Çok güzel, fiyatta uygun.Ben de birşey sormak istiyorum. Ben sadece beşik almak istiyorum, karyolayi bir yaştan sonra alsam olurmu?Uzman kontrollerde sorun eder mi acaba?https://www.e-bebek.com/60x120-bebek-karyolasi-p-ags-123bk/
Bu karyola cok hosuma gitti hanimlar sizce alinabilirmi.. Birde yatak secimi var sertmi yumusakmi olmali...bu hafta sonu artik net karar vermek istiyorum
Bende karyola almayacagim sadece besik alicam..sorarsada sonra alacagim diyeceyimÇok güzel, fiyatta uygun.Ben de birşey sormak istiyorum. Ben sadece beşik almak istiyorum, karyolayi bir yaştan sonra alsam olurmu?Uzman kontrollerde sorun eder mi acaba?
Pardon yanlis oldu yani bebek odasi yapmayacagim ayriyeten yabu linktekini yada park besik alip yatak odama kuracagim birde kiyafetleri icin dolap o kadar.. 3 4 yasina gelincede guzel bir oda kendi zevkine vore Allahim insallah insallahBende karyola almayacagim sadece besik alicam..sorarsada sonra alacagim diyeceyim
Pardon ben karyola sandım fotoğrafı. Aynı fikirdeyiz sizinle.Ben biraz daha sallanan sepet türlerini de seviyorum.Aslında çok kararsızım park yatak da iyi gibi, karyola tipi de şık duruyor ama sepet gibi olanlar daha bebeksi ve tatlı.En kullanışlı neyse onu bulalım. Peki perdeyi ne yaptınız? Stor mu yoksa normal tül mü iyi olur?Pardon yanlis oldu yani bebek odasi yapmayacagim ayriyeten yabu linktekini yada park besik alip yatak odama kuracagim birde kiyafetleri icin dolap o kadar.. 3 4 yasina gelincede guzel bir oda kendi zevkine vore Allahim insallah insallah
https://www.e-bebek.com/atlas-ahsap-besik-p-tht-ts-01-cev/ böyle galiba istediğiniz..sepet gibi olanlar tatlı oluyor ama kullanım aralığı 0-12 ay bunların.. ben zebra yaptırdım..kenarlarınada kanat düşünüyorum ama daha yaptırmadım..Pardon ben karyola sandım fotoğrafı. Aynı fikirdeyiz sizinle.Ben biraz daha sallanan sepet türlerini de seviyorum.Aslında çok kararsızım park yatak da iyi gibi, karyola tipi de şık duruyor ama sepet gibi olanlar daha bebeksi ve tatlı.En kullanışlı neyse onu bulalım. Peki perdeyi ne yaptınız? Stor mu yoksa normal tül mü iyi olur?
Evet bu şirin besiklere bayılıyorum.Ama kısa süre kullanılıyor.Sizin seçtiğiniz daha mantıklı.Benim daha zamanım var ama perdeden baslayacagim.Haftaya perdemizi seçeriz. Hayırlısı bakalım.. Siz de güle güle kullanın..https://www.e-bebek.com/atlas-ahsap-besik-p-tht-ts-01-cev/ böyle galiba istediğiniz..sepet gibi olanlar tatlı oluyor ama kullanım aralığı 0-12 ay bunların.. ben zebra yaptırdım..kenarlarınada kanat düşünüyorum ama daha yaptırmadım..
Hayırlı olsun. Görüşmeler sohbet gibi geçer genelde. İlk görüşmede süreci öğrenirsiniz. Tercihlerinizi belirlersiniz.Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Bir aksilik olmazsa temmuz ayında biz de evlat edinme başvurusu yapacağız. Benim merak ettiğim ilk gorusmede nasıl soruları cevaplamamiz gerekecek. Tecrübeli arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim.
Hayırlı olsun. Görüşmeler sohbet gibi geçer genelde. İlk görüşmede süreci öğrenirsiniz. Tercihlerinizi belirlersiniz.
Süper bi haber senin adına çok sevindim arkadaşım hayırlı uğurlu olsun sana ramazan hediyesi olmuşRamazan bereketi ile geldi...kizlar... Yarin bizi bekliyorlar....ben sok .. Esimi aramislar kac aylik bi bilgi vermemisler esimde sormamis aklina gelmedi galiba bens sonra aradim ama yerinde degilmis mesaide bitiyordu boyle kaldi...hazirlikli gelin demis hazirliktaki kasit...haftasonu burayada yazmistim artik besik isini halledeyim diyordum ama misafir istine misafir kaldi..bugun sabahtan arayayim diyordum onlar bizi aradi... Ne yapcam ben simdi?
Cok sevindim .Gözünüz aydın Hayırlı ugurlu olsunRamazan bereketi ile geldi...kizlar... Yarin bizi bekliyorlar....ben sok .. Esimi aramislar kac aylik bi bilgi vermemisler esimde sormamis aklina gelmedi galiba bens sonra aradim ama yerinde degilmis mesaide bitiyordu boyle kaldi...hazirlikli gelin demis hazirliktaki kasit...haftasonu burayada yazmistim artik besik isini halledeyim diyordum ama misafir istine misafir kaldi..bugun sabahtan arayayim diyordum onlar bizi aradi... Ne yapcam ben simdi?
Gözünüz aydın . Biberon mama Termosta sıcak su bez islak mendil ince battaniye . Ortalama 3 6 aylik için giysi de olabilir. Yolunuz kisa ise çoğu gerekmeyecek belki ama yanınızda bulunsun. Puset aldiysaniz onu da götürün. Yolda uyursa yatirir siniz arabada. Fotoğraf Mak unutmayın . İlk heyecan . İlerde yavrumuza anlatırken lazim olacak.. Aklıma gelenler bunlar. Tekrar hayırlı olsun. Ömrünü zun en güzel yılları bundan sonra basliyorrRamazan bereketi ile geldi...kizlar... Yarin bizi bekliyorlar....ben sok .. Esimi aramislar kac aylik bi bilgi vermemisler esimde sormamis aklina gelmedi galiba bens sonra aradim ama yerinde degilmis mesaide bitiyordu boyle kaldi...hazirlikli gelin demis hazirliktaki kasit...haftasonu burayada yazmistim artik besik isini halledeyim diyordum ama misafir istine misafir kaldi..bugun sabahtan arayayim diyordum onlar bizi aradi... Ne yapcam ben simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?