• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evin tek oğluyla evlilik:)

Benim eşim de ailenin ilk oğlu,ilk göz ağrısı :)
Ama hiç olur mu yani bi anne hiç evladının mutluluğunu kıskanabilir mi..
Eşimin annesinden biliyorum bizi mutlu gördükçe onun da gözlerinin içi gülüyor yanii mutlu oluyor
Annem de sürekli der kızım oğlum senin yanındayken içim daha rahat diye :nazar:

bende ınsallah evın tek ogluyla evlenıcem :nazar: 4 tanede gorumcem var anne e tabıkı tek oglununun ustune tıtrer daha bı cok merak eder ılgı gosterır fazlasıyla ama karısından kıskanmak cok sacmaaaa esım benle annesı arasında kalırmı onu bılmıyorum :sm_confused: ışte esıme cok gorev dusucek bu konuda annenın yerı ayrıdır esın yerıde bambaskadır

benim eşim de ailenin ilk torunu,ve kayınvalidemin biricik oğlu,ben de biricik geliniyim :))) ben çok memnunum tek gelin olmaktan,7 yıldır beraberiz,8 aydır da evliyiz,kayınvalidemin bugüne kadar hiç bir kıskançlığını görmedim,hep bizim mutluluğumuz için uğraştı,Allah bozmasın..

benim eşimde evin tek oğlu bende evin tek kızıyım eşimin 3 tanede küçük kız kardeşi var yani abi bir yandanda ama kaynanamdan öle bişi hissetmedim ben bazen bazen kıskanıyor olabilirim kaynanamla eşim arasındaki iletişimi ama kaynanam çok dikkatlidir bu konuda hiç kıskandığını sanmıyorum kızlarında öyle 3üde çok iyiler çok şükür. ama eşim tutsa tüm maaşını verse kızlara ben de bunu mesele edecek yapıda bir insan değilim. gerekirse verecek bir tane abileri o.
karşılıklıdır bence bu.

maşallah yaaa.. tek görümceyle anlaşmak kolay olabilir ama üç görümceyle anlaşmak gruplaşma ihtimaline karşı zor olmasına rağmen çok güzel bir şey başarmışsınız. ayrıca maaş konusunda da takdir ettim arkadaşım.. Allah bozmasın ilişkinizi..
benım erkek ark. da evin tek oğlu tek çocuğu nasıl olur bilmem :( sorunlu mu olur şimdi

canım çok büyük bir avantaj da olabilir. benim ablam iki oğlu olan bir eve gelin gitti ve kayınvalidesi onu kızı yerine koydu.. hep kızı olsun istemiş çünkü..inşallah sen de sorun yaşamazsın..

bu arada benim nişanlım da evin tek oğlu... bir kız kardeşi var.. ben de sorun yaşamadım pek inşallah yaşamam da.. önceden ilk zamanlar kıskançlıklar oluyor gibiydi.. olmaması mümkün mü yaaa sonuçta anneler için zor bir durum.. senelerce bak büyüt üstünde söz sahibi sen iken birden başka biri giriyor hayatına.. ama çok şükür bu bizim aramızı bozmaya yönelik bir şey olmadı.. önemli olan da bu sanırım... insan duygularına engel olamaz ama onları eyleme geçirip geçirmemek önemli olan..

benim nişanlımda evin tek oğlu
bende evin tek kızıyım
bir yıldır nişanlıyım hiç görmedim kayınvalidemden böyle bişey
çünkü biliyor oğlunu sevdiğimi,benimle mutlu olduğunu onun için yaptıklarımı..
bir annenin en büyük dileğide sanırım bu olsa gerek
tabi bu benim saygımdanda kaynaklanıyor
bana göre herşey karşılıklı çıkarsız sevgide bitiyor..

Son düzenleme:
Bizimki birde bütün sülalenin ilk torunu ve aileninde bitanecik oğlu
şuan için annesiyle bir problem olacak gibi durmuyor
ama bakalım
yaşayıp görücez :)

maşallah yaaa.. tek görümceyle anlaşmak kolay olabilir ama üç görümceyle anlaşmak gruplaşma ihtimaline karşı zor olmasına rağmen çok güzel bir şey başarmışsınız. ayrıca maaş konusunda da takdir ettim arkadaşım.. Allah bozmasın ilişkinizi..

canım bozuşurlar bazen nişanlımla görümcem aramayacam der görümcemi derim hemen olmaz sen bir tane abisin her koşulda her ne hata yaparlarsa yapsınlar çalabilecekleri bir kapı olmalısın o rahatlıkta olmalılar
sen birleştirici olmalısın
benim bakış açım bu

benim eşimde tek evlat bir sorunum yok çok şükür
olaya farklı yönden bakıyorum elti yok görümce yok hiç birşey yok sadece kayınvalide var ....

Anlıyamıyor seni. Kızı olmadığı için sen ne hissedersin bilemiyor. Oğlan annesi gözüyle bakıyor. Kırıyor hatta seni. Çünkü kızı olan bir anne gibi duygusal biraz ağır kaçacak ama merhametli davranamıyor sanki.

anladımm benimkininde kız kardesi yok 3 erkekler kaydirigubbakcemile3 bakalım ilerde ne olcak şimdilik iyi gibi her sey:uhm:

Evin tek oğluyla evlenmek güzel oluyor bence o değerli olduğu için sizde değerli oluyosunuz :)) 4 tane görümcem var ama hepsi dünya tatlısı... eltim olucağına görümcem olsun diyorum bende :)))

Anlıyamıyor seni. Kızı olmadığı için sen ne hissedersin bilemiyor. Oğlan annesi gözüyle bakıyor. Kırıyor hatta seni. Çünkü kızı olan bir anne gibi duygusal biraz ağır kaçacak ama merhametli davranamıyor sanki.

Benim de anlatmak istediğim buydu tabi herkes farklı farklı ama.
Duygularıma tercüman olduğun için teşekkür ederim balbocugu_85
olumunekankayizsmile

Back