Evimize hoşgeldiniz:):)

bu arada millette tek sizde 2 tane olan tv koltukları benceee salonun konseptine uymamış...delikafadulden
vede salondaki halının haricindeki 2 küçük halıda olmasa orda daha güzel olurduu...

millette tek sizde 2 tane olan tv koltuklari yerimseniben arkadas bu güzel yazi icin

bende ufak bir yorum eklemek istiyorum öncelikle güle güle oturun ömür boyu mutlulkular, esyalar zevk meselesi güzel de olmus allah agiz tadiyla esinizle birlikte yasamayi nasip etsin ama benim yorumun daha cok fotogarlarla birlikte eklediniz yorumlar la ilgili, sanki gösteris yapiyormus gibi itici geldi görmemisin oglu olmus misali... sevgilerimle a.s.

Mobilyalarini cok güzel secmissin bence, yatak odan ve oturma odan gayet $ik
salonundaki mobilyalar bence cok güzel, ama dantel ivir zivir derken üstlerini fazla doldurmusun hic güzel olmamis bence,
gayet modern mobilyalar almisin, ama masa örtün danteller bu mobilyalarin üzerinde siritiyor bence...
zevk meselesi gerci, ben daha cok sade seyleri sevdigim icin böyle seyler gözümü yoruyor.
ayrica mutfagindaki aletlerde etiketleri cikarsan gercekten daha güzel olur,
sanki gösteris yapmak istermisin gibi üzerinde birakip bide "aletlerim etiketleriyle güzel" demene anlam veremedim pek...
sendede benim gibi kirmizi tutkunlugu var anladigim kadariyla, yatak örtün gercekten cok güzelmis, ayni sekilde oturma odanda takiminda...
Güle güle ve agiz tadiyla oturun insallah...

teseküürler arkadaslar yaptıgınız tüm yorumlart için..ilginiz için tesekkürler herkesin zevki kendine zevkler ve renkler tartışılmaz oyüzden konu üzerinde fazla yorum yapmaya gerek yok..ben bitakım faydalı tavsiyelerde bulundum özellikle inegöl konusunda... tv koltukları meselesini de pek sık rastlanmayan bişey oldugundan espri olsun diye yazmıştım,anlaşılan arkadaslar fazla ciddiye almışlar:))neyse yazan yazmayan herkese tesekkürler..dikkat edin kendinize..

bencede zevkler tartısılmaz herkes gorusunu soylemıste sankı bıraz kırıcı olunmus bu konuda ama ınsan kendı ewınde nasıl rahatsa o ew oyle guzeldır kanımca sen begenerek emek wererek duzmussun ewını gule gule kullan...:1closedeyes:

canım güzel evin ,güle güle otur inşallah..ama bakerken gözlerim yoruldu valla..heryerde düğün fotolarınız var..hele o salondaki koskocaman çerceve bitirmiş bence dekorasyonu,çerçevenin kenarlarına bile resim sıkıştırılmış..mutfak çok şirin,dolaplardan sarkan danteller dışında..koltuk takımının yanındaki iki tekli kanepede uymamış takıma..mutfak masanın üstündeki fazlalıkları kaldır bence güzelim..sadece o pembeli amerikan servisler çok şık ve ferah bi hava verir..yemek odanda fotoğraf studyosu gibi..çok fazla resim var canım.. evinin heryerindeler..allah bir ömür mutlu mesut etsin

tesekkürler canım yapıcı eleştirilerin için ama ne yazıkki bazılarının dikkati bu paylaşımdan ziyade yapılan ufak esprilere takılmış..vede büyütülmüş sağlık olsun herkes hatasını anlar gün gelir.tekrar tesekkürler..

tesekkürler yorumlarınız için..köşe takımımdan şimdilik memnunum kararma henüz yok ama yeni aldıgım içinde olabilir.iyi temennileriniz için cok ama cok teseküürler.

allah güle güle oturmayı nasip etsin çok tarzım olmasa da hoş bi evin var genel anlamda ama bazı detaylar hoşuma gitmedi.benim gözüme batanlar şunlar

salondaki o iki küçük halının gerekliliğini anlayamadım.
koridoru hoşuma gitmedi
mutfak tezgahı uyumsuz objelerle doldurulmuş
tv koltuğunu herkes gibi keşke bi tane alsaydın.
bi de mobilyalardaki taşlar bu ara moda galiba ama bana çok gereksiz geldi dantelleri de birleştirince
evi çok klasik bi havaya sokmuş nacizane görüşüm bu ama dediğim gibi genel anlamda hoş yeni sonuçta allah uzun seneler oturmayı nasip etsin ağız tadıyla.

canım bence salonun ve yemek odan fotoğraflarının istilasına uğramış gibi :1shok:
konsolunun üstündeki plakette duran fotoğraf albümün de pek hoş durmamış bence
mobilyaların, aynen gayet şık ve hoş ama fotoğraflar evi çok sıkmış ve kötü göstermiş, sayılarını azaltsan daha iyi olur kanımca..
salona da düğün fotoğrafınız yerine soyut bir tablo koysan daha iyi olur..
ayrıca tüm evin modern bir kimliğe sahip ama danteller bu kimliği bozuyor bence.. aklında olsun..
halıların da çok güzel ama.. bir odada üç halı ilk defa gördüm :1shok:
uyumlu da durmamışlar

sonuç olarak salon ve yemek odası için konuşacak olursam çok fazla eşya, aksesuar var, belki hepsi tek tek çok güzel ama totalde uyumsuzluk oluşturmuşlar..

nacizane fikirlerim ve tavsiyelerima.s
diğer odaların, mutfağın vs güzel.. a.s.

Son düzenleme:
eviniz güzel canım güle güle oturun.bende birkaç tane gözüme takılan detayı söylemek isterim.
eşyaların modern ama üzerindeki örtüler özellikle deri sehpaların bütün özelligini kaybettirmiş.
birde diger arkadaslarımın da dedigi gibi eşyaların üzerindeki etiketler hiç hoş durmuyor.
diger heryerin uyumu güzel bence,banyo mutfak heryer çok hoş.sadece salonda ufak bir degişiklik yapsan çok harika olacak gibi.eşyaların çok güzel çünkü.ALLAH iyi günlerde oturmanızı nasip etsin.

merhaba arkadaşım Allah ağzınızn tadıyla otyrmayı nasip etsn inşallah .koridorunun rengi arkadaşların dediği gibi sanki apartman kordiorunu andırıo . benimde danteller vs. hiç hoşuma gtmedi . . . koltuklar çok güsel begendim :) bide yatak odanın perdesi yatak örtüne hiç uymamş. sonuçta sadece renkle btmio .biraz örtü gib şatafatlı olabilirdi

ben de arkadaşlara katılaraktan eklemek istediğim bir şey var :

yatak odasındaki yatak örtüsü , perde ve halılar biraz uyumsuz olmuş sanki.
kırmızı ve bordo hoş olmuyor nacizane fikrim bir de yatak odan modern tarzda halı ve perdeleri daha modern seçebilirsin ilerde değiştirmek istersen aklında olsun

Ne kadar çok eleştirilmiş evin,
Ama bu eleştirilerin hepside yapıcı eleştiriler...
Sonuçta buradaki paylaşımın amacıda bu olmalı..
Herkesin ayrı bir fikri var ve hepside mantıklı.. EE akıl akıldan üstündür diye boşa dememiş atalarımız....
Evine gelince genel anlamda eşyaların çok güzel....
Arkadaşların tavsiyelerine dikkate al bence, eminim çok daha güzel olacak.....
Bu güzel evde bir ömür boyu mutluluklar....

Son düzenleme:
Cok sirin bir evin var allah mutlu etsin canim...:Saruboceq:

Benim tarzim degil ama herkesin zevki farklidir tabiki!

Bana dantel demedede ne dersen de, sevemedim bir türlü, evimde hic yoktur..
Annecigin yapmis özene bözene tabiki görünsün istersin fakat sanki biraz cok olmus bana göre...benneyaptımki

Resimlerde cok bir iki tane güzel ve uyumlu cerceveli resim olsa daha iyi olur kanimca..a.s

zevkli güzel döşenmiş bir ev güle güle otur sadece bir önerim olacak buzdolabı ve fırından etiketleri çıkar bence hoş durmuyo sevgiler mutluluklar

bu arada millette tek sizde 2 tane olan tv koltukları benceee salonun konseptine uymamış...delikafadulden
vede salondaki halının haricindeki 2 küçük halıda olmasa orda daha güzel olurduu...

arkadasım cok yasa sen emı:)) benı cok guldurdun.. aklımdan gecenlerı yazmıssın....

Mutlulukla oturun, herşey güzel. Ama banyoya duşakabin şart, güzelim banyon sırılsıklam olmasın her duştan sonra. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…