Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
evet uzmanımızdan öğreniyoruz. biz 35. sıradayız daha çok var. geçen sene ankarada 18 ayda kız bebekleri gelenler oldu. bizim 19 ay bitti hala 35
Bu sene haketen bir yavas ilerleme var... Hakkimizda hayirlisi olsun..hayirli zamanda gelsin tez tez gecsin gunleriniz insallah

Acaba terci
Acaba tercih Edilen yas araliginida mi yazsaydin bir sutunada nasil olurdu hanimlar..

Müge Anlı'da bir kadın evlat edinilmiş ve evlat edinen aile, kadını 11 yaşında başlık parası karşılığında evlendirmiş. Allah tüm çocukları korusun.

Müge Anlı'da bir kadın evlat edinilmiş ve evlat edinen aile, kadını 11 yaşında başlık parası karşılığında evlendirmiş. Allah tüm çocukları korusun.
Çok etkilendim.Tüm çocuklara hayırlı iyi aileler nasip etsin Rabbim.Bizlere de hayırlı evlat versin..

Maalesef bi keresindede esra erola cikmisti evlat edindigi aile dayak manyagi yapmis...mademki boyle yapacaksin o cocugu neden alirsin her cocuk anneye emanet ama onlar bize extra emanet

Gozunaydin canim cok guzel bir haber

Hayırlı olsun annesiKaç aylık bilmek iyi olmuş. Cinsiyet ve kaç aylık sorunu yoksa herşey alınabilir. Son hazırlıklar yani süper. Gözünüz aydın..

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun :) ne güzel rahat rahat yapabileceksiniz hazırlığınızı

Odası hazır değilse önce odayı hazırlayın, yeni eşya kokusu çıksın. Moilya, halı, perde, avize vs...

Yorganlık hava kalmadı ama ince battaniyeler, özellikle şu kundak bezinden olanlar bu mevsimde çok işinize yarar ve sık kullanılanlardan, 5-6 tane alın. alt açma minderlerinden, her ne kadar pofuduklar daha güzel dursa da kullanışlı değil, tek tarafı naylon olup sıvı geçirmezlerden de alın. alt değiştirirken kolay batıp sık yıkanıyorlarlar. birkaç tane bulunsun.

5 aylıksa salya tavan yapmıştır :) bol bol ağız bezi ve önlük alın. şu üçgen önlükler daha kolay geldi bana bağlama derdi olmadığı için.

Biberon alın mama için en az 5 tane, anca yetiyor. bir tane de minik su için alabilirsiniz. suyu çok içmiyorlar ama önümüz yaz hava sıcak yavaş yavaş ek gıdaya da geçecek lazım olacaktır. Bir de biberon deterjanı, mama artıklarının temizlenmesinde kolaylık sağlıyor. Ve cam rende, termos, kaşık vs gibi ekipmanları alabilirsiniz.

oyuncak alın, çıngıraklar, diş kaşımalar. bol renkli ve çeşitli olsun. ne yazıkki bebeişlerimiz bizden önce yeterli uyaran almadıkları için ilk etapta tepkisiz kalıyorlar. bu tarz sesli ve renkli oyuncaklarla görsel ve duyusal gelişimleri desteklenmeli.

Evinizde ihtiyaç olacaksa telsiz mutlaka alın, benim elim ayağım oldu.

Temassız ateşölçer alın bir tane de.

Banyo için kuvet, kova, maşrapa, havlu vs. Sakallı iplerden örülen lif çok yumuşak oluyor bence. süngerim de var ama o lifi kullanıyorum.

Bakım ürünlerinden eksik varsa tamamlayın. Şampuan, bebe yağı, pişik kremi... Ve bol bol ıslak mendil :)

Bu arada takibini yapacak iyi bir çocuk doktoru bulun kendinize. Bebişine kavuştuktan sonra ilk kontrolünü hemen yaptırırsınız.

Bebek arabası, mama sandalyesi, araba koltuğu alabilirsiniz...

Kıyafetleri ilk etapta çok abartmayın alırken :) çünkü gerçekten çok çabuk büyüyorlar, özellikle evlerine kavuşup gerekli özenle bakılmaya başladıktan sonra... hele ki mevsim dönüşü birçok kıyafetini en fazla bir kere giyebilecektir. üstüne ir de gelen hediyeler olacaktır :)

şimdilik aklıma gelenler bunlar.

En kısa zamanda cennet kokusunu evinizde hissetmeniz dileğiyle :)

Merhaba. Fikriniz almak istiyorum. Esimle cocugumuz olmuyor. Bizde basvurmaya karar verdik. Burada ki tum yazilari okudum ben cok hazirim ama esim kendi cocugumuz icin deneme yapsakmi diye kararsiz. Ama zaman geciyor ve benim evlat kokusuna hasretim artirtiyor. Sorum su evlatlik mi yoksa koruyucu annelik mi? Cunku 2 sindede benzer haklara sahipsiniz sadece nufusunuza gecmiyor koruyucu ailede. Ve evlatlik almak icin basvuranlar cok uzun sureler bekliyor.kafam cok karisik esim 35 yasinda ama ben daha 28yasindayim 4 yildir evliyiz. Sanirim 1 yil daha beklememiz gerekiyor. Zaten cocugumuz olmayacagini ogrenmek cok zor bir surecti simdide 1 yil daha basvuramayacak olmak ustune en az 2 yil beklemek oyle zor geliyor ki. Umarim cevap verirsiniz tesekkurler

merhaba, tüp bebek denedinizmi acaba. eğer denemediyseniz öncelikle onunla şansınızı deneyin aklınız kalmasın yani. ama olmuyorsada fazla zaman kaybetmeyin derim. başvurduktan sonrada süreç bir şekilde geçiyor ve aklınız tamamen onda oluyor bu zaman zarfındada kendi çocuğum olmuyor diye kafanıza takmayacağınızdan dolayı belkide hamile bile kalabilirsiniz. birde koruyucu ailede çocuk yine belirli zamanlarda ailesiyle görüşüyor. ve belli bir zaman geçtikten yani siz ona alışmışken sizden alınabiliyor. ama evlat edinme tamamen sizin evladınız oluyor. ayrıca yaşınız daha genç ama vakit kaybetmeyin. sonra pişmanlık çok oluyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

çok sevindim:))) oh bayramda çoluklu cocuklu ailesınız ınş.. bu arada mahkemesi tamamlanmış mı istemiştiniz siz o yuzden mi bekletiyorlar..

Cnm cok sevindim Hayirlisiyla en kisa zamanda kavusursunuzz

Merhabalar. Bir sene daha beklemenize gerek yok ki. Eşlerden birinin 30 yaşı doldurması yeterli. 5 yıllık evli olmasanız bile. Bizim başvurumuz öyle oldu 4 buçuk yıllık evliydim eşim 30 yaşını doldurduğu için başvurumuz kabul edildi canım.Çok zaman kaybetme derim ben Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…