Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Çok mantıklı diyorsun kanunu bulamadım nette ... bir araştırayim avukat ... teşekkür ederim

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın sayfasında evlat edinme ilee ilgili olarak aşağıdaki yazı bulunuyor:

İtiraz:

Evlât edinme başvurusunun reddedilmesine, askıya alınmasına veya işlemden kaldırılmasına ilişkin işlemler İl Müdürlüğü tarafından başvuru sahiplerine yazılı olarak bildirilir.

Bu işlemlere karşı bildirim tarihinden itibaren onbeş gün içinde İl Müdürlüğü nezdinde itiraz edilebilir.

İtiraz komisyon tarafından görüşülerek en geç bir ay içinde kesin olarak karara bağlanır ve karar itiraz edene yazılı olarak bildirilir.

İncelmek istersen linki: http://cocukhizmetleri.aile.gov.tr/uygulamalar/evlat-edinme

Teşekkür ederim linkin altında telefon numaraları da var yarin onları da arayip sorayım ...

merhaba arkadaşlar istanbuldan sırasını öğrenebilen varmı buay ben biraz önce aradım ama bu ay sıra vermiceklermiş. sıralarda kayma yokmuş uzmanlardan ayrılanlar olmuş. mayıs ayındaymış yani sıra öğrenme.

bende ayın başında tercih değişikliği nedeni ile dilekçe verdiğimde yeni sıranız için nisan sonu arayın dediler..dilekçe vermeden önceki haftada aradığımda da nisan sonu arayın sıra belirlemeler var demişti ne demekse:/

sizin en son sıranız kaçtı acaba..

Ben asle türküm dogma büyüme almanya da yaşadım. Sonradan oranın vatandaşlığını aldım ve son 10 yıldır türkiye de yaşıyorum. Eski türk vatandaşı olduğum için eski T.C. mi türkiyede kullanabiliyirum ama kurum herhalde öyle düşünmüyor. Ama yine dedigim gibi hakkımızda hayırlısı

Çok sevindim nasıl oldu ben bile sasirdim sen daha 2 seneden önce gelmez yavrum diyordun süpriz çat kapı geldi inş hayırlı evlat olur
İnşallah arkadaşım inşallah darısı başına bekleyen bu uğurda mücadele veren anne olmaya çalışan herkes en kısa sürede kavuşur evladına evlatlarımızda iyi vicdanlı merhametli insanlar olurlar bizleri hayırlara anarlar

Kizlar size bisey danismak istiyorum.
Bi korku var icimde cunku.
Esimle biz akrabayiz.akraba evliligi yani.normalde olmaz bizim sulalede ama bize nasip oldu kismetmis dedik.
Uzmanimiz sorun yaparmi bunu sizce.
Cunku 4.gorusmemizde eslerle ayri ayri gorusulecekmisya nasil tanistiniz nasil evlendiniz diye sorarsa yalan soyleyemem tabi.
Aranizda varmi benm durumumda olan.
Sizce sorun olurmu

Ve uzun bir aradan sonra tekrar ben arkadaşlar çok şükür sıramız 2 ye düştü artık iyice yaklaştı bebeğimin gelmesi diye düşünüyorum ve heyecandan yerimde duramıyorum
Oo cok guzel rabbim bu rakami gormeyi bizlerede nasip etsin.
İnsallah en kisa zamanda ararlar kavusursunuz yavrunuza.
Bizede haber vermeyi unutmayin morel oluyo :))
Ama 2seneyi gecmis bekleyeli az bi zamn degil

Ve uzun bir aradan sonra tekrar ben arkadaşlar çok şükür sıramız 2 ye düştü artık iyice yaklaştı bebeğimin gelmesi diye düşünüyorum ve heyecandan yerimde duramıyorum
Bebegine cok yakinsin :) ne guzel siran geliverdi kavusman cok yakin..
Ben seni ruyamda gormustum yavrun geliyordu . Kucagindaydi. Anlatmistim hatirliyorsan ve emziriyordun. Allah en kisa zamanda kavusmanizi nasip etsin...

Bebegine cok yakinsin :) ne guzel siran geliverdi kavusman cok yakin..
Ben seni ruyamda gormustum yavrun geliyordu . Kucagindaydi. Anlatmistim hatirliyorsan ve emziriyordun. Allah en kisa zamanda kavusmanizi nasip etsin...

Canım hatırlıyorum anlattığın rüyayı inşaallah rüyan çıkar kısa zamanda kavuşurum kuzuma Rabbim bekleyen herkese biran kavuşmayı nasip etsin inşaallah

Oo cok guzel rabbim bu rakami gormeyi bizlerede nasip etsin.
İnsallah en kisa zamanda ararlar kavusursunuz yavrunuza.
Bizede haber vermeyi unutmayin morel oluyo :))
Ama 2seneyi gecmis bekleyeli az bi zamn degil
Amin inşaallah Rabbim hepimize rakamların düşüp yavrumuza kavuştuğumuz günü görmeyi nasip etsin evet tam 2 sene oldu inşaallah Rabbim bekleyerek geçirdiğimiz bu süreci hayırlı kılarda sağlıklı hayırlı bebekler nasip eder hepimize

Çok güzel bir haber canım bu. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine Güzel haberlerini bekliyoruz

Canım hatırlıyorum anlattığın rüyayı inşaallah rüyan çıkar kısa zamanda kavuşurum kuzuma Rabbim bekleyen herkese biran kavuşmayı nasip etsin inşaallah
Amin insallah. Bizler birbirimizi hic gormedik ruyalarimizda gorecek kadar duygularimizi hissediyoruz. Hepimiz kan bagiyla degil can bagiyla birbirimize bagliyiz.hepinizi tanidigim icin cok mutluyum ve bu duyguma ortak oldugunuz icin hepinize tesekkur ederim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…