- Konu Sahibi superherogirl
Evin tek oğlu sorun mu bilmiyorum ama hiç kızı olmayan bir kayınvalide çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evin tek oğlu sorun mu bilmiyorum ama hiç kızı olmayan bir kayınvalide çok zor
benim eşim de tek oğul ve tek çocuk ama biz kayınvalimde çok ii anlaşıyoruz maşallah
benim eşimde evin tek oğlu bende evin tek kızıyım eşimin 3 tanede küçük kız kardeşi var yani abi bir yandanda ama kaynanamdan öle bişi hissetmedim ben bazen bazen kıskanıyor olabilirim kaynanamla eşim arasındaki iletişimi ama kaynanam çok dikkatlidir bu konuda hiç kıskandığını sanmıyorum kızlarında öyle 3üde çok iyiler çok şükür. ama eşim tutsa tüm maaşını verse kızlara ben de bunu mesele edecek yapıda bir insan değilim. gerekirse verecek bir tane abileri o.
karşılıklıdır bence bu.
benım erkek ark. da evin tek oğlu tek çocuğu nasıl olur bilmem sorunlu mu olur şimdi
neden öyle didin canım nie zor bilmiyorumkismile
maşallah yaaa.. tek görümceyle anlaşmak kolay olabilir ama üç görümceyle anlaşmak gruplaşma ihtimaline karşı zor olmasına rağmen çok güzel bir şey başarmışsınız. ayrıca maaş konusunda da takdir ettim arkadaşım.. Allah bozmasın ilişkinizi..
benim eşimde tek evlat bir sorunum yok çok şükür
olaya farklı yönden bakıyorum elti yok görümce yok hiç birşey yok sadece kayınvalide var ....
Anlıyamıyor seni. Kızı olmadığı için sen ne hissedersin bilemiyor. Oğlan annesi gözüyle bakıyor. Kırıyor hatta seni. Çünkü kızı olan bir anne gibi duygusal biraz ağır kaçacak ama merhametli davranamıyor sanki.
anladımm benimkininde kız kardesi yok 3 erkekler kaydirigubbakcemile3 bakalım ilerde ne olcak şimdilik iyi gibi her sey:uhm:
benimkilerde 3 kardeş. ortancayla evleniyorum ben ve ilk gelin benim
Anlıyamıyor seni. Kızı olmadığı için sen ne hissedersin bilemiyor. Oğlan annesi gözüyle bakıyor. Kırıyor hatta seni. Çünkü kızı olan bir anne gibi duygusal biraz ağır kaçacak ama merhametli davranamıyor sanki.