Evimize hoşgeldiniz:):)

güle güle otur ama beyaz eşyalarının etiketlerini bi an önce çıkar bence. sonra o zaman geçtikçe iyice yapışıyor ve çıkarılması zor oluyor hem hoş görünmemiş böyle. cicili bicili evinde mutluluklar cnm

hihoyyytkaydirigubbakcemile2 yemek odam,taşlı ve gayet şık:) albümle uyumuna dikkat ve annemin iğne oyalarıı...

lmaz:lmaz:lmaz:

sağlıkla huzurla otururn inş.
anneciğinin ellerine sağlık ama ben misafir salonundaki iğne oyalarını beğenmedim şimdiki modern mobilyalara yakışmıyor dantel
ama zevk senin tabi
a.s.

yemek odası takımı bna göre çk koyu ve toz çekebileceği düşüncesindeyım koltuklar güzl ama berjerlerle koltukları bağdaştıramadım bi türlü nedense. koltukların yanındaki küçük parça halılar hiç olmamış... mutfaktakı pembe perde çk hoş olmamış ama banyo süper :) cıvıl cıvıl yavru ağzı ve turuncu tonları :)

oturma odasındakı camın onundekı teklı koltukların oldugu koseyı cok sevdım sıcacık ve rahat geldı benım ıcın kocısınle karsılıkla kahve içinn mutfağın ise pembiş pembiş rüya gibii bende pembe ıstıyorum mutfağımı ama bu derece dusunmemıstım cok begendım :103:
Genel olarak sıcacık yuvanda huzurlu mutlu sağlıklı ve askla yasaman dıleklerımle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…