tesekkürler.. sevindim:)Var canm olmazmi.6kisi var aramizdan 2016da bebeklerine kavusan.listeyi atarim birazdan son guncellemesine bak.kavusanlar yazanin altlarinda var
Haber veririm tabi arayincaSevindim canım çıkmamana haberleşiyoruz burada en azından birbirimize yazıyoruz sıraları iyi oluyo canım haber alınca yazarsan sevinirim canım sıralar için üzülme arkadaşım birden ilerler bakarsın bu şekilde olmaz ilerler mutlaka inşallah
N güzel ha 5 yıl dolduktan sonra istemişsiniz. Biz evlendiğimizden beri 5 yıl için gün sayıyoruz.Tekrar merhaba o zaman
bben de 25 yaşında rahim ağzı kanseri nedeniyle rahimağzımı aldırdım, o dönemde kaslar zamanla daha da gevşeyeceği ve bebeği tutacak bir rahim ağzı olmadığı için her geçen sene doğurma şansımın azalacağı ve düşük riskimin artacağı, engeç 2 yıla kadar çocuk yapmam söylenmişti. o zaman daha bekardım, eşimle flört aşamasındaydık ortada söz nişan hiçbirşey yoktu :) Taa o dönemde bana eğer birgün çocuk istersek evlat ediniriz demişti.
29 yaşında evlendiğimizde ikimiz de asla çocuk istemeyen bir çifttik. herkes farklı tepkiler gösteriyor sanırım, ben herşeyi bastırdım yıllarca. çocuğu olan hemen hiç bir aile ile görüşmedik, eve misafir almadık, hiç bir çocuğu kucağıma alıp sevmedim. herkes beni çocuklara tahammül edemeyen, çocuk sevmeyen biri olarak görüuordu, buna annem babam da dahil. çünkü o dönemde doktorla aramızda geçen konuşmadan onlara bahsetmedim.
sonra gel zaman git zaman yaş ilerlemeye başladı, o bastırdığım duygular da sızmaya başladı. gittiğimiz yerlerde özellikle minik bir kız görsem direk el sallama şirinlik yapmaya falan başladım. ilk 5. evlilik yıldönümümüzü kutladığımız yemekte eşime dedim, ilerde çocuk istersek evlat ediniriz diyorduk, hadi yapalım diye. eşim daha erken dedi, henüz baba olmaya hazır değilim dedi, klasik gelecek planları ve önce onları yapalım konuşmaları...
o konuşmadan 7 ay sonra yaptık başvurumuzu, inşallah kızımıza kavuşacağımız günler çok yakın artık. 20 aydır sıradayız. son sancılar sanırım :)
zaman inşallah su gibi akıp geçsin sizin de, hayırlısı ile başvurunuzu yapın, hayallerinizi gerçekleştirin inşallah
Slm öncelikle yolunuz açık olsun ....Biz 15.5 yıllık evliyiz:) yaş Almış başını gitmiş 37 olmusum haha haberimiz yok yıllar çok çabuk geçmiş,yıllarca ugraştık git gel ilaç tahlil hep bir umudum vardı takİ. ..... 2 sene önce tüp bebek denemesi nihayet oldu ve ağzımı zin payını aldık olumsuz olunca heeee dedim olmuyor muş eşim bıktım dedi hep aynı işlem. .. yok dedim bir hast daha işte orda dananın kuyruğu koptudoktor yıllarınız geçmiş gitmiş önünüzü görebiliyor musunuz çok zor dedi ( harbi dr tak tak dedi ) Allahtan ümit kesilmez ama ugrasmayin dedi ya iyi ki dedi sanki Şamar attı bana hemde ne Şamar :) o gün ün aksami karar verdik randevu aldik 16 haziran 2015 başvurumuzu yaptık ve kuş gibi olduk tüm aşamaları bitirdik çok şükür geçen hafta pazartesi sabahi onay ımızı aldık çok şükür Artık KALBEN HAMİLE yim kesin kızımız olcak uçuyor uçuyorum bambaşka bir duygu inşallah yaşayacaksın sın ve eşinde, ne var biliyormusin kesin artık biliyorsun elbet bir gün minicik bir yürek sana hayat verecek kurumuş bir toprağa su vermek gibi , ben artık gülüyorum yenilendim ve cok duygusalim hamilelik belirtileri hahahaha haha fazlası ile var bende bekliyorum kavusacagım günü sabırla , özlemle eee, hasretle .... Yol uzun ama mükafatı cokkkkkkkkk büyük Allah yardımcımız olsun Rabbim en güzelini hayirlisiyla nasip etsin cumlemize. ..Saygılar sevgilerrrr
Zaman canım yazdıklarının çoğunda kendimi gördüm. Gün geçtikçe aradaki bağ nasılda kuvvetleniyor degilmi. Hergün şaşırtıyor kuzumun yaptıkları. Mesela gece uykularına babasının göğsünde ona sarılarak dalıyor. Yarım saat öyle uyuyor. Bizde onu seyrediyoruz. Gülümsüyor bazen dudak bukuyor ağlamaklı oluyor. Alıp yatağına yatırmak istediğimde babasına öyle bir tutunusunu var ki zor alıyorum. Hele bugün gündüz uyutmaya çalışırken kucağımda pışpış yapıyordum elinle ağzımı burnumu sevdi. Dünyalara bedeldi o an. Bide gülümsedi bana öyle uykuya daldı. Oyuncak tutmayı da öğrendi artık. Çıngıraklı oyuncakları çok seviyorlar bu aylarda. Ana kucağına oturttugumda bir kasılması var ki sormayın. Sanki son model BMW ye binmiş ☺ ellerinde üzerindeki oyuncaklara vurup duruyor. 1 haftadır da benim konuşmalarıma karşılık veriyor sesler çıkarıyor. Şimdilik 2 kelimesi var. Agu ve buuuuu. Sabahları 9 veya 10 gibi uyanıyor. Aç karna olan damlalardan sonra mamasini yiyor. Mama yerken el ele göz gözeyiz. Eğer gözlerimi ayirirsam veya baskasinla konuşursam hemen tıkanıyor oksuruyor. Bende mama boyunca gözlerinin içine bakıp onunla sohbet ediyorum. Sabah sporumuz var bide. Bağırsakları için özellikle. Karın masajı pedal çevirme filan. Çok keyifli cokkkkk. Hep derlerdi. Gerçekten de dogurmadigimi unutuyorum diye. Birde keyifci ligi tamamen baba. Sıcaktan ve fazla giyinmekten hiç hoşlanmıyor. Oksurdugunde hapsirdiginda ve esneme sonrası ayyyy gibi bir ses çıkarıyor. Bayılıyorum ona . Sanki bir iş yapmış gibi ☺☺ uffff yazdıkça yazıyorum ki böyle sabaha kadar yazarım herhalde. Neyse artık uyuma zamanı. 3 saat sonra mama saatimiz.merhaba bacılar
arada okuyorum yazmaya fırsat bulamıyorum
inşallah sizlerinde yavrusu gelince böyle tatlı telaştan oturmaya fırsat bulamazsınız :)
hele o kokusu yok mu bazen okadar çok kokluyorum ki kokusu bitecek diye korkuyorum :)
minnacık kıyafetler biberon çıngırak evin her yerinde
eşimle diyoruz ki yokken acaba napıyorduk yıllarca bekledik 9 sene sonra geldi bizim nazlı ama o 9 seneyi sildi süpürdü
sanki hiç beklememişiz gibi hep bizimleymiş gibi
süt konusunu sormuşsunuz şöyle anlatayım biberona alıştıysa memeyi istemiyor
sağlık ocağında ki dr arada ver belki tutar psikolojik olarak meme emmek bebekler de iyiymiş aradaki bağı kuvvetlendiyor
benim yengem çocuk yoğun bakım dru kardeşimde bebek hemşireliği yaptı
bu süreçte çok yardımları oldu
ıh dese acaba neyi var acaba hastamı her annenin acabaları ile sarıldım telefona :)
Allah razı olsun uzun uzun anlattılar
yengem süt gelmesinin tamamen psikolojik olduğunu hatta ankarada bu konu için bir birim açılmış evlat edinen anneler de süt gelmesi ve emzirme konusun da yardımcı olmak amaçlı
benim kuşum biberona alışmış ilk denemeler de tutmadı sonra iki gün tuttu geri bıraktı :)
karnı tokken sadece keyif için tuttu
ömrüm boyunca unutamayacağım ilk bakışının yanına birde ilk tutuşunda ki bakışı eklendi
önemli olan zorlamamak
ilk günlerin telaşı acemiliği bambaşka oluyor şunu öğrendim ki hislerinize güvenin
ağladığında karnı mı aç uykusu mu var anlıyorum da işte acemilik bir elde mama bir elde bez :)
silikon gögüs uçları var içine emzirme ekleyicisinin hortumunu soktum bir iki çekti mama geliyor onda sorun yokta silikon uçlar biberon uçu gibi sert değil istemedi bende daha vermedim
kardeşim bir tavsiyede bulunmuştu onu sizlerle paylaşayım belki faydası olur
önemli olan sıcaklığınızı hissetmesi
kokunuzu alması
üstünüzü çıkarıp bebişinde sadece bezi kalacak yüzü koyun üstünüze yatıyorsunuz
teni teninize deyiyor sıcaklığınızı hissediyor minnacık bedeni usul usul uykuya dalıyor
rüyasın da arada gülüyor siz onu izliyor doya doya kokusunu çekiyorsunuz
bunu yeni doğan bebeklere yada küvezde uzun süre annesinden ayrı kalan bebeklere yaptırırdık abla annesine alışsın diye anlatmıştı kardeşim
gerçi çok taze anneyim tavsiye vermek için erken de fikir olsun diye yazıyorum
ben minnoşumu yatak odamız da yatırıyorum her ihtiyacı olduğun da hemen yanın da olmak annesinin babasının yanında olduğunu hissetmesi için yatağımızın yanında yatıyor
park yatak aldık bence çok kullanışlı hafif olduğu için yer değiştirmesi kolay oluyor
mama verirken ellerini tutun sımsıkı tutsun parmağınızı
kızımın gelmesin az zaman kala zaten biliyorsunuz adını koyamadığım bir iç sıkıntısı bir heyecan vardı
o süreçte sürekli araştırıyor okuyor video izliyordum artık hissediyordum gelecekti
iyi ki yapmışım bunu pedegog adem güneş öneriyordu o anda mama değil güven emiyor o sözü aklıma kazındı
birde nacizane bir şey tavsiye edeceğim hemde şiddetle
gaz giderici masaj teknikleri :) yanında da normal masajlar banyo sonrası çok rahatlatıyor
aklıma günün birinde gaz çıkarınca rahatlayının ben olacağı gelmez di
hep gelir mi diyordum gelir mi benimde nazlım kucağım da olur mu
geliyormuş ve gelince o uykusuz geceler o dökülen göz yaşları hepsi unutuluyor muş
yavrum bana hislerime güvenmeyi öğretti sizler de güvenin eğer artık son zamanlar da kalbiniz bazen ağzınızda atıyorsa geçmeyen bir iç sıkıntısı uykusuz geceler varsa inanın yakında evladınız gelecek bunlar da bizim doğum sancılarımız
bazen inanamıyorum ben mi yaşıyorum bunları
ben mi koynum da uyutuyorum
gözleriyle beni takip eden gülücükler atan benim mi kuzum
bizim mi evimizde bebek kokusu var
her gün eşimin ve benim annem kızım için mi arıyorlar bizi
bin şükür evet biz bunları yaşıyoruz
eşimin ifadesiyle yaşayan bir mucize :)
bir mucize Rabbimin hediyesi
hani eksiktik tamam eyledi bir gülüşüyle üç kişilik aile eyledi
bazen çabuk büyüsün diyorum sabırsızlanıyorum yürüsün konuşsun diyorum
bazen de çok çabuk büyüyor zaman çabuk geçiyor hemen büyümesin diyorum elimden gelse zamanı durdursam diyorum
öyle bir masumiyet ki hele uyurken masumiyette zirve :)
ya bacılar işte böyle zaman da anne olacak ve bunları anlatacak mış
bakmayın yazamadığıma fırsat bulamıyorum ama inanın beklemenin ne kadar zor olduğunu bildiğim için sürekli dualarım dasınız
bu mutluluğu inşallah hayırların en hayırlısı ile fakat sürelerin en kısa süresiyle yaşamanız inşallah nasip olsun
anne olmak için verilen her çaba yavrunuz karşısında az bile kalıyor
Rabbim tez vakitte kucaklarınızı doldursun
merhaba bacılar
inşallah sizlerinde yavrusu gelince böyle tatlı telaştan oturmaya fırsat bulamazsınız :)
hele o kokusu yok mu bazen okadar çok kokluyorum ki kokusu bitecek diye korkuyorum :)
eşimle diyoruz ki yokken acaba napıyorduk yıllarca bekledik 9 sene sonra geldi bizim nazlı ama o 9 seneyi sildi süpürdü
sağlık ocağında ki dr arada ver belki tutar psikolojik olarak meme emmek bebekler de iyiymiş aradaki bağı kuvvetlendiyor
ıh dese acaba neyi var acaba hastamı her annenin acabaları ile sarıldım telefona :)
yengem süt gelmesinin tamamen psikolojik olduğunu hatta ankarada bu konu için bir birim açılmış evlat edinen anneler de süt gelmesi ve emzirme konusun da yardımcı olmak amaçlı
benim kuşum biberona alışmış ilk denemeler de tutmadı sonra iki gün tuttu geri bıraktı :)
ömrüm boyunca unutamayacağım ilk bakışının yanına birde ilk tutuşunda ki bakışı eklendi
önemli olan zorlamamak
ilk günlerin telaşı acemiliği bambaşka oluyor şunu öğrendim ki hislerinize güvenin
ağladığında karnı mı aç uykusu mu var anlıyorum da işte acemilik bir elde mama bir elde bez :)
silikon gögüs uçları var içine emzirme ekleyicisinin hortumunu soktum bir iki çekti mama geliyor onda sorun yokta silikon uçlar biberon uçu gibi sert değil istemedi bende daha vermedim
kokunuzu alması
teni teninize deyiyor sıcaklığınızı hissediyor minnacık bedeni usul usul uykuya dalıyor
bunu yeni doğan bebeklere yada küvezde uzun süre annesinden ayrı kalan bebeklere yaptırırdık abla annesine alışsın diye anlatmıştı kardeşim
ben minnoşumu yatak odamız da yatırıyorum her ihtiyacı olduğun da hemen yanın da olmak annesinin babasının yanında olduğunu hissetmesi için yatağımızın yanında yatıyor
park yatak aldık bence çok kullanışlı hafif olduğu için yer değiştirmesi kolay oluyor
kızımın gelmesin az zaman kala zaten biliyorsunuz adını koyamadığım bir iç sıkıntısı bir heyecan vardı
o süreçte sürekli araştırıyor okuyor video izliyordum artık hissediyordum gelecekti
iyi ki yapmışım bunu pedegog adem güneş öneriyordu o anda mama değil güven emiyor o sözü aklıma kazındı
gaz giderici masaj teknikleri :) yanında da normal masajlar banyo sonrası çok rahatlatıyor
geliyormuş ve gelince o uykusuz geceler o dökülen göz yaşları hepsi unutuluyor muş
yavrum bana hislerime güvenmeyi öğretti sizler de güvenin eğer artık son zamanlar da kalbiniz bazen ağzınızda atıyorsa geçmeyen bir iç sıkıntısı uykusuz geceler varsa inanın yakında evladınız gelecek bunlar da bizim doğum sancılarımız
bazen de çok çabuk büyüyor zaman çabuk geçiyor hemen büyümesin diyorum elimden gelse zamanı durdursam diyorum
bakmayın yazamadığıma fırsat bulamıyorum ama inanın beklemenin ne kadar zor olduğunu bildiğim için sürekli dualarım dasınız
bu mutluluğu inşallah hayırların en hayırlısı ile fakat sürelerin en kısa süresiyle yaşamanız inşallah nasip olsun
ayy ne güzel ....inan bende anlattığın gibiyim.... bu aralar acayip sıkıntı stres gelse artık diyorum iyice bunaldımmm... anne olabilecekmiyim acaba bu duyguları yaşayacakmıyım diyorum iyice umutsuzluğa kapıldım .... zaman geçmiyor....sancılar içinde kıvranıyorum piskolojik olarakmerhaba bacılar
önemli olan zorlamamak
kokunuzu alması
Ahhh cok sukur cok sevindim gule gule buyutun insallah saglikla.Arkadaşlarım yaklaşık 1 aydır takip edemiyorum nedenmi kuzum geldi şimdi 18 aylık Bize yaş grubundan dolayı çok uzun yıllar beklersiniz demişlerdi ama takdir Rabbimin evladım bütün neşesi ile geldi kondu hayatımıza Ne kadar ekşimişiz o yokken şükür Yarabbi
Cok guzel seyler bunlar.gozumde canlandi hepsi.birgun bizde yasarmiyiz bunlari diye dusunuyoruz ruya gibi hayal gibi geliyo bize suanda ama hep cektigimiz sıkıntilar bu anlar icin.Zaman canım yazdıklarının çoğunda kendimi gördüm. Gün geçtikçe aradaki bağ nasılda kuvvetleniyor degilmi. Hergün şaşırtıyor kuzumun yaptıkları. Mesela gece uykularına babasının göğsünde ona sarılarak dalıyor. Yarım saat öyle uyuyor. Bizde onu seyrediyoruz. Gülümsüyor bazen dudak bukuyor ağlamaklı oluyor. Alıp yatağına yatırmak istediğimde babasına öyle bir tutunusunu var ki zor alıyorum. Hele bugün gündüz uyutmaya çalışırken kucağımda pışpış yapıyordum elinle ağzımı burnumu sevdi. Dünyalara bedeldi o an. Bide gülümsedi bana öyle uykuya daldı. Oyuncak tutmayı da öğrendi artık. Çıngıraklı oyuncakları çok seviyorlar bu aylarda. Ana kucağına oturttugumda bir kasılması var ki sormayın. Sanki son model BMW ye binmiş ☺ ellerinde üzerindeki oyuncaklara vurup duruyor. 1 haftadır da benim konuşmalarıma karşılık veriyor sesler çıkarıyor. Şimdilik 2 kelimesi var. Agu ve buuuuu. Sabahları 9 veya 10 gibi uyanıyor. Aç karna olan damlalardan sonra mamasini yiyor. Mama yerken el ele göz gözeyiz. Eğer gözlerimi ayirirsam veya baskasinla konuşursam hemen tıkanıyor oksuruyor. Bende mama boyunca gözlerinin içine bakıp onunla sohbet ediyorum. Sabah sporumuz var bide. Bağırsakları için özellikle. Karın masajı pedal çevirme filan. Çok keyifli cokkkkk. Hep derlerdi. Gerçekten de dogurmadigimi unutuyorum diye. Birde keyifci ligi tamamen baba. Sıcaktan ve fazla giyinmekten hiç hoşlanmıyor. Oksurdugunde hapsirdiginda ve esneme sonrası ayyyy gibi bir ses çıkarıyor. Bayılıyorum ona . Sanki bir iş yapmış gibi ☺☺ uffff yazdıkça yazıyorum ki böyle sabaha kadar yazarım herhalde. Neyse artık uyuma zamanı. 3 saat sonra mama saatimiz.
Zaman tessekkur ederiz ayrintili paylastigin icin.ihtiyacimiz var cogu bilgiye.ancak yasayanlar anlatabilir bize.merhaba bacılar
önemli olan zorlamamak
kokunuzu alması
Bende gorusmek istemezdim basvurudan once.birak hamileleri cocuklulari, ailemi bile gormek istemezdim.okadar kapanmistim icime.N güzel ha 5 yıl dolduktan sonra istemişsiniz. Biz evlendiğimizden beri 5 yıl için gün sayıyoruz.
O kadar geç mi veriyolar onayı ya? 1 yıl olmuş 1 yıldır onay-sıra vermediler de öylesine mi beklediniz? Ben mi yanlış anlıyorum ? Aynen biz de taşıyıcı anne düşünüyoduk başlarda. Çok sıkıntılı ve gergindim. Yasal değil tutacak mı tutmayacak mı hamilelik doğum türkiyeye getirmek..düşündükçe geriliyordum. Çok sinirli ve gergindim. Bu kararı verdiğimizden beri ben de rahatladım sizin gibi.. Sadece bekleyeceğiz sonunda öyle ya da böyle gelecek yavrumuz. Bu kararı verdikten sonra dingin mutlu pozitifim. AMAA hamileler ve bebeği olan arkadaşlarımla hala görüşmek istemiyorum o ayrı.. Yeni evlenen ve yeni evleneceklerle de pek samimi olmak istemiyorum. İki gün sonra hamileyim der gelir neme lazım
O kadar geç evet malesefff. .Ben söyle düşünüyorum evlenen ler bebek isteyenler e Rabbim nasip etsin Anne olmak baba olabilmek çok güzel bir duygu ve Rabbim nasip etsin olsunlar Allah kimseye vermesin çok zor bir sınav çok ağır Ben hamile bir arkadaşım akrabamız ın haberi geldiğinde Hamileyimiş ilk sözüm ezelinden beri ne mutlu Rabbim nasip etmiş Kucağına alsin hayırlı evlat olsun derim gönüllerinden öperim. ..Allah kimseyi yıllarca hast köşelerinde umutsuz hayal kırıklığı belirsiz bir bekleyiş içinde bırakmasın. ....Ha bende bi gün camdaydim ilk evlendigim yıllar dı kedi zor yürüyor du göbüş yere değecek hahahahahahaha ay dedim kedi bile hamile. .... Sonra takilmadim kimseye aksine çok sevindim başkaları adına en güzel hediyeleri aldım yeti geldi odaları süsledim seve seveİ şekilde kendimi avuttum belkide üzüntü yaşama başkaları yüzünden her kesin yazisi farklı ama Rabbim yol gösteriyor yeterki canımız sağolsun Su Akar Yolunu Bulur. .....N güzel ha 5 yıl dolduktan sonra istemişsiniz. Biz evlendiğimizden beri 5 yıl için gün sayıyoruz.
O kadar geç mi veriyolar onayı ya? 1 yıl olmuş 1 yıldır onay-sıra vermediler de öylesine mi beklediniz? Ben mi yanlış anlıyorum ? Aynen biz de taşıyıcı anne düşünüyoduk başlarda. Çok sıkıntılı ve gergindim. Yasal değil tutacak mı tutmayacak mı hamilelik doğum türkiyeye getirmek..düşündükçe geriliyordum. Çok sinirli ve gergindim. Bu kararı verdiğimizden beri ben de rahatladım sizin gibi.. Sadece bekleyeceğiz sonunda öyle ya da böyle gelecek yavrumuz. Bu kararı verdikten sonra dingin mutlu pozitifim. AMAA hamileler ve bebeği olan arkadaşlarımla hala görüşmek istemiyorum o ayrı.. Yeni evlenen ve yeni evleneceklerle de pek samimi olmak istemiyorum. İki gün sonra hamileyim der gelir neme lazım
Erkek oğlum anasının birtananesi KeremAhhh cok sukur cok sevindim gule gule buyutun insallah saglikla.
Listeyi guncelliyim.kizmi erkekmi geldi.
Bende gorusmek istemezdim basvurudan once.birak hamileleri cocuklulari, ailemi bile gormek istemezdim.okadar kapanmistim icime.
Ama basvurudan sonra uyandim sanki.
Butun yuklerimi attim.sanki bende hamileymisim gibi hamile olan yengemle oturup bebekler hakkinda konusabiliyorum ve cok mutlu oluyorum.hep icimde kalmis cunku hep icime atmisim.
Okadar iyi anliyorumki seni cok zor cook.
Daha basvurmak icinvaktin var sanirim yanlis hatirlamiyosam.ne tavsiye etsem bos.
Sadece bu surede rabbim bol bol sabir versin.hayirlisiyla kurumun kapisindan gececegin gunleri gostersin.
Ama mutlu ol.sonu guzel olacak.er yada gec bebisin olacak Allahin izniyle
O kadar geç evet malesefff. .Ben söyle düşünüyorum evlenen ler bebek isteyenler e Rabbim nasip etsin Anne olmak baba olabilmek çok güzel bir duygu ve Rabbim nasip etsin olsunlar Allah kimseye vermesin çok zor bir sınav çok ağır Ben hamile bir arkadaşım akrabamız ın haberi geldiğinde Hamileyimiş ilk sözüm ezelinden beri ne mutlu Rabbim nasip etmiş Kucağına alsin hayırlı evlat olsun derim gönüllerinden öperim. ..Allah kimseyi yıllarca hast köşelerinde umutsuz hayal kırıklığı belirsiz bir bekleyiş içinde bırakmasın. ....Ha bende bi gün camdaydim ilk evlendigim yıllar dı kedi zor yürüyor du göbüş yere değecek hahahahahahaha ay dedim kedi bile hamile. .... Sonra takilmadim kimseye aksine çok sevindim başkaları adına en güzel hediyeleri aldım yeti geldi odaları süsledim seve seveİ şekilde kendimi avuttum belkide üzüntü yaşama başkaları yüzünden her kesin yazisi farklı ama Rabbim yol gösteriyor yeterki canımız sağolsun Su Akar Yolunu Bulur. .....
erkek anası olmak nasıl duygu anlatırmısın ? bende oğlum olsun istiyorum...Erkek oğlum anasının birtananesi Kerem
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td]03.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]06.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]07.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]KIRMIZIMACAKIZI[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]07.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BAHARIM1[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız(İkiz)[/td]
[td]08.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ysmnndm[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BURSALI[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]10.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dea-tacita[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td]11.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td]12.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eyar81[/td]
[td]06.2013[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]01.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sukran61[/td]
[td]01.2014[/td]
[td]01.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bilge617[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umut000[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mursidiye[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]04.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nefesim2013 [/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Kocaeli-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]06.2015 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]masal2004[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]07.2015 
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]haticem2014[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysen30[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]Eskişehir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]11.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HAYATIMIN MASALI [/td]
[td]05.2014[/td]
[td]İzmir-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida [/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td]12.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gitaronun eşi[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]12.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cnrdfn[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Ankara -Terk-Rıza-Kız [/td]
[td]01.2016[/td]
[/tr]
[tr]
[td]citcitlenbik[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td]01.2016[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td]02.2016[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebegim26[/td]
[td]10.2014[/td]
[td]Eskişehir -Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]02.2016[/td]
[/tr]
[tr]
[td]netere[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Antalya Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]02.2016[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nilayss[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]Şanlıurfa-Terk -Rıza -Erkek[/td]
[td]03.2016[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Oglusunu bekleyen anne [/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]şimşek675[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nenef14[/td]
[td]07.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayatişiltisi[/td]
[td]08.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]EEDDBB[/td]
[td]08.2014[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunita[/td]
[td]10.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]xnimresx[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylerdogan[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]menzil54[/td]
[td]02.2015[/td]
[td]Tekirdağ-Terk-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kadr_iye[/td]
[td]02.2015[/td]
[td]istanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]elifturker[/td]
[td]03.2015[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dlkkrm [/td]
[td]03.2015[/td]
[td]Antalya-Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]renklay[/td]
[td]03.2015[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mefos[/td]
[td]04.2015[/td]
[td]Kutahya-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]avara_alone[/td]
[td]04.2015[/td]
[td]Kırklareli -Terk -Rıza -Kız -Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mesuf[/td]
[td]05.2015[/td]
[td]Ankara -Terk -Rıza -Kız -Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sudece[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]İstanbul-Terk -Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kelebekcik1616[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]Bursa-Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sessizlayd[/td]
[td]07.2015[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dadaa[/td]
[td]08.2015[/td]
[td]İzmir -Terk-Rıza-Kız [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatos1982[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Bursa -Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]htckrt [/td]
[td]09.2015[/td]
[td]İzmir -Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cigdem 4235[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ıneedamiracle[/td]
[td]09.2015[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Arya_20[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Denizli -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozgurr [/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Çanakkale -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mira80[/td]
[td]09.2015[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]deniz tuna[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Kırklareli-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hzrmsn[/td]
[td]10.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk-Rıza-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BaybPrin[/td]
[td]10.2015[/td]
[td]Ankara -Terk-Rıza- Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gülay400[/td]
[td]10.2015[/td]
[td]Gaziantep-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nazimm[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]İstanbul-Rıza-Kız [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hazan bahar [/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Mersin -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gidaci_[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Denizli-Terk-Rıza-Kız [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Levent_life80[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Adana -Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]elibes85[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk -Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yoksun [/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Ankara-Terk -Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]umudum 16[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Afyon-Terk -Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Forever_in_love[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Konya-Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]birumuzyok [/td]
[td]12.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk -Rıza -Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smhypc[/td]
[td]01.2016[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]majesteleri[/td]
[td]02.2016[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ync1982[/td]
[td]02.2016[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mavimenekse[/td]
[td]02.2016[/td]
[td]Gaziantep-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Duru-doruk[/td]
[td]03.2016[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[/tr][/table]
[table="width: 500, class: grid, align: left"][tr][table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td]03.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]02.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]03.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]06.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]07.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]KIRMIZIMACAKIZI[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]07.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BAHARIM1[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız(İkiz)[/td]
[td]08.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ysmnndm[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BURSALI[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]10.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dea-tacita[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td]11.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td]12.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eyar81[/td]
[td]06.2013[/td]
[td]12.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]01.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sukran61[/td]
[td]01.2014[/td]
[td]01.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bilge617[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umut000[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mursidiye[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]04.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nefesim2013 [/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Kocaeli-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]06.2015 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]masal2004[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]07.2015 
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]haticem2014[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]10.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysen30[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]Eskişehir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]11.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HAYATIMIN MASALI [/td]
[td]05.2014[/td]
[td]İzmir-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida [/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td]12.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gitaronun eşi[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]12.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cnrdfn[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Ankara -Terk-Rıza-Kız [/td]
[td]01.2016[/td]
[/tr]
[tr]
[td]citcitlenbik[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td]01.2016[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td]02.2016[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebegim26[/td]
[td]10.2014[/td]
[td]Eskişehir -Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]02.2016[/td]
[/tr]
[tr]
[td]netere[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Antalya Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]02.2016[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nilayss[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]Şanlıurfa-Terk -Rıza -Erkek[/td]
[td]03.2016[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Oglusunu bekleyen anne [/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]şimşek675[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nenef14[/td]
[td]07.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayatişiltisi[/td]
[td]08.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]EEDDBB[/td]
[td]08.2014[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunita[/td]
[td]10.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]xnimresx[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylerdogan[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]menzil54[/td]
[td]02.2015[/td]
[td]Tekirdağ-Terk-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kadr_iye[/td]
[td]02.2015[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]elifturker[/td]
[td]03.2015[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dlkkrm [/td]
[td]03.2015[/td]
[td]Antalya-Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]renklay[/td]
[td]03.2015[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mefos[/td]
[td]04.2015[/td]
[td]Kutahya-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]avara_alone[/td]
[td]04.2015[/td]
[td]Kırklareli -Terk -Rıza -Kız -Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mesuf[/td]
[td]05.2015[/td]
[td]Ankara -Terk -Rıza -Kız -Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sudece[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]İstanbul-Terk -Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kelebekcik1616[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]Bursa-Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sessizlayd[/td]
[td]07.2015[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dadaa[/td]
[td]08.2015[/td]
[td]İzmir -Terk-Rıza-Kız [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatos1982[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Bursa -Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]htckrt [/td]
[td]09.2015[/td]
[td]İzmir -Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cigdem 4235[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ıneedamiracle[/td]
[td]09.2015[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Arya_20[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Denizli -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozgurr [/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Çanakkale -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mira80[/td]
[td]09.2015[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]deniz tuna[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Kırklareli-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hzrmsn[/td]
[td]10.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk-Rıza-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BaybPrin[/td]
[td]10.2015[/td]
[td]Ankara -Terk-Rıza- Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gülay400[/td]
[td]10.2015[/td]
[td]Gaziantep-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nazimm[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]İstanbul-Rıza-Kız [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hazan bahar [/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Mersin -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gidaci_[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Denizli-Terk-Rıza-Kız [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Levent_life80[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Adana -Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]elibes85[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk -Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yoksun [/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Ankara-Terk -Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]umudum 16[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Afyon-Terk -Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Forever_in_love[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Konya-Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]birumuzyok [/td]
[td]12.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk -Rıza -Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smhypc[/td]
[td]01.2016[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]majesteleri[/td]
[td]02.2016[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ync1982[/td]
[td]02.2016[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mavimenekse[/td][/tr][/table]
Hayirli olsun arkadasim.aramiza hosgeldin.sen yolu yarilamissin bile:))
Buarada hangi sehirden basvurdunnuz
[/tr][/table]Hayirli olsun arkadasim.aramiza hosgeldin.sen yolu yarilamissin bile:))
Buarada hangi sehirden basvurdunnuz
ya daha kullanmayı öğrenemedim galiba.. istanbuldan bende.. soran arkadaş var bir tane..[table="width: 500, class: grid, align: left"][tr]
[/tr][/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?