- 23 Temmuz 2008
- 85
- 107
- 93
- 39
Ay canım benim birden çok heyecanlandım bende inşallah cabuk sıramız gelirBursa dan basvurup bekleyen arkadaslarim bugun kurumu aradim siram 9a dusmus sizide haberdar edeyim dedim adim adim kavusacaz ins
bende öyle hissediyorum.. hepimiz kavuşalım inşallah..Listeye ekledim arkadasim biraz gec oldu ama.tekrar hayirli ugurlu olsun.yakinda kavusursun bence az kalmis :))
yaaa çok üzüldümMerhaba arkadaşlar ... size bugün sıram belli oldu çok mutluyum diye yazmak isterdim ama maalesef ben yolun sonuna geldim ve cok mutsuzum. .. 1 yılın sonunda dosya onaylanmadi. .. listeden cikarirmisiniz beni .... çok sevgili uzmanımiz aileden mahkemeyle evlat edinin o da yasal diye akıl verdi (!)
bizim uzmanımızda öyle negatif şeyler söylüyoki hoş onlarıda anlamak lazım garanti diye elbette bişey yok..yanlız haklısınız kimse almak için bırakmaz tuttum bunucanım bizim bebişinde hukuksal sureci devam edio biz tercihlerde öyle söylemişiz daha cabuk kavuşmana neden olur :) birde bizim uzmanımız kesinlkle sıkıntı cıkmaz biyolojik aileyle dedi fakat ihtimaller yinede söz konusu bırakan birdaha geri almak için bırakmıo zaten..
Canım çok saol bilgilendirdiğin için hadi inşallah çabuk çabuk geçsin sıralarımızBursa dan basvurup bekleyen arkadaslarim bugun kurumu aradim siram 9a dusmus sizide haberdar edeyim dedim adim adim kavusacaz ins
niye iptal oldu çok uzuldum neyse sebepleri onları duzeltip tekrar başvurun size belli bir sebep göstermeden iptal edemezlerMerhaba arkadaşlar ... size bugün sıram belli oldu çok mutluyum diye yazmak isterdim ama maalesef ben yolun sonuna geldim ve cok mutsuzum. .. 1 yılın sonunda dosya onaylanmadi. .. listeden cikarirmisiniz beni .... çok sevgili uzmanımiz aileden mahkemeyle evlat edinin o da yasal diye akıl verdi (!)
Çok özürdilerim iş nedeni ile şehir dışındaydım sonra oğlum geldi aniden yeni yeni kendime geliyorumSizin adınıza çok sevindim. Ayrıca defalarca özelden yazdım hı dönüş yapmadiniz
Merhaba arkadaşlar ... size bugün sıram belli oldu çok mutluyum diye yazmak isterdim ama maalesef ben yolun sonuna geldim ve cok mutsuzum. .. 1 yılın sonunda dosya onaylanmadi. .. listeden cikarirmisiniz beni .... çok sevgili uzmanımiz aileden mahkemeyle evlat edinin o da yasal diye akıl verdi (!)
Ahh bende ilk cumlende heycanlandim halbuki.devamini okuyunca uzuldum valla.nasip kismet diyelim nedenirki.kader.Merhaba arkadaşlar ... size bugün sıram belli oldu çok mutluyum diye yazmak isterdim ama maalesef ben yolun sonuna geldim ve cok mutsuzum. .. 1 yılın sonunda dosya onaylanmadi. .. listeden cikarirmisiniz beni .... çok sevgili uzmanımiz aileden mahkemeyle evlat edinin o da yasal diye akıl verdi (!)
Çok sevindim nasıl oldu ben bile sasirdim sen daha 2 seneden önce gelmez yavrum diyordun süpriz çat kapı geldi inş hayırlı evlat olurÇok özürdilerim iş nedeni ile şehir dışındaydım sonra oğlum geldi aniden yeni yeni kendime geliyorum
sayın sunita sıranız kaç acaba...inşallah görüyorsundur((( aynı tarihlerde basvurmusuz.. biz yeni tercih eklettiğimizden 20 gün sora sıranızı veririz dediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?