SLM KIZLAR ...
Evet benim prensesim 12. ayına girdi yasına az kaldı Allaha şükür bugünleride gördük darısı bekliyenlere inş.
profil resmimi özellikle seçmişdemi koymuşum bilemedim Allah gönlüme göre profilimdeki gibi dünyalar tatlısı vermiş bana

resme bakınca kızımı görür gibi oluyorum

1o. ayında 3-4 adım atmaya başladı,ilk otobüs yolculuğumuzu yaptık 10 saatlik annen kız

ikimiz ( film gibiydi yolculuğun sonlarına doğru açlıktan ağlamaya başlamıştı otobüsün içi karanlık,çantanın içi almış başını gidiyor kucağımda çocuk durmuyor mamayı hangi elimle hangi ışıkta hazırlıcam varmamızda az kalmış dayanır diye düşünürken basdı yaygarayı ağlamaktan susmuyor bakdım olcak gibi değil yolculuğun son yarım saatini ayakda geldik susssun diye eve gidinceye kadar ağlama faslı devam etti yiğenlerim sevmek istiyor ilk defa görüyorlar ama bizim kızın kimseyi görcek gözü yok

karnı doyunca kendine geldi çocukla yolculukda zormuş be gelirken hanfendiye bilet aldım rahat rahat keyfimize baka baka mamamızı ,ayranımızı içe içe,eriğimizi yiye yiye geldik sorunsuz bi şekilde Allaha şükür)
11. ayında yürümeye başladı korka korka,yanaktan öpmesinide bilirmiş ağzını açıp yanağıma dokunduruyor dudaklarını buda onun öpmesiymiş

öp kızım diyince öpüyor buda beni çok mutlu ediyor,uyurkende gelip öpüyor dikkat çekmek için sevimli şey

ilk ateşlenmemizi 11. ayda yaşadık gecenin bi vakti merkeze dra götürdük sağolsun babam ve ailem benimle bir sabahladılar yanlız bırakmadılar...
12. ayında maşallahı var net yürüyor, bizi elinde oynatıyor gel diyince geliyor gibi yapıp dönüveriyor aynı yeri aynı anda 10 kere turluyor yürüme sevdasından
Artık elbise dolapları,çekmeceler,mutfak dolapları karıştırılıyor

ben giysilerini katlıyıp koyuyorum çekmecesine akıllı kızımda diğer tarafdan benim koyduklarımı çıkarıyor çekmecesinden

çok tatlı ama el öpmesinide öğrendi kuzum ..
Normalde hep eşimle odada yıkıyorduk bugün ilk defa banyoda tek başıma yıkadım maşallahı var suyu çok seviyor banyo ettirirken sıkıntı yaşamıyorum artık Allaha şükür.(tek başıma yıkamamıştım hiç korkuyordum önce vücudunu yıkıyordum sonra başına geçiyordum başını yıkarken durmuyordu ayağaga kalkmak istiyor ve çırpınıyordu o an işte babası devreye girip kollarından tutup çırpınmamasını sağlıyordu

ee artık havalar sıcak nasılsa banyoda sıcak rahat rahat sık sık banyo ettirebileciğim için seviniyorum TEK BAŞIMA :)
Elimin kolumun bağlandığı tek nokta çarşıya inememek kızımı bi yere bırakıp gidemiyorum komşum ben bakarım sen git işini gör diyor ama bişey olursa korkusundan içime sinmiyor

eşime bırakıncada hadi nerde kaldın diyip durmadan arıyor, kırk yılda bir çıkmışım nasılsa babasına bırakdım diyip içim rahat bi şekilde işlerimi hızlı hızlı halletmeye çalışsamda olmuyor evin eksikleride bitmiyor benim adamın aramalarıda bitmiyor...
bu gecelik bu kadar uyku gelir ben kaçar

kendinize iyi bakın kızlar...
AAAA bu arada henüz dişlerimizi çıkarmadık tahminimce bi kaç güne çıkarıcak gibi geliyor ya bakalım diş yerleri iyice belirginleşmiş inş. onuda sorunsuz atlatırız...