Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
güle güle otur ama beyaz eşyalarının etiketlerini bi an önce çıkar bence. sonra o zaman geçtikçe iyice yapışıyor ve çıkarılması zor oluyor hem hoş görünmemiş böyle. cicili bicili evinde mutluluklar cnm
:asigim:
ve işte salonum..aslında sürekli oturduğumuz oda da diyebiliriz,pafuduk sallanan tv koltuklarıma lütfen dikkat!!!!millet bir tane alır bizde iki ama müthiş dinlendiriyor özellikle yorgun oldugumuz zamanlarda:),annemin muazzam el işleri;boyamaları,iğne oyaları,dantelleri:))),ve işte mutfağım uyumlu renkleri birarada bulabilirsiniz,banyomuz ve kırmızı oturma odamız da zevkime göre:)yatak odamın fotoları da yakında gelicek:)
sağlıkla huzurla otururn inş.
anneciğinin ellerine sağlık ama ben misafir salonundaki iğne oyalarını beğenmedim şimdiki modern mobilyalara yakışmıyor dantel
ama zevk senin tabi
a.s.
işte mutfağımız..gayet uyumlu döşemeye çalıştık,haftasonu oldukça fazla zaman geçiiriyoruz kahvaltı sonrası sohbetler de felan..bu arada pembe perde,masa örtüsü ve diğer örtüler de annemin eseri dantelleri,beceriklidir canım annem sağolsun:asigim:
yemek odası takımı bna göre çk koyu ve toz çekebileceği düşüncesindeyım koltuklar güzl ama berjerlerle koltukları bağdaştıramadım bi türlü nedense. koltukların yanındaki küçük parça halılar hiç olmamış... mutfaktakı pembe perde çk hoş olmamış ama banyo süper :) cıvıl cıvıl yavru ağzı ve turuncu tonları :)
oturma odasındakı camın onundekı teklı koltukların oldugu koseyı cok sevdım sıcacık ve rahat geldı benım ıcın kocısınle karsılıkla kahve içinn mutfağın ise pembiş pembiş rüya gibii bende pembe ıstıyorum mutfağımı ama bu derece dusunmemıstım cok begendım :103:
Genel olarak sıcacık yuvanda huzurlu mutlu sağlıklı ve askla yasaman dıleklerımle canım