Hayirli uğurlu olsun arkadaşım. Siran tez vakitte gelir inşallah ... listeye ekledim sizide
Hayirli uğurlu olsun arkadaşım. Siran tez vakitte gelir inşallah ... listeye ekledim sizide
Ellerine sağlık cnm kendimi listede görmek bile çok mutluluk vericiiHayirli uğurlu olsun arkadaşım. Siran tez vakitte gelir inşallah ... listeye ekledim sizide
Kararsiz oldugunuz konu nedir meselaArkadaslar benimde 13 yıldır olmuyor evlat edinme konusunda çok kararsizim
Bize kurumdan cocuguna sinir koyma,cocuk psikolojisi,bengu semercinin cocukta cinsellik gibi biseydi tam adini hatirlamiyorum bunlari vermisti ben babil kitapdan online siparis vermistimArkadaşlar kitap önerebilirmisiniz hangi kitapları okumalıyız sipariş edebileceğimiz bi site varmı
Mrb.umaniniz kitap okumanizi tavsiye ettimi.biz istanbuldan basvuranlara uzmanlar soyluyo kitap okumamizi ve bildiklerimizden bi nevi sinav yapilacak :))Arkadaşlar kitap önerebilirmisiniz hangi kitapları okumalıyız sipariş edebileceğimiz bi site varmı
Sen hele bi ilk baslardan okumaya basla topigi bak nasil ikna oluyosunArkadaslar benimde 13 yıldır olmuyor evlat edinme konusunda çok kararsizim
Evet uzmanımız söyledi bizede kitap okuyun çocuklarla ilgili diye ev ziyaretimize geldiklerinde bakacaklarmış kitaplaradaMrb.umaniniz kitap okumanizi tavsiye ettimi.biz istanbuldan basvuranlara uzmanlar soyluyo kitap okumamizi ve bildiklerimizden bi nevi sinav yapilacak :))
Cunku onerdikleri kitaplar cocuk yetistirmekle ilgili.yani bizler icin erken bukadar ayrinti ogrenmek ama tabi bilmektede fayda var.
Cocuguna sınır koyma 1ve 2yi aldik biz.
Cocugunuzun ilk 6yili
Bide cinsellikle ilgili bi kitapti unuttum adini.
Bunlari okumamiz istendi bizden.
Cok faydali bilgiler var.
Evet uzmanımız söyledi bizede kitap okuyun çocuklarla ilgili diye ev ziyaretimize geldiklerinde bakacaklarmış kitaplarada
Amin sağolun siz aldığımı bebeği yoksa bekleme asamasindasinizSen hele bi ilk baslardan okumaya basla topigi bak nasil ikna oluyosun
Bence yeterince vakit ve emek.harcamissiniz.daha fazla uzulmenin yipranmanin anlami varmi?
Dunyaya bidaha gelmeyecegiz.omrumuz ah la vahla gecmemeli bence.
Biz 8ay oluyo basvurali simdiden neden daha once basvurmadik diye pismanim
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Rabbim pisman etmesin aldiginiz karardan
Onu sevebilecekmiym bilmiyorum kendi çocuğum gibi olurmu
Hayırlı olsun canım.Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum yazdıklarınız karar vermemde çok etkili oldu.Özellikle Bursalı arkadaşlar özelden sorularımla sizleri baya bunalttım :) hepinize çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için...Başvurumuzu yaptık benide artık listeye ekleyebilirsiniz 05 2016 terk, rıza, kız, erkek Bursa
ne güzel bir anlatım.. sanki anlattığınız her anı yaşadım :)Taze bir anne olarak cevaplamaya çalışayım... Kızımı 1,5 ay önce aldım kucağıma...
Sevmek falan değil bu, bambaşka bişey. Kendinizi unutıyorsunuz, onun yüzü gülüyorsa yüzünüz gülüyor, en ufak misal kaka yaparken ıkınıp suratını asıyorsa sizin de yüzünüz asılıyor. uykusuzluk, yorgunluk vs hepsi hikaye, yorgunluktan ölseniz dahi bir dakika daha uyurken izleyeyim, nefesini dinleyeyim diye direniyorsunuz uykuya...
Sonra 3 aylık bebeğin evlendiği günü düşünüp sizden ayrılacak diye ağlamaya başlıyorsunuz veya yanlış kişiye aşık olursa ne tavır takınmalısınız onu düşünüyorsunuz.
kendi eşyalarınızı yorgunluktan beşe katlayarak ütülerken onun en ufak şeylerini bile evire çevire özenle ütülüyor, her ütü sürüşünüzden sonra kokluyorsunuz... yada misal bezini değiştirirken, alıp onu bile kokluyorsunuz evlat kokusu diye içinize çeke çeke...
evin havası, kokusu değişiyor, eşinizle daha mutlu, geleceğe daha olumlu bakar oluyorsunuz veya en olmadık şeylerden sürtüşme yaşayabiliyorsunuz (üşüyo hayır terliyor diye :) )
sadece siz değil, çevrenizde kim varsa deli oluyor o minnacık yüreğe, minnacık ağız buruna...
durmadan anlatmak istiyorsunuz neler yaptığını herkese, bir yandan nazar diye korkuyorsunuz ama yine de dilinizden düşmüyor en ufak parmak hareketi...
o güne kadar hayatınızın vazgeçilmezi dediğiniz şeylerin hiçbir anlamı kalmıyor. kendinize çorap almak bile istmiyorsunuz, herşeyi onun için yapasınız var çünkü...
ben uyurken başucumda davul çalınsa uyanmazdım... mesela annem odamı süpürebilirdi ben uyurken... şimdi kızım üstünü mü açtı bir ayak darbesiyle direk başında bitiyorum hemen üstünü örtüyorum. ama dışarda gök yarılsa duymuyorum. çünkü sadece kızıma odaklıyım...
kendi çocuğum gibi seviyor muyum? o zaten benim çocuğum, kimin doğurmuş olduğu hiç önemli değil. hatta aklınıza bile gelmiyor böyle birşey. o benim öz kızım, öz çocuğum, benim çocoğum... kanla değil belki ama çok çok başka şeylerle bağlıyız biz birbirimize...
Bu kadar güzel yaşanır anlatılır ne mutlu. size helal olsun ve Allah razı olsun çok çok teşekkürlerTaze bir anne olarak cevaplamaya çalışayım... Kızımı 1,5 ay önce aldım kucağıma...
Sevmek falan değil bu, bambaşka bişey. Kendinizi unutıyorsunuz, onun yüzü gülüyorsa yüzünüz gülüyor, en ufak misal kaka yaparken ıkınıp suratını asıyorsa sizin de yüzünüz asılıyor. uykusuzluk, yorgunluk vs hepsi hikaye, yorgunluktan ölseniz dahi bir dakika daha uyurken izleyeyim, nefesini dinleyeyim diye direniyorsunuz uykuya...
Sonra 3 aylık bebeğin evlendiği günü düşünüp sizden ayrılacak diye ağlamaya başlıyorsunuz veya yanlış kişiye aşık olursa ne tavır takınmalısınız onu düşünüyorsunuz.
kendi eşyalarınızı yorgunluktan beşe katlayarak ütülerken onun en ufak şeylerini bile evire çevire özenle ütülüyor, her ütü sürüşünüzden sonra kokluyorsunuz... yada misal bezini değiştirirken, alıp onu bile kokluyorsunuz evlat kokusu diye içinize çeke çeke...
evin havası, kokusu değişiyor, eşinizle daha mutlu, geleceğe daha olumlu bakar oluyorsunuz veya en olmadık şeylerden sürtüşme yaşayabiliyorsunuz (üşüyo hayır terliyor diye :) )
sadece siz değil, çevrenizde kim varsa deli oluyor o minnacık yüreğe, minnacık ağız buruna...
durmadan anlatmak istiyorsunuz neler yaptığını herkese, bir yandan nazar diye korkuyorsunuz ama yine de dilinizden düşmüyor en ufak parmak hareketi...
o güne kadar hayatınızın vazgeçilmezi dediğiniz şeylerin hiçbir anlamı kalmıyor. kendinize çorap almak bile istmiyorsunuz, herşeyi onun için yapasınız var çünkü...
ben uyurken başucumda davul çalınsa uyanmazdım... mesela annem odamı süpürebilirdi ben uyurken... şimdi kızım üstünü mü açtı bir ayak darbesiyle direk başında bitiyorum hemen üstünü örtüyorum. ama dışarda gök yarılsa duymuyorum. çünkü sadece kızıma odaklıyım...
kendi çocuğum gibi seviyor muyum? o zaten benim çocuğum, kimin doğurmuş olduğu hiç önemli değil. hatta aklınıza bile gelmiyor böyle birşey. o benim öz kızım, öz çocuğum, benim çocoğum... kanla değil belki ama çok çok başka şeylerle bağlıyız biz birbirimize...
anladım ne demek istediğinizi benim için zor bir kararTaze bir anne olarak cevaplamaya çalışayım... Kızımı 1,5 ay önce aldım kucağıma...
Canm terk var ama riza diye bi terim yok kurum diliyle.Merhabalar bir şey sormak istiyorum mahkemesi devam eden ne oluyo acaba biz terk rıza demiştik mahkemesi devam eden diye belirtmemiz mi lazım yardımcı olursanız sevinirim....
Bekleme asamasindayim benAmin sağolun siz aldığımı bebeği yoksa bekleme asamasindasiniz
İnşallah erken sonuç alirsinizBekleme asamasindayim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?