• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Hepinize iyi bayramlar dilerim. Allahım bizlerin de elini öpecek evlatlar nasip etsin. Bir sonraki bayramda kızıma kavuşmuş olayım inşallah. Nisanda 4e düşmüştük hala aynı sıradayız. :KK43: Beklemek zor. Hepinizi sevgi ile kucaklıyorum koca yürekli anne adayları :KK36:
Sizede iyi bayramlar. Nereden bekliyorsunuz?

Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar. ... Çok sukurr kizlarimiza bayramlik ciciler alıp gezmeler e gitme hayallerimizi yaşıyoruz suan.. Darısı tüm mm bekleyen arkadaşlarıma en kisa zamanda inşallah. Annemmmm babammm mm deyip boynuna atalması yokmu. Her şeye değer. ... sevgilerr hepinize mutlu bayramlarrr

Kızlaaaaar :KK3: Ilk başvuruya gideceğiz varmı bir tavsiyeniz??? :KK17:

Merhaba gülnaz hanım rahat olun zaten size yardımcı oluyorlar. Aklınıza takılan ne varsa sorun ,kararlı olduğunuzu gösterin burada önemli olan kararlılık ve asla vazgeçmemek. İstenen evrakları verdikten sonra zaten bekleme süreci başlamış oluyo. Ayrıca başvuruya gittiğimi gün sıraya girmiş oluyoruz bize öyle demişlerdi. vakit kaybetmeyin derim. Biz hala beklemedeyiz 16.5 ay oldu..En zor kısmı da burası zaten bekleme süreci..:işsiz:

Merhaba gülnaz hanım rahat olun zaten size yardımcı oluyorlar. Aklınıza takılan ne varsa sorun ,kararlı olduğunuzu gösterin burada önemli olan kararlılık ve asla vazgeçmemek. İstenen evrakları verdikten sonra zaten bekleme süreci başlamış oluyo. Ayrıca başvuruya gittiğimi gün sıraya girmiş oluyoruz bize öyle demişlerdi. vakit kaybetmeyin derim. Biz hala beklemedeyiz 16.5 ay oldu..En zor kısmı da burası zaten bekleme süreci..:işsiz:

Siz nereden?

Yeniden merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır fırsat bulup giremedim. Biz kızımızı beklerken Allah bize bir mucize gönderdi ve ilk tüp bebek denememde hem de oluşan tek yumurtayla. Şu an 18+5 haftalık hamileyim oğlumuzu sağlıkla kucağımıza almayı bekliyoruz. Ben umudumu kaybetmedim eşime kesinlikle çocuk sahibi olamazsın denmesi sebebiyle Eşim tüp bebek tedavisine yanaşmasada birgün olacak dedim ve Allah ın izniyle oldu. İnşallah kızımız ve oğlumuzla hep düşlediğimiz hayatı yaşarız. Allah hepimizin gönlüne göre versin ve asla umudunuzu kaybetmeyin.

Az kalmış. İnşallah bir an önce kavuşursunuz bebeğinize. Tercihiniz ve iliniz neydi? Büyük illerde ne kadar bekleniyor merak ediyorum açıkçası.. Bir de şartlarda mal varlığının ipotekli olmaması var mıdır? Eğer öyleyse başvuru için süre biraz daha uzayabilir bende?
Merhaba msjinizi yeni gordum tercihim erkek sakarya idi 1 bucuk sene oldu hâlâ bekliyorum nufusu yogun sehirlerde sıra biraz daha yavas ilerliyor mal varliginin ipotekli olmamasi ile ilgili bi madde yazdigini gormedim umarim sizde en kisa zamanda kavusursunuz

Yeniden merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır fırsat bulup giremedim. Biz kızımızı beklerken Allah bize bir mucize gönderdi ve ilk tüp bebek denememde hem de oluşan tek yumurtayla. Şu an 18+5 haftalık hamileyim oğlumuzu sağlıkla kucağımıza almayı bekliyoruz. Ben umudumu kaybetmedim eşime kesinlikle çocuk sahibi olamazsın denmesi sebebiyle Eşim tüp bebek tedavisine yanaşmasada birgün olacak dedim ve Allah ın izniyle oldu. İnşallah kızımız ve oğlumuzla hep düşlediğimiz hayatı yaşarız. Allah hepimizin gönlüne göre versin ve asla umudunuzu kaybetmeyin.

aahh ne güzel bir mutluluk bu, ama ben merak ediyordum. başvurduk onay aldık diyelim hamile kalanlara da bebek veriyorlarmı acaba. ben vermedikleriniz sanıyordum

Merhaba anneler ve anne adayları nasılsınız
Biz de gün başlıyor ve hemen bitiyor:)
Ah ah beklerken de böyle geçse
Hani aklın da acabalari olanlar varsa bir saniye bile beklemeyin
Bir gülüşü ömre bedel
Büyüdükçe çevre ile etkileşime geçtikçe hergün şaşırtıyor
Nasıl tatlı nasıl boncuk
Gün güneş oluyor
Geçen gün ilk defa yağmuru gördü
Önce ne olduğunu anlamaya çalıştı anlattım sonra dışarı çıktık damlalar degdikçe hoşuna gitti eline düşen damlaları afiyetle yaladı
Bakalım kar yağınca neler olacak :)

Merhaba arkadaşlar 4 aydır ev ziyareti bekliyorum ama gelen giden yok kurumu arayıp sorsammı :KK64:Bursalı arkadaşlardan bebeğine kavuşan veya sırası ilerleyen varmı acaba bayadır giremiyorum foruma

Son bir buçuk senemi bu bölümü takip ederek geçirdim. Evlat edinmeye karar verme aşaması, evlat edinme başvurusu ve sonrasında buradakilerden çok şey öğrendim. Yazdıklarınız bana çok yardımcı oldu. Hepiniz benim , siz bilmesiniz de gizli arkadaşım oldunuz. İyiki varsınız yalnız olmadığımı bilmek çok güzel :KK200::KK200:

Back