• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Çok güzel, fiyatta uygun.Ben de birşey sormak istiyorum. Ben sadece beşik almak istiyorum, karyolayi bir yaştan sonra alsam olurmu?Uzman kontrollerde sorun eder mi acaba?
Bende karyola almayacagim sadece besik alicam..sorarsada sonra alacagim diyeceyim

Bende karyola almayacagim sadece besik alicam..sorarsada sonra alacagim diyeceyim
Pardon yanlis oldu yani bebek odasi yapmayacagim ayriyeten yabu linktekini yada park besik alip yatak odama kuracagim birde kiyafetleri icin dolap o kadar.. 3 4 yasina gelincede guzel bir oda kendi zevkine vore Allahim insallah insallah

Pardon yanlis oldu yani bebek odasi yapmayacagim ayriyeten yabu linktekini yada park besik alip yatak odama kuracagim birde kiyafetleri icin dolap o kadar.. 3 4 yasina gelincede guzel bir oda kendi zevkine vore Allahim insallah insallah
Pardon ben karyola sandım fotoğrafı. Aynı fikirdeyiz sizinle.Ben biraz daha sallanan sepet türlerini de seviyorum.Aslında çok kararsızım park yatak da iyi gibi, karyola tipi de şık duruyor ama sepet gibi olanlar daha bebeksi ve tatlı.En kullanışlı neyse onu bulalım. Peki perdeyi ne yaptınız? Stor mu yoksa normal tül mü iyi olur?

Pardon ben karyola sandım fotoğrafı. Aynı fikirdeyiz sizinle.Ben biraz daha sallanan sepet türlerini de seviyorum.Aslında çok kararsızım park yatak da iyi gibi, karyola tipi de şık duruyor ama sepet gibi olanlar daha bebeksi ve tatlı.En kullanışlı neyse onu bulalım. Peki perdeyi ne yaptınız? Stor mu yoksa normal tül mü iyi olur?
https://www.e-bebek.com/atlas-ahsap-besik-p-tht-ts-01-cev/ böyle galiba istediğiniz..sepet gibi olanlar tatlı oluyor ama kullanım aralığı 0-12 ay bunların.. ben zebra yaptırdım..kenarlarınada kanat düşünüyorum ama daha yaptırmadım..

https://www.e-bebek.com/atlas-ahsap-besik-p-tht-ts-01-cev/ böyle galiba istediğiniz..sepet gibi olanlar tatlı oluyor ama kullanım aralığı 0-12 ay bunların.. ben zebra yaptırdım..kenarlarınada kanat düşünüyorum ama daha yaptırmadım..
Evet bu şirin besiklere bayılıyorum.Ama kısa süre kullanılıyor.Sizin seçtiğiniz daha mantıklı.Benim daha zamanım var ama perdeden baslayacagim.Haftaya perdemizi seçeriz. Hayırlısı bakalım.. Siz de güle güle kullanın..

SLM KIZLAR ...
Evet benim prensesim 12. ayına girdi yasına az kaldı Allaha şükür bugünleride gördük darısı bekliyenlere inş.
profil resmimi özellikle seçmişdemi koymuşum bilemedim Allah gönlüme göre profilimdeki gibi dünyalar tatlısı vermiş bana :KK66: resme bakınca kızımı görür gibi oluyorum :KK66:
1o. ayında 3-4 adım atmaya başladı,ilk otobüs yolculuğumuzu yaptık 10 saatlik annen kız :KK66:ikimiz ( film gibiydi yolculuğun sonlarına doğru açlıktan ağlamaya başlamıştı otobüsün içi karanlık,çantanın içi almış başını gidiyor kucağımda çocuk durmuyor mamayı hangi elimle hangi ışıkta hazırlıcam varmamızda az kalmış dayanır diye düşünürken basdı yaygarayı ağlamaktan susmuyor bakdım olcak gibi değil yolculuğun son yarım saatini ayakda geldik susssun diye eve gidinceye kadar ağlama faslı devam etti yiğenlerim sevmek istiyor ilk defa görüyorlar ama bizim kızın kimseyi görcek gözü yok :KK66: karnı doyunca kendine geldi çocukla yolculukda zormuş be gelirken hanfendiye bilet aldım rahat rahat keyfimize baka baka mamamızı ,ayranımızı içe içe,eriğimizi yiye yiye geldik sorunsuz bi şekilde Allaha şükür)
11. ayında yürümeye başladı korka korka,yanaktan öpmesinide bilirmiş ağzını açıp yanağıma dokunduruyor dudaklarını buda onun öpmesiymiş :KK66: öp kızım diyince öpüyor buda beni çok mutlu ediyor,uyurkende gelip öpüyor dikkat çekmek için sevimli şey :KK66:
ilk ateşlenmemizi 11. ayda yaşadık gecenin bi vakti merkeze dra götürdük sağolsun babam ve ailem benimle bir sabahladılar yanlız bırakmadılar...
12. ayında maşallahı var net yürüyor, bizi elinde oynatıyor gel diyince geliyor gibi yapıp dönüveriyor aynı yeri aynı anda 10 kere turluyor yürüme sevdasından
Artık elbise dolapları,çekmeceler,mutfak dolapları karıştırılıyor :KK66: ben giysilerini katlıyıp koyuyorum çekmecesine akıllı kızımda diğer tarafdan benim koyduklarımı çıkarıyor çekmecesinden :KK66: çok tatlı ama el öpmesinide öğrendi kuzum ..
Normalde hep eşimle odada yıkıyorduk bugün ilk defa banyoda tek başıma yıkadım maşallahı var suyu çok seviyor banyo ettirirken sıkıntı yaşamıyorum artık Allaha şükür.(tek başıma yıkamamıştım hiç korkuyordum önce vücudunu yıkıyordum sonra başına geçiyordum başını yıkarken durmuyordu ayağaga kalkmak istiyor ve çırpınıyordu o an işte babası devreye girip kollarından tutup çırpınmamasını sağlıyordu :KK66: ee artık havalar sıcak nasılsa banyoda sıcak rahat rahat sık sık banyo ettirebileciğim için seviniyorum TEK BAŞIMA :)
Elimin kolumun bağlandığı tek nokta çarşıya inememek kızımı bi yere bırakıp gidemiyorum komşum ben bakarım sen git işini gör diyor ama bişey olursa korkusundan içime sinmiyor :KK43: eşime bırakıncada hadi nerde kaldın diyip durmadan arıyor, kırk yılda bir çıkmışım nasılsa babasına bırakdım diyip içim rahat bi şekilde işlerimi hızlı hızlı halletmeye çalışsamda olmuyor evin eksikleride bitmiyor benim adamın aramalarıda bitmiyor...
bu gecelik bu kadar uyku gelir ben kaçar :KK66:
kendinize iyi bakın kızlar...
AAAA bu arada henüz dişlerimizi çıkarmadık tahminimce bi kaç güne çıkarıcak gibi geliyor ya bakalım diş yerleri iyice belirginleşmiş inş. onuda sorunsuz atlatırız...

herkeze merhaba uzun zamandır giremiorum bizim oğlan hiç durmuyor 4 cu ayımıza girdik eller ayaklar kıpır kıpır durmadan hareket ettiriyor ayrıca saatleri bazen nasıl ayarladını çok şaşırıorum her 2 saatte mama vaktini bilip basıyor cığlığı mama hazır olana kadar cıldırıo mamayı ağzına koydumuzda çekişini görseniz teyzeleri acıkıncA eller hemen ağıza gidior elleri yicek çok sabırsız bizim oğlan çook gaz problemimiz hala devam ediyor onunla mucadele edioruz aguu guguu diye sesler cıkartıp birde size gulucuğu patlattımı butun yorgunluklar gidio herkez eşime benzetio doğursaydım bukadar benzemezdi sabırsızlığı bana görunuşu babası onsuzluğa nasıl sabretmişim ben oğlumdan öncesi ve oğlumdan sonrası benim için 2 farklı hayat kendisine beşik aldık birde genc odası aldık ama en cok kaynanamın eski model tahta beşiğinde yatmayı seviyor birde yerde minderde :) banyo yapmaya bayılıor 3 gunde yıkıorum tek başıma hemde kuvet ustu fileler co işe yarıo kolayca yıkıorum banyo sonrası kurulandıktan sonra başlıyo gulucuk agucuklara zaman geçip kucağınıza aldınızda herşeyi butun sıkıntı ve yorgunluk ve uzuntuleri geride bırakıcaksınız sadece birazdaha sabır sonu guzel bir bekleyiş hem bu dunya hemde cennet bizim...

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Bir aksilik olmazsa temmuz ayında biz de evlat edinme başvurusu yapacağız. Benim merak ettiğim ilk gorusmede nasıl soruları cevaplamamiz gerekecek. Tecrübeli arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Bir aksilik olmazsa temmuz ayında biz de evlat edinme başvurusu yapacağız. Benim merak ettiğim ilk gorusmede nasıl soruları cevaplamamiz gerekecek. Tecrübeli arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim.
Hayırlı olsun. Görüşmeler sohbet gibi geçer genelde. İlk görüşmede süreci öğrenirsiniz. Tercihlerinizi belirlersiniz.

Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi mutlu huzurlu sağlıklı afiyetle bir Ramazan diliyorum. Bayramustleri yerleştir meler hızlanıyor. Ben de prensesime 2 yil onceki seker bayraminin ertesi gunu kavusmustum. Onlar gelince zaman nasil da geciyor.. inss bu şeker Bayramına da şeker gibi haberlerle gireriz. Sevgiler

Ramazan bereketi ile geldi...kizlar... Yarin bizi bekliyorlar....ben sok .. Esimi aramislar kac aylik bi bilgi vermemisler esimde sormamis aklina gelmedi galiba bens sonra aradim ama yerinde degilmis mesaide bitiyordu boyle kaldi...hazirlikli gelin demis hazirliktaki kasit...haftasonu burayada yazmistim artik besik isini halledeyim diyordum ama misafir istine misafir kaldi..bugun sabahtan arayayim diyordum onlar bizi aradi... Ne yapcam ben simdi?

:KK49::KK49::KK49:
Ramazan bereketi ile geldi...kizlar... Yarin bizi bekliyorlar....ben sok .. Esimi aramislar kac aylik bi bilgi vermemisler esimde sormamis aklina gelmedi galiba bens sonra aradim ama yerinde degilmis mesaide bitiyordu boyle kaldi...hazirlikli gelin demis hazirliktaki kasit...haftasonu burayada yazmistim artik besik isini halledeyim diyordum ama misafir istine misafir kaldi..bugun sabahtan arayayim diyordum onlar bizi aradi... Ne yapcam ben simdi?
Süper bi haber senin adına çok sevindim arkadaşım hayırlı uğurlu olsun sana ramazan hediyesi olmuş :KK46::KK49:

Cok sevindim .Gözünüz aydın Hayırlı ugurlu olsun

Gözünüz aydın . Biberon mama Termosta sıcak su bez islak mendil ince battaniye . Ortalama 3 6 aylik için giysi de olabilir. Yolunuz kisa ise çoğu gerekmeyecek belki ama yanınızda bulunsun. Puset aldiysaniz onu da götürün. Yolda uyursa yatirir siniz arabada. Fotoğraf Mak unutmayın . İlk heyecan . İlerde yavrumuza anlatırken lazim olacak.. Aklıma gelenler bunlar. Tekrar hayırlı olsun. Ömrünü zun en güzel yılları bundan sonra basliyorr

Back