik etmezseniz çok sevinirim. Özellikle Antalya dan başvuranların yardımına çok ihtiyacımızın olduğu bir aşamadayız. Evlat özlemiyle yanan tüm annelerin kucağının mis kokularıyla dolmaları dualarımla...
Merhaba
Hakkinizda hayirlisi olsun canim
Benim esimde azosperm yillardir bizde cevap alamadik tedavilerden .esim artik tedavi olmak istemiyorum diyor nede olsa sperm cikmiyor diyor.Adam bikti artik ignelerden ilaclardan.
Evlat edinmeyi ben hic istemiyodum hep spermin cikacagini dusunuyodum ama olmadi..
Bizde evlat edinme basvurumuzu yaptik .
Simdi evrak asamasindayiz.
Sizin azo sebebiniz neydi kac yil tedavi oldunuz

merhaba arkadaslar uzun zamandir 1. siradayiz artik yaklastik calisoyorum izinler nasil kullaniliyor benim is yerim biraz sıkıntili izin konusunda verirlermi bilmiyorum nasil bir yol izlemeliyim

merhaba
bende 7 senelik evliyim
esim azoospermi
ameliyatlar falanlar filanlar iste imkansiz dedi doktorlar. ben evlatlik istiyorum esimde dedim sicak bakti arastir dedi. bu sitede azoospermi bolumundeydim buraya gectim artikama korkuyorum bilmiyorum iyi bir anne olabilirmiyim herkesin yazdiklarini okuyorum kimisinde hadi yarin basvurayim diyorum kimisinde aaa dogru evlat edinmeyim diyorum
bilmiyorum cok karisigim bu arada 26 yasindayim bilmiyorum ya nasil olcak kafam cok karisik

merhaba arkadaslar uzun zamandir 1. siradayiz artik yaklastik calisoyorum izinler nasil kullaniliyor benim is yerim biraz sıkıntili izin konusunda verirlermi bilmiyorum nasil bir yol izlemeliyim
özel sektörde maalesef işverenin insiyatifi sözkonusu olabilior ama eğer ssknız var ise yani sözleşmeli çalışan iseniz doğum sonrası olan 8 haftalık yasal doğum iznini kullandırmak zorunda. bu sebeple işinize son verme durumunda haksız fesihten ötürü dava süreci olur ve kazanırsınız benzer birşeyi arkadaşım yaşadı işe iade davasını bile kazandı. sadece insan kaynaklarına dilekçe ve belge vermeniz grekior. devlet memuru iseniz zaten amirin insiyatifinde değil personele direk başvuru yapıorsunuz. sadece sürecin evlet edindiğiniz yavrunun nüfusunuza geçmemiş olması sebebiyle bir değişiklik söz konusu olup olmayacağını ise kurumla bir görüşün onlar da bilgi verir sanırım karşılaşmışlardır bununla ilgili bir mevzuat vs biliorlardır. umarım en rahat şekilde kullanmanıza izin verrler de doya doya ilgilenirsiniz yavrunuzla:)

Merhaba arkadaşlar geçmiş sayfalarda watsap grubundan bahsedilmişti öğle bir grup varsa beni de eklemek için bana özelden ulaşabilir mi ilgilen kişi. Pazartesi kuruma gittim nasıl müracat edecegiz diye. haftaya salıya randevu verdiler. Eşimle birlikte gideceğiz inşallah hersey yolunda da gider.

özel sektörde maalesef işverenin insiyatifi sözkonusu olabilior ama eğer ssknız var ise yani sözleşmeli çalışan iseniz doğum sonrası olan 8 haftalık yasal doğum iznini kullandırmak zorunda. bu sebeple işinize son verme durumunda haksız fesihten ötürü dava süreci olur ve kazanırsınız benzer birşeyi arkadaşım yaşadı işe iade davasını bile kazandı. sadece insan kaynaklarına dilekçe ve belge vermeniz grekior. devlet memuru iseniz zaten amirin insiyatifinde değil personele direk başvuru yapıorsunuz. sadece sürecin evlet edindiğiniz yavrunun nüfusunuza geçmemiş olması sebebiyle bir değişiklik söz konusu olup olmayacağını ise kurumla bir görüşün onlar da bilgi verir sanırım karşılaşmışlardır bununla ilgili bir mevzuat vs biliorlardır. umarım en rahat şekilde kullanmanıza izin verrler de doya doya ilgilenirsiniz yavrunuzla:)
bugun gorustum izin vermeyeceklerini 10 gun kullanabilecegimi soylediler hakkimizi bile kullanimiyoruz kac gundur icimdeki sevincimi bugun kursagimda biraktilar cok uzuldum hakkimi helal etmiyorum buda kul hakki obur dunyada insallah karsilasicaz rabbim buyuk . bir de diyoki almak zorundamisin ...

merhaba
bende 7 senelik evliyim
esim azoospermi
ameliyatlar falanlar filanlar iste imkansiz dedi doktorlar. ben evlatlik istiyorum esimde dedim sicak bakti arastir dedi. bu sitede azoospermi bolumundeydim buraya gectim artikama korkuyorum bilmiyorum iyi bir anne olabilirmiyim herkesin yazdiklarini okuyorum kimisinde hadi yarin basvurayim diyorum kimisinde aaa dogru evlat edinmeyim diyorum
bilmiyorum cok karisigim bu arada 26 yasindayim bilmiyorum ya nasil olcak kafam cok karisik

merhaba
bende 7 senelik evliyim
esim azoospermi
merhaba inşallah müsbet bi kararla sonuçlanır düşüncelerin. ben kendimden biliyorum çok gelgitlerim oldu. yapabilirmiyim. iyi anne olabilirmiyim.. yeterlimiyim.. ya bi sorun çıkarsa vs. ancak herşey başvurana kadarmış. ben hissediyorum. hayırlısıyla herşey çok güzel olacak :))

kizlarrrr bebegimin gelmesine gunler kala sut geldi gogsumden cok mutluyum hic bir sey yapmadim kendiliginden az once farkettim allahim bir an once gelsin yavrum
Masallah kndiligindenmi geldi ne guzel
Bebeginizle hemen bir yakinlik kurarsiniz insallh

Back