Sizede iyi bayramlar. Nereden bekliyorsunuz?Hepinize iyi bayramlar dilerim. Allahım bizlerin de elini öpecek evlatlar nasip etsin. Bir sonraki bayramda kızıma kavuşmuş olayım inşallah. Nisanda 4e düşmüştük hala aynı sıradayız.Beklemek zor. Hepinizi sevgi ile kucaklıyorum koca yürekli anne adayları
Sizede iyi bayramlar. Nereden bekliyorsunuz?
Ankara canım.Derinsu0606 siz neredensiniz?
KızlaaaaarIlk başvuruya gideceğiz varmı bir tavsiyeniz???
Merhaba gülnaz hanım rahat olun zaten size yardımcı oluyorlar. Aklınıza takılan ne varsa sorun ,kararlı olduğunuzu gösterin burada önemli olan kararlılık ve asla vazgeçmemek. İstenen evrakları verdikten sonra zaten bekleme süreci başlamış oluyo. Ayrıca başvuruya gittiğimi gün sıraya girmiş oluyoruz bize öyle demişlerdi. vakit kaybetmeyin derim. Biz hala beklemedeyiz 16.5 ay oldu..En zor kısmı da burası zaten bekleme süreci..
AnkaraSiz nereden?
Hayırlı olsun.Su gibi aksın geçsin zamanBiz yarın ilk başvuruya gidiyoruuuuz
Merhaba msjinizi yeni gordum tercihim erkek sakarya idi 1 bucuk sene oldu hâlâ bekliyorum nufusu yogun sehirlerde sıra biraz daha yavas ilerliyor mal varliginin ipotekli olmamasi ile ilgili bi madde yazdigini gormedim umarim sizde en kisa zamanda kavusursunuzAz kalmış. İnşallah bir an önce kavuşursunuz bebeğinize. Tercihiniz ve iliniz neydi? Büyük illerde ne kadar bekleniyor merak ediyorum açıkçası.. Bir de şartlarda mal varlığının ipotekli olmaması var mıdır? Eğer öyleyse başvuru için süre biraz daha uzayabilir bende?
Yeniden merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır fırsat bulup giremedim. Biz kızımızı beklerken Allah bize bir mucize gönderdi ve ilk tüp bebek denememde hem de oluşan tek yumurtayla. Şu an 18+5 haftalık hamileyim oğlumuzu sağlıkla kucağımıza almayı bekliyoruz. Ben umudumu kaybetmedim eşime kesinlikle çocuk sahibi olamazsın denmesi sebebiyle Eşim tüp bebek tedavisine yanaşmasada birgün olacak dedim ve Allah ın izniyle oldu. İnşallah kızımız ve oğlumuzla hep düşlediğimiz hayatı yaşarız. Allah hepimizin gönlüne göre versin ve asla umudunuzu kaybetmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?