- 14 Ağustos 2018
- 19.198
- 71.928
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O değil de konuştukça adama sövesim geliyo benim.evlendikten sonra erken doğum olunca anlaşılabilirdi evet ama o zaman evlenmiş olacaktı iki dedikodu malzemesi olurdu ancak.
Böyle bir durum icin neden hangi mantıkla böyle bir sey yapayım . Lütfen buna kendim bile nasıl olabilir diye inanamazken, dışardan da bakan insanların hayret ettiği bir sey benim basima
Nasıl, neden gelebilire itmeyin beni
Lütfen rica ediyorum son ümit diyerek buraya döktüm icimi
Bu adamdan bir bk olmaz ayrılın. Yalvardım, yapma etme dedim diyorsunzu adam düğün hayali, ailesi gibi ef püf sebeplerle zorla çocuğa kıydırdı diyorsunuz. Ele günü mutlu edicem diye yapılan bir gün düğün bunun için insan çocuğuna kıyar mı? Adam bir malkafa, bana sorarsanız sorumluluğu görünce topuklamış düğün falan hikaye.
Bence suçlu hissetmeyin, siz zaten elinizden geleni yapmışsınız, karşı tarafın kurduğu baskının kurbanı olmuşsunuz. bu adamdan ben olsam nefret eder ayrılırdım. Düğün organizasyonunu da alsın poposuna soksun.
Ben kimseyi takmam ama o kadar gereksiz yere banlandim ki yine ban yemeyeyim şimdi.Hemen öğretmene şikayet ediyorlarDaha takildigim cok yer var ama olay bir ihtimal gercekse diye susuyorum. sonra poncik arkadaslar kiziyor. Onlari kizdirmamak lazim :)
O değil de konuştukça adama sövesim geliyo benim.
Siz bu zaman da ve koşulda derdinizi kimseye anlatamazsınız ne deseniz sen yaptın sen ettin olur ki bende kezaa özür dileyerek aynı kelimeleri kullanıyorum ve bir an önce o kişiden ayrılıp kendinizi toparlamak için destek almaya başlayın lütfenBöyle bir durum icin neden hangi mantıkla böyle bir sey yapayım . Lütfen buna kendim bile nasıl olabilir diye inanamazken, dışardan da bakan insanların hayret ettiği bir sey benim basima
Nasıl, neden gelebilire itmeyin beni
Lütfen rica ediyorum son ümit diyerek buraya döktüm icimi
Detaya inmek istememiştim ama biraz daha açmalıyım sanırım yanlış anlasilmalari örtmek içinspermın gırebıldıgı hıc bır ılıskı yuzelsey degıldır
ustelık hem korunup hem yuzeysel bır ılıskı yasadıgınızı soyluyorsunuz +pcos varken
ustune basa basa soyledıgınız ıcın bırtek buna takıldım yoksa kımsenın hayatı ne yaptıgı ve kararları benı ılgılendırmez
yalnız saf bır ınsan degılımdır ve nasıl hamıle kalınır cok ıyı bılırım o yuzden acaba dıyorum daha dogru ve gercek mı konussak ?
hamıle kalmayacagımı dusundum acele ettım yanlıs yaptım cahıllık yaptım bı kereden bırsey olmaz dedım dıkkatsız ozensız oldum sonucunda hamıle kaldım desenız de bırsey farketmeyecek bızım ıcın , sanırım sız gercegı soylersenız dıkkatsızlıgınızden hamıle kalıp kurtaj oldugunuzu soylersenız lınc yıyecegınızı dusunup hem korunuyorduk hem yuzeysel +pcos vardı soka gırdım ımkansıza yakındı hamıle kalısım dıyerek yumusatıyorsunuz
bunu yapmayın kendınıze durust olun zaten uzuluyorsunuz burada kımse sızı de tanımıyor bılım dıye de bır gercek var lutfen.
Iyi de noop adam daha uzaksa ebevyn olmaya sevişmeseymiş. Önlem almıyosa, kadına sorsaymış. Bu yaşanılan kadın bebeği isterken aldıralım baskısı çok kötü değil mi ya?ya ben böyle bakmıyorum.
iki kişi sevişmiş neticede.
önlemlerini alsalarmış almadıkları noktada bu kadar sızlanmanın manası yok. adam almıyorsa kadın bu kadar hassassa kendi alsın.
erkek kişisi evlenmeye hazır değil baba olmaya hazır değil karşılıklı korunmasız sevişildi diye niye kendini istemediği bir durumun içinde bulsun.
Çok çok teşekkür ederim , keske hikayemi bilen bir hemcinsim olsa da yalnızca karşısında su imkansizligi anlatsam içimi döksem diyorum . Sarılma düşünceniz bile kendimi iyi hissettirdi bir nebzeBuna katiliyorum. Sevgilinizden muhakkal ayrilin. Psikolojik destek almaniz sart. Istemeden sonlardiysaniz hamileligi muhakkak alin hatta. Bundan sonra daha dikkatli olun. 3 aylik iliski tüm bunlari yasamak icin cok kisa. Sizi teselli edecek birseyde aklima gelimiyor acikcasi. Yaninizda olsam en azindan sarilabilirdim. Lütfen psikolojik destek alin
Ortada ölüme gideceğiniz bir durum yok bir karar vermişsiniz size bu forumun iyi gelmesi de mümkün değil işiniz de varmış kendinizi destek alıp toplayın tekrar ediyorum burası size sadece kötu gelecekDetaya inmek istememiştim ama biraz daha açmalıyım sanırım yanlış anlasilmalari örtmek için
Korunup yüzeysel bir iliski yaşadığımı söylemedim ben. Daha öncesinde benim de uzun bir iliskim oldu ve iliskinin boyutu ilerlediği zaman nasıl korunmam gerektiğinin bilincindeydim , ona göre hareket ettim o zamanlar .
Ama uzun zamandır hayatımda cinsel açıdan bir sey geçmediği için o doğum kontrol haplarını birakmistim . Bu sevgilimle de cinsel hayata geçmemiz icin zaman var diye düşündüğümden hapa başlamamıştım ve ani geliştiği için kondom yoktu
Bende nasil hamile kalınırın az çok bilincinde olduğumu sandigim icin icime girmeden bir iliski yasandigi icin , ertesi gün hapı almaya dahi gerek duymadım sadece .
Hem ben hayatla ölüm arasında gidip gelirken emin olun iliskimin boyutunu burda gizleyecek kadar düşünüp açmadım bu konuyu
Dinleyeceğim çok teşekkür ederimKendi canına kıyma gelecekteki çocuklarını düşün onları öyle çok sevki diğer bebeğinde seni affetsin inşallah bol bol tövbe et senai Demirci in yalnız değilsin adlı şiirlerini dinle bunun vicdan azabını gönlünde sürekli hisset buda senin günahının bedeli olsun ahirete bir şey kalmasın inşallah
Bu durumun günah kısmına ona buna zerrece takılmiyorim ama iki yetişkinin sırf daha çok zevk almak için korunmayip hayata tutunan bir canlıyı öldürmesi gerçekten etik mi ? Bu zevk almak için aniden gelişti korunamadik bari canlıyı aldiralim kısmı cidden aklıma ve vicdanıma yatmıyor. Hele ki konuda konu sahibi çocuğu istiyorya ben böyle bakmıyorum.
iki kişi sevişmiş neticede.
önlemlerini alsalarmış almadıkları noktada bu kadar sızlanmanın manası yok. adam almıyorsa kadın bu kadar hassassa kendi alsın.
erkek kişisi evlenmeye hazır değil baba olmaya hazır değil karşılıklı korunmasız sevişildi diye niye kendini istemediği bir durumun içinde bulsun.