• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evin tek oğluyla evlilik:)

benim nisanlim da evin ,hatta sulalenin tek oglu.
amcalarinin falan oglu yok.
beni de coook seviyolar sulalenin tek gelini oldugum icin.
ole bir sorunumuz yok cok sukur.

kıslarrr slm bu nasıl güzel bir konudur böleee yaaa :( ya zavallı ben benim henüz sadece sevgilim eylül gibi nişan olucak inş. ya kadın sırf oğlundan ayrılamamak için aynı evde yaşayalım diyo. böle bi saçmalık olurmu yaaa :( kime sölesen güler. aynı evde yaşıyoz nedne? kaynanam oğlunu çok seviyor :)) sevgilim bu sorunu aşmaya çalışıyo. umarım başarır. ya bide şimdiden kötü geln olmaktanda korkuyorum. kadın bana çok ii davranıyo. aklınız durur kızıymışım gibi ama içimdeki kötü ruh :) bunların reklamlar olduğunu söylüyooooo :(((

nişanlımda evin tek oglu ilk erkek torun..dahası 2003 yılında babası vefat etmişti
ablası annesi cok düskünler ama Allah var hatice annemde ablamda hep benim yanımdadırlar
ugurdan cok beni tutarlar kendi agızlarıylada söylerler bişey olsa ilk nesli gelir diye
haklarını yemem tek oldugu için benimde üstüme cok düsüyolar cok şükür

ilersi için ne olur bilemem ama Allaha çok şükür bizimde öyle bi sorunumuz yok şu anlık. nişanlım evin tek oğlu bide en küçüğü şımarığı 3 tane ablası var kayınvalidemdende ablalardanda öle bi izlenimim olmadı şu ana kadar:):)

Benim kardeşimde evin tek oğlu süprizzzzz ama annem hep onun karşısındakini tutar yani öyle bir şey yok sırnaşık şeysırnaşık şey

benim nişanlım hem evin tek oğlu hemde tek çocuğu hiç kardeşi yok

bende evin tek çocuğuyummmmmmm

kayınvalidemle aram çok iyi

benim tek üzüldüğüm Allah nasip eder çocuklarımız olursa ne halaları, amcaları ne de teyzeleri, dayıları olmayacakkkkkkk buna üzülüyorum

tabi kuzenleride olmayacak :(

Benim eşim de evin tek oğlu & en büyükleri, üç tane kız kardeşi var. ben de tek kızım bir abim bir de erkek kardeşim var... Eşim tek damat ben de tek gelinim; eşimin ailesi beni benim ailem de eşimi çok sever... Ben yaşanan sorunların ya da güzelliklerin kişilerden & karakterlerden kaynaklandığını düşünüyorum...

Benim nişanlım evin tek Çocuğu..Eminimki artı ve eksileri vardır..
İlerde bir çocuğumuz olursa sadece 2 tane teyzeleri olacak başkada yok...
Keşke diyorum amcası halası dayısıda olsaydı...
Halama amcama düşkünümdür.Annem vefat ettikten sonra özellikle dahada çok kenetlendik..Halam herşeyimize koşar..Sürekli gözü üstümüzdedir..O kadar çok seviyorki iyikide diyorum varlarmış..

Kızlar benim babam mesela annesinin tek oğlua.s
Annemle babaannem arasında sürekli bir çatışma
babaannemde kıskançlık halleri falan:roflol:
Annem de o yüzden ne olursa olsun sakın bir evin
tek oğluyla evlenme kayınvaliden düşman olur diyor.

Gözlemlerime göre de bu böyle:1rolleyes:
Çünkü sevgilimin babaannesinin 3 oğlu var
ve kesinlikle gelinlerinin hiçbirini kıskanmıyor.
Sizce de var mı böyle bir durum???bilmiyorumkismile

bence kesinlikle böyle bir genelleme yapmak doğru değil.. kıskanç insan 3 tane de 4 tane de oğlu olsa oğlunu gelinden kıskanır.. ama bence en güzeli evin tek oğluyla evlenmek düşünsenize başınızda elti yok.. ben sevgilimin annesiyle arkadaş gibiyim başka bir oğlunun eşi olsa veya sevgilisi herelde dayanamazdım kayınvalidemin kıskançlıktan başının etini yerdim kaydirigubbakcemile en güzeli tek gelin olmak bayanssulusmile hem artık çok nadir öle kayınvalideler gelinlerini çekemiyor devir değişti canlarım :hulya:

kıslarrr slm bu nasıl güzel bir konudur böleee yaaa :( ya zavallı ben benim henüz sadece sevgilim eylül gibi nişan olucak inş. ya kadın sırf oğlundan ayrılamamak için aynı evde yaşayalım diyo. böle bi saçmalık olurmu yaaa :( kime sölesen güler. aynı evde yaşıyoz nedne? kaynanam oğlunu çok seviyor :)) sevgilim bu sorunu aşmaya çalışıyo. umarım başarır. ya bide şimdiden kötü geln olmaktanda korkuyorum. kadın bana çok ii davranıyo. aklınız durur kızıymışım gibi ama içimdeki kötü ruh :) bunların reklamlar olduğunu söylüyooooo :(((

reklam kokan hareketler bunlar kaydirigubbakcemile3

Back