Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Arkadaşım oğluşun rahatsızdı nasıl iyidir inşallah
canım cocuk cerrah uzmanına göturduk kilo alması için bir ay beklicez narkoz dayanamaz dedi 1 ay ck dikat etmemiz lazım ameliyat olana kadar fıtık olan yeri yumuşak kalırsa tehlike yok sertleşirse hemen getirin dediler bu durumu kuruma bildirdim raporumda hastalını yazıcam dedi 1 hafta sonra ev ziyaretinize gelicem dedi ev ziyaretini öne aldık dua edin bu 1 ayı sorunsuz geçirip ameliyatımızı olup kurtulalım...

UMUDUM_34 arkadaşım ev ziyaretin nasıl geçtiii
Canmm iyi gecti cok sukur.evi gezdi uzmanimiz.yalniz gelmisti zaten cok tatli bi bayan.
Balkonun korkuluklarina bakti.vardi zaten.
Prizlerin yerlerini sordu.
Bebek odasi olacak odanin penceresine bakti.park hastane okul varmi diye sordu.
Kek kurabiye falan yapmistim.konusmaktan kalkip getiremedim.sordum ama baska yerlerede gidecegini soyledi.kalkti.
Riza konusuyla ilgili tekrar konustuk.cunku biz ilk gorusmemizde sadece terk istedigimizi soyledigimiz icin riza olayina hic girmemistik.bilgi vermisti uzmanimiz ama dinlememisiz.
Bi sorun yok simdilik dedi.gidisat iyi bakalim.insallah onayimizida aliriz enkisa surede..
Rabbim cumlemizi sevindirsin bu ugurda

İnsallah sancisiz gecer bu bir ay.rabbim yardimciniz olsun.
Senin bebegin hasta zaten onunla ilgileniyosun ev ziyaretine ne gerek varmis.cokmu acilmis.tobe yarabbim.

park yatak çok mantıklı geliyor dediğiniz gibi. tatile bile giderken al götür bebeğin yerini yadırgamamış olur. inşallah bebeklerimiz ufak gelirde küçük askılı aparatıda kullanabiliriz :)
Ya ben bu park yataklara ısınamadim bi turlu.çadir gibi bi goruntusu var.
Nettende cok baktim magazalardada yok sevemedim.
Bende soyle dusundum.odasina besik alicaz.ikeadan begendim ben.2kademeli 3kademeli olanlar var.birincisi bebek kucukse ust kati var.2.si alt kat.ucuncusude on korkulugunu cikariyosun.bebegin buyudugundede kullanabiliyo.yerden hafif yuksekte.
Goruntusunude cok sevdim ben.fiyatida uygun.
Yatak odamiza park yatak alabilirim belki.kucuk olanlarindan ama.
Benm aklima takilan asil sey sallanma kismi.sallamak gerekirmi acaba.istermi bebisim bilmiyorum.
Cunku benm hahsettigim besik sallanmiyo.
Bazi annelerde alismadiysa alistirmayin demisler.arastiriyorum simdilik.
Byarada ikeadaki besigin modeli sundvik bebek karyolasi.
Bi bak istersen belki begenirsin.hantalda degil kibar bi model

bende park yatak alırsam yatak odama alacağım ve küçük boylardan almayı düşünüyorum. ama bebeğimin odasına beşik kesin alırım çünkü 6 kapılı yeni aldığım dolap var . üzerine de stickerlerdan alıp odasını ona göre dizayn etmeyi düşünüyorum.

Arkadaslar Merhaba pazartesi uzmanimizi aradım siram belli oldu mu diye ? Telefonda bilgi veremeyecegini ve yüzyüze görüşme ayarlamamamiz gerektiğini söyledi ... ses tonu hiçte olumlu değildi ... cuma saat 10da görüşmeye gideceğim ... çok mutsuzum. . Başvurali 1 sene oldu ....

Canm tekirdagdi srnin sehir galiba dimi.orda nasil ilerleme.hem terk hem kiz sirasi bekliyosun zannedersem.istanbul olsaydi bi 4sene beklenirdi galiba.uzmaniniz nekadar beklersiniz bisey soyledimi
evet tekirdağ 2-3 yıl dediler ama burda alan arkadaşlar 2 yılı bulmuyor... benim bir seneyi geçti artık gelsin dayanamıyorum artık ...eskiden alışveriş yapınca biraz rahatlıyordum... kendimi iyi hissediyordum ...uzmanımız yapmayın diyor.... haklıymış aldıklarımı görünce daha çok sabırsızlanıyorum ....gelsin artık diyorum moralim bozuluyor geçecek inşallahhhh

canım ben sepet beşik aldım hafta sonu genelde ufak oluyor ama mamma diye bir markanınki büyük 2 yaşa kadar yatabilir istnbldaysan eminönünde havuzlu han var orda çok uygun fiyat herşey buralarda sepet beşik 580 ordan 340 aldık 5 kat han ne arasan var çokta uygun fiyatlar diğer eksikler içinde oraya gidicem ve çok çeşit var farklı şeyler var sepet beşik görsel açıdan da çok güzel beyaz aldım banada içinde 6 ay yatar dediler ama bu marka bayağı büyük ve derin tavsiye ederim

hayırlısı olsun hemen kötü düşünmeyin ... bi sorun varsa hallolması için çağırmıştır belki umutsuz olmayın

Hadi atlatmışsın ev ziyaretini arkadaşım geçmiş olsun... Bir kademe daha atlattın bir adım daha yaklaştın inşallah bebişine. Ne yaptın tercihini değiştirdin mi rızaya??

canım kötü düşünme . belki bir pürüz vardır düzeltmek için yüzyüze görüşmek istemiştir.hem olumsuz birşey olsaydı sizi arayıp dosyanız olumsuz felan diye birşeyler söylerdi. iyi düşün iyi olsun.

Canım inşallah bu bir ayı sorunsuz geçirirsinizde tedavisini olur kuzucuk sen içini ferah tut herşey güzel olsun dualarımız seninle arkadaşım Allah işinizi rast getirsin

Hadi geçmiş olsun canım bi tık daha yaklaştınız inşallah onayınızı alırsınız kısa sürede

Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz ben de çok istiyorum en azindan bekleme sürecini rahat atlatırım.

Hadi atlatmışsın ev ziyaretini arkadaşım geçmiş olsun... Bir kademe daha atlattın bir adım daha yaklaştın inşallah bebişine. Ne yaptın tercihini değiştirdin mi rızaya??
Saol canm.evet riz olayini soyledik degistirecegimizi dilekce vermemiz gerektigini birdahaki gorusmemizde alabilecegini soyledi.iciniz rahat olsun basvurunuz onaylansa siraniz bile belli olsa ozmn bile degistirebilirsiniz dedi.
2hafta sonra randevu alicaz 4.gorusme icin ozmn dilekcemizide vercez.
Terk artik yok dedi.cok zor dedi.ortalama ayda bur bile yerlestirme olmuyomus.
Benm zaten sabrim kalmadi okadar bekleyemem valla.hayirlisi olsun yinede tabi

gerçekten beşik yada park yatak hakkında fikri olan yokmu ?
Biz odasını kızımızın gelmesinden epey önce hazirlamistik. Büyüyen yataklardan aldık. Sonra halası da park yatak hediye aldı. Şu an park yatakta yatıyor. Diğerini sevemedi. Hem park yatakta uyurken mizildanirsa hafif sallıyorum uyumaya devam ediyor. Odadan odaya tasimak isterseniz de rahat oluyor. Tatile giderken bile yaninizda goturebiliyorsunuz. Birde bizim kız 2,5 ay kuvezde yatmaktan kaynaklanan bir alışkanlık sanırım yatağa dikey konumda yatiyor ve yatağın ortasını aynı kuvoz gibi göçük hale getirdi ☺ düzeltiyorum uyumuyor.45 derecelik egimde yaptık. Bende bıraktim hem yüzükoyun hemde göçük yerde uyuyor. Birde hangi yatak olursa olsun mutlaka aleziniz olsun. Sürekli kabızlık ve gaz sorunumuz olduğundan bezini gevşek bağlıyorum karnını sıkmasın diye. Çoğu zaman çişi yatağa geçiyor kuzumun ☺ bir makina çamaşır çıkıyor. Mutlu oluyorum ama onları yıkamaktan şöyle bir güzel asıyorum balkona mis mis kokuyorlar. Hey allahım kızım olmuşta çişi geçmişte bana iş çıkarmış diye sevinip duruyorum işte.

ay ne güzel yaa... valla çok duygulandım.gözlerim doldu .nasıl güzel bir annesin sen.darısı başımıza... kızını bizim için öp lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…