Yazdıklarınızı şaşkınlıkla okudum.Böyle bir kurumda olmamalı böyle şeyler. Gerçekten hangi şehirden başvurduk, uzmanımız kim bunlar çok önemliydi bir daha öğrendik. Mutlaka şikayet edin..Bizlere bu kadar zorluk çıkarmaları adaletsizlik, sanki her evlat sahibi bolluk içinde yaşıyor, sanki hepsinin evi var..Allah iyilerle karşılaştırsin,yeterince zor zaten işimiz.Evinize gelecek olan benim siz müdürün söylediklerini boşverin dedi. Mahkeme soruyor ev durumunu elimiz kuvvetli olmalı dedi. Mudurle bir sorun var aralarında galiba, onay sürecini bekledikten sonra harekete geçicez mudurle yuzlesicem böyle bir durum böyle bir kurumda olmamalı. Bimer e bildirecegim.
bencede bimere mutlaka yazın şikayet edin sessiz kalmayın böle saçmalık olu muEvinize gelecek olan benim siz müdürün söylediklerini boşverin dedi. Mahkeme soruyor ev durumunu elimiz kuvvetli olmalı dedi. Mudurle bir sorun var aralarında galiba, onay sürecini bekledikten sonra harekete geçicez mudurle yuzlesicem böyle bir durum böyle bir kurumda olmamalı. Bimer e bildirecegim.
Aman arkadaşım sen bilirsin ama sakın öyle birşey yapma bimere yazmanıda tavsiye etmem ben yazdım başta çok sorun oluyor onay verilene kadar he hı de sonra uzman birşey yapamaz ama şikayet çok problem oluyorHer gorusmeyi video çekim yapıcam ne olur ne olmaz diye.
merhaba arkadaşlar.uzun süredir sizleri takip ediyorum.inşallah hepiniz tez zamanda evlatlarınıza kavuşursunuz.kendimden bahsedeyim. ben 26 yaşındayım, eşim de 30 yaşında. 3,5 senedir evliyiz ve 2,5 senedir çocuk istiyoruz fakat geçen sene eşimin azosperm olduğunu öğrendik ve yıkıldık. eşim şu an tedavide. sonuç ne olur bilemiyorum ama azosperm çok ağır bir vaka.bu yüzden eşimle sık sık evlat edinme meselesini konuşuyoruz. gerçi daha 3, 5 senelik evliyiz ve ben henüz 30 değilim.yani şuanda zaten başvuru yapamayız fakat aklımızda hep var.ama açıkcası benim kafamı karıştıran bir takım sorular var ve bana en iyi siz yardımcı olabilirsiniz.eğer başvuru yaparsak İstanbuldan yapacağız ve İstanbuldan başvuru yapmak çok zor diyorlar.Şartlar daha zormuş.her ne kadar okuduğumuz bölümle alakalı mesleğimiz olmasada ikimizde üniversite mezunuyuz.gelirimiz çok çok iyi değil ama çok şükür rahat geçiniyoruz ama kendimize ait bir evimiz yok. yani babamın evinde oturuyoruz.kira falan vermiyoruz ama ev babamın üzerine.kendi üstümüze sadece arabamız var.bu sorun olur mu. Yani mal varlığına çok dikkat ediyorlar mı? İlla kendimize ait bir evimizin olmasımı gerekiyor. Bİrde en çok dikkat ettikleri şey neler? yardımcı olabilirseniz çok mutlu olacağım. kusura bakmayın çok uzattım ama kafamı kurcalıyor bu sorular
Merhaba :) İstanbul'u bilmiyorum ama Ankara'da en çok dikkat ettikleri şey aile yapısı. Nasıl bir çiftiz, birbirimizle iletişimimiz nasıl, kavga eder miyiz en çok bunların üzerinde durdu uzmanımız. Maddiyat ne derece önemli bilmiyorum çünkü bizim evimiz, arabamız ve ortalama üstü gelirimiz var, Onların üzerinde hiç durulmadı. İstanbul'da kitap listesi veriyorlarmış onlardan soru soruyorlarmış, uyuşturucu testi psikoloji testi falan istiyorlarmış bildiğim kadarıyla Ankara'da sadece sağlık raporu istediler. Başka da bir şey yapmadık. Evraklarımızı teslim ettik, 10 gün sonra onay yazısı geldi. Ama sizin vaktiniz var daha sistem ayni kalmayabilir onu da gözönünden bulundurun. Sevgiler :)
Aman arkadaşım sen bilirsin ama sakın öyle birşey yapma bimere yazmanıda tavsiye etmem ben yazdım başta çok sorun oluyor onay verilene kadar he hı de sonra uzman birşey yapamaz ama şikayet çok problem oluyor
Aman arkadaşım sen bilirsin ama sakın öyle birşey yapma bimere yazmanıda tavsiye etmem ben yazdım başta çok sorun oluyor onay verilene kadar he hı de sonra uzman birşey yapamaz ama şikayet çok problem oluyor
Merhaba zamanKuzum uyurken girip halinizi sorayım dedim
Nasılsınız bacılar
Beni soracak olursanız tüm gün kuzumla geçiyor çok şükür
Okadar güzel kokuyor ki
Kıyafetlerini yıkamaya koyarken bile defalarca kokluyorum
Yok böyle müthiş koku
İnşallah en kısa sürede sizlerde kavuşursunuz
Anlatılmayan kelimesi olmayan mutluluk can parçası
Bizde Kocaeli deyiz. 27 Eylül evrak teslim ettik. Ev ziyareti bekliyoruz.
Istanbulun şartları daha zormuş. Maddi durumu sordu tabi gelirin, ev seninmi, araban malın mülkün varmı diye sordular.kocaeli istanbula yakın .şartlar aynıdır belki.neler sordular canım en çok nelere dikkat ettiler.maddiyata çok takildilar mi.mal mülk çok soruyorlar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?