Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
şimdi bir daha uzman arasa bebek var buyrun gelin dese sizde aynı heyecan olurmu içinizde .. tabii olur ama bi burukluk olur . eminmmisiniz kız çocuğumu diye defalarca teyit ettirirsiniz. allah tekrarını yaşatmasın.doğum sancısı diyelim biz buna ozaman.. inş. tez zamanda doğumunuda duyarız.

Biz eylül de başvuru yaptık sıramız 25 ti. 2 hafta önce öğrendik ki sıramız 4e düşmüş :)) sizin de çabuk ilerler inşallah

hani o heyecan öylesine bir kerelik bişeymiş gibi geliyor ki, bir daha aradıklarında aynı şeyleri yaşayamacağıma neredeyse eminim. en kötüsü bu sanırım, o heyecanı kızım için hissedememe korkusu

Annem beni de keçi sütü ile beslemek zorunda kalmis, emzirememis. Faydası ise çok az hasta oluyorum. Bu yaşıma kadar sadece 2-3 kez grip oldum. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Keçiler ot, dal, yabani bitki yedikleri için sütleri çok besleyici ve bağışıklık sistemini destekleyici. Ben de nasib olursa ilerde keçi sütü kullanacağım bebeğim için.

Çok üzüldüm ama eminim sizin için en hayırlısı olacak ve korkularını kaybolacak inş.

Off ya cok kotu olmus bu olay.panik atak olmus sende. insallah bebegin gelince hersey cok guzel olacak insallah...
Nasil boylebi hata yapabilirler.hemde sehir disinda.ya bide direk gitseydiniz.bebegi getirselerdi.cok zor olurdu.kiz dediniz diye vermezlerdide.cok ciddiyetle yapiyolarya islerini.
Cok gecmis olsun cok uzucu olmus tahmin bile edemem.gulayin dedigi gibi yanlis sanciymis diyelim.enkisa surede kolayindan hayirli dogumlar dileyelim.baska soylenecek cok sey varda neyse.uzulme.vardir her şerde bihayir

arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun, hayırlara vesile olsun. Rabbim evlatlarımızı tez zamanda kucağımıza almamızı nasip etsin...
Seninde kandilin mubarek olsun canm.Rabbim dualarimizi kabul etsin.birbirimize dualar edelim bol bol sabir isteyelim.

arkadaşlar telefon geldi, ne olur dua edin bu kez aksilik çıkmasın... yazıcam yine mutlaka
Allah yardimcin olsun dualarimiz sizinle al pembis yanaklı kızını artık kollarına kokla kokla doya doya .....çok heyecanlandim vallahi Rabbim mübarek günün hurmetine guldursun yüzünüzü

arkadaşlar telefon geldi, ne olur dua edin bu kez aksilik çıkmasın... yazıcam yine mutlaka
Çook sevindim canım. İnşallah bu mübarek günün hürmetine Rabbim yüzünüzü güldürsün. Hayırlısı ile kızınla dönersin inşallah evine. Haberlerini bekliyoruz canım.

Kandiliniz mübarek olsun bacılar
Hayatisiltisi inşallah kızına kavusmussundur
Senin adına çok sevindim
Yaşadığın kötü olayda gelmiş geçmiş olsun
Kızının yalancı doğum sancısı diyelim de o nasıl bir iş anlamadım
Bugün haber gelmesine çok ama çok sevindim
Rabbim bu gecenin hürmetine sırada bekleyen herbir aileye tez zamanda kavuşmayı kucaklarının dolmasını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…