gönüllü annelik nasıl oluyor bende çok istiyorum.Uzmanımız artık yapmıyorlar filan demişti.Bben de İzmir'e yeni gelmiştim, hiç tanıdığım yoktu, üstüne üstlük yıllardır deli gibi çalışırken birden evde oturmaya başlayınca aynı senin gibi umutsuzlukla çok mücadele ettim.
Aylarca sıranın atmadığı olduğunda iyice içime kapandım. ama zaman bir şekilde geçiyor. kendini oyalayacak birşeyler bulmalısın. sana en azından kendimi oyalamak için denediklerimi söyleyeyim :) Önce kursa yazıldım mesela ben, ama yeteneğim olmadığını görünce hevesim kaçtı bıraktım. belki sen seni oyalayacak bir kurs bulabilirsin. Sonra bol kitap okudum. Ta Asmalı Konak, Bir İstanbul Masalı vsden başlayıp Dexter, The Mentalist'e kadar çeşit çeşit dizi izledim internetten :) Mutlaka seveceğin bir dizi bulursun, birkaç hafta oyalar seni. Sonra Puzzle yaptım, büyük boyları daha çok oyalıyor, bi tanesini kızımın duvarına astım şimdi mesela. Günlük tuttum, daraldıkça ve konuşamadıkçe kimseyle içimdekileri döktüm bol bol, biriktirmedim. Ve bu süreçte gönüllü anne oldum, 9 aydır devam eden güzel bir yolculuğun başlangıcı oldu, süreci atlatmamda en büyük moral kaynağım bu oldu sanırım. madem evdesin, düşünmez misin sen de gönüllülüğü?
gönüllü annelik nasıl oluyor bende çok istiyorum.Uzmanımız artık yapmıyorlar filan demişti.
tekrar merhaba hanımlar. Tanışalım mı? Sizler kaç yıllık evlisiniz? Ne zaman evlat edinme kararı aldınız? Doğurmanıza engel olan neydi? Ben 26yaşındayım.2yıl7aylık evliyim. Benim rahmim olmadığı için evlat edinmek istiyoruz 5 yılımızı doldurunca başvuru yapacağız kısmetse. Kız bebek istiyoruz bebeğimiz 2-3yaşına geldiğinde de erkek kardeş istiyoruz. Hayal tabi şu anda bunlar çok uzun yıllar var önümüzde. Sizlerle tanışmak istiyorum. Yeniyim forumda.
Nilays bebegin nasil oldu.ameliyat oldumu.canım bizim memlekete gelmişsin Allah dualarını kabul eylesin ...
Hayirli olsun arkadasim.aramiza hosgeldin.sen yolu yarilamissin bile:))merhaba bende yeni katılıyorum aranıza.. ekim 2014 ilk basvuru tarihimiz 1 sene sonra dosyamız kabul edildi ve kasım 2015 de sıramız verildi erkek 24 kız 29 idi..simdi sıramız ise kız 18 erkek 12 ben tablodakileri anlamadım en son yazan tarih bebeklerine kavuşma tarihimi..
Var canm olmazmi.6kisi var aramizdan 2016da bebeklerine kavusan.listeyi atarim birazdan son guncellemesine bak.kavusanlar yazanin altlarinda var2016 yılında bebeğine kavuşan yok galiba aramızda
Merhaba tekrar :))tekrar merhaba hanımlar. Tanışalım mı? Sizler kaç yıllık evlisiniz? Ne zaman evlat edinme kararı aldınız? Doğurmanıza engel olan neydi? Ben 26yaşındayım.2yıl7aylık evliyim. Benim rahmim olmadığı için evlat edinmek istiyoruz 5 yılımızı doldurunca başvuru yapacağız kısmetse. Kız bebek istiyoruz bebeğimiz 2-3yaşına geldiğinde de erkek kardeş istiyoruz. Hayal tabi şu anda bunlar çok uzun yıllar var önümüzde. Sizlerle tanışmak istiyorum. Yeniyim forumda.
Slm öncelikle yolunuz açık olsun ....Biz 15.5 yıllık evliyiz:) yaş Almış başını gitmiş 37 olmusum haha haberimiz yok yıllar çok çabuk geçmiş,yıllarca ugraştık git gel ilaç tahlil hep bir umudum vardı takİ. ..... 2 sene önce tüp bebek denemesi nihayet oldu ve ağzımı zin payını aldık olumsuz olunca heeee dedim olmuyor muş eşim bıktım dedi hep aynı işlem. .. yok dedim bir hast daha işte orda dananın kuyruğu koptutekrar merhaba hanımlar. Tanışalım mı? Sizler kaç yıllık evlisiniz? Ne zaman evlat edinme kararı aldınız? Doğurmanıza engel olan neydi? Ben 26yaşındayım.2yıl7aylık evliyim. Benim rahmim olmadığı için evlat edinmek istiyoruz 5 yılımızı doldurunca başvuru yapacağız kısmetse. Kız bebek istiyoruz bebeğimiz 2-3yaşına geldiğinde de erkek kardeş istiyoruz. Hayal tabi şu anda bunlar çok uzun yıllar var önümüzde. Sizlerle tanışmak istiyorum. Yeniyim forumda.
Merhaba kızlar
dün ilk ev ziyaretini yaptılar kurumdan çok heyecanlıydık.Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.
Sıramız ne zaman belli olur fikriniz var mı?
Hayırlı olsun kaderdaşım :) Gaziantep'teydin sanırım.bende Gaziantep'teyim ve bizede ziyarete geldilklerinde 2-3 ay sonra arayın sıranızı ve onayınızı öğrenin demişti.bizde 2. ayın bitinine yakın aradık ve onay aldığımızı söylediler ve sıramızı öğrenmiştik. bizim uzmanlarımız pek iyiler sağolsunlar zorluk çıkarmıyorlar...her konuda bilgi veriyorlar. siz yine aradan 1 ay geçince ararsınız.Merhaba kızlar
dün ilk ev ziyaretini yaptılar kurumdan çok heyecanlıydık.Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.
Sıramız ne zaman belli olur fikriniz var mı?
Sağol canım cevabın için haftaya ararım diyordu eşim biraz beklesin o zaman :)Gaziantep'teydin sanırım.bende Gaziantep'teyim ve bizede ziyarete geldilklerinde 2-3 ay sonra arayın sıranızı ve onayınızı öğrenin demişti.bizde 2. ayın bitinine yakın aradık ve onay aldığımızı söylediler ve sıramızı öğrenmiştik. bizim uzmanlarımız pek iyiler sağolsunlar zorluk çıkarmıyorlar...her konuda bilgi veriyorlar. siz yine aradan 1 ay geçince ararsınız.
gerçekten beşik yada park yatak hakkında fikri olan yokmu ?arkadaşlar bebeklerimizin gelmesine daha önümüzde zaman var ama merak ediyorum aklınızdaki fikirleri. siz beşikmi yoksa park yatakmı almayı düşünüyorsunuz? hangisi daha kullanışlı fikri olan var mı?
haftaya aramayın bence aradan en azından onay süreci için 1 ay geçsin öyle arayın derim. ev ziyaretinde bir kere bulundular.onayımızı aldık ve sıramızı öğrendik. ayda bir arayıp sıramı öğreniyorum.aklıma takılan sorularıda soruyorum ve bilgilendiriyor uzmanımız.Sağol canım cevabın için haftaya ararım diyordu eşim biraz beklesin o zaman :)
tekrar gelecekler mi
gerçekten beşik yada park yatak hakkında fikri olan yokmu ?
Bencede park yatak daha kullanışlı canım. Beşiği kaldırmak istediğinde muhafaza etme sıkıntın olacak. Ama park yatağın çantası var katla kaldır.İstediğin odaya da taşıma kolaylığı var canım. İçinde kalmasın tabi gönlünden ne geçiyorsa onu al arkadaşım.Benim fikrimce park yatak daha iyi :)gerçekten beşik yada park yatak hakkında fikri olan yokmu ?
Bencede park yatak daha kullanışlı canım. Beşiği kaldırmak istediğinde muhafaza etme sıkıntın olacak. Ama park yatağın çantası var katla kaldır.İstediğin odaya da taşıma kolaylığı var canım. İçinde kalmasın tabi gönlünden ne geçiyorsa onu al arkadaşım.Benim fikrimce park yatak daha iyi :)
park yatak çok mantıklı geliyor dediğiniz gibi. tatile bile giderken al götür bebeğin yerini yadırgamamış olur. inşallah bebeklerimiz ufak gelirde küçük askılı aparatıda kullanabiliriz :)Ben park yatak aldım. Beşik görsel olarak daha sevimli duruyor evet :) ama kullanım olarak ben park yatağı tercih ettim. zaten kaç aylık olacağı belli değil, çok ufak gelirse üst asma kısmı rahatlıkla kullanabiliriz, daha büyük gelirse de alt kısmı. ayak ucunda fermuarlı kapısı da var. yarın birgün ayaklanmaya başladığında beşikten tırmandı düştü korkum olmaz, uyandığında o kapıdan çıkar tehlikesizce diye düşündüm. bir de hareket kolaylığı var. ilk önce yatak odasına kurarsanız beşiği ilerde kendi odasına taşırken söktü taktı ile uğraşmak lazım. mesela tatile giderken bile park yatağı yine kapayıp bir omuz çantası gibi her yere götürebilirsiniz, böylelikle bebiş yatağını da yadırgamamış olur. eşimin yeğeni var, onlar hem park yatak hem beşik almışlar, beşiği hiç kullanmıyorlar, iki yaşı bitti yeğenin hala park yatakta yatıyor. Kullanımı bitip de normal yatağa geçiş olduğunda beşiği ne yapıcam derdi var, park yatağı yine katlarsın ufacık hale gelir, en kötü yine biryerlere giderken götürürsün. ben bu yüzden park yataktan yana kullandım tercihimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?