Kızlar size bir sorum var aranızda hemşire varsa çok güzel olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cngz44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmiş olsun öncelikle. Bebeklerde damarlar bizimki gibi dayanıklı olmuyor maalesef hemen morarıyor. Belki şöyle bir mantıkları olmuştur; çocuğu tekrar tekrar yormamak, deneme süresini kısa tutmak gibi...Ya da hem damar yolu, hem kan ayrı ayrı yerlerden olması gerekiyordur. Saldırma ifadeniz hoş değil acınıza veriyorum. Yine de içinize sinmiyorsa birim sorumlusuyla ya da doktorla konuşun önce. Sonra içiniz rahatlamazsa açıklamalarla başhekimliğe gidersiniz. Olması gereken buna şahit olmamanız olurdu, siz anne olarak ister istemez duygusal yaklaşıyorsunuz.

Öncekikle ben hemşireleri çekmedim bebeğimi çektim ve benim bebeğim beyin kanaması geçirdiği için çok fazla hırlanmaması gerektiğini söylemesine rağmen doktor hemşireler 4 kişi birden biri bir kolundan birş diğer kolundan biri kasığından biri ayağımdan kan almak için oğlumu paraç parça ettiler doktor benim yanımda çocuğu çok zorlamayım dedi saldırdı dedim evet bu tamamen saldırmak sırayla deneyio brn alamadım birde siz deneyin diyebilirdi bu çocuk 5 aylık yeni doğmuş bir bebek değil gözleri açık ve kemdine yapılanın fakında görüyor ve tramva sebebi çocuğum hala uykularından sıçrayarak kalkıyor ve hala uykuya dalmakta zorluk çekiyor vücudundaki morlukları zaten dert etmedim ben bir beneğin göbeğinden kan almaya çalışmak ne kada mantıklı sizce ya ne kadar rahat konuşabiliyorsunuz benim oğlumun ilk yoğun bakımı değil bu hamım efendi 25 gün zaten doğduğunda yattı her gün kan alındı ve arada nadirende olsa gördüm nasıl aldıklarını yeni doğmuş olmasına rağmen prematüre olmasına rağmen tek te bulup alıyorlardı bulamayanda oluyordu gidip başka hemşireden rica ediyordu ve asla böyle sarsılmadı bu benim gözümde bir saldırı kendinizi koyun yerime yada size yapıldığını düşünün 4 kişi ayrı ayrı yerlerden aynı anda kan alamaya çalışıyor 10 15 dakika ve bebeğiniz beyin kanaması geçiriyor beyninde sıvı birikmesi var hırpalanmaması çok ağlamaması lazım bu kadar rahat olamazdınız bence
Hepsinin birden yapması yanlış olmuş dedim zaten ve bu konuda haklısınız buna birşey dediğim yok. Karından damar yolu açılmasında bir sakınca yok daha nerelerden açılıyor bilseniz şok olursunuz önemli olan kan damarı olması. Benimde yoğun bakım tecrübem var hanımefendi bizzat hemşire olarak. İçiniz rahat edecekse şikayette bulunun tabi, kimse size engel olamaz. Ayrıca evet tabiki 4 kişi birden işlem yapmaya çalışsa bu kadar rahat olmazdım ve hemşirelere izin vermezdim. Tekrardan geçmiş olsun.

Oğlum cumartesi beyin kanaması geçirdi büyük nir durum değil minik bir kanamaymış yoğun bakımda durmamış benide aldılar yoğun bakıma çünkü benden başkasında durmuyor ve asla beslenmiyor biberonu elleriyle itiyor aşırı anneci bir bebek 5 aylık ama düzeltilmiş 3 aylık neyse sürekli kan alıyorlar oğlumdan gayet normal karşıladık ama doktorumuz ciddi durumun olmadığını ve beyin kanamsı hafifte olsa dikkat etmemiz gerektiğini söyledi yoğun bakımda şahit olduğum şeyi anlatacağım odada duruyorduk oğlumla birden 5 6 hemşire odaya daldı biri bir kolundan diğeri diğer kolumdan diğerleri bacaklarından falan iğnelerle çocuğumu delmeye başladılar neymiş biri bulamazsa diğerinin açtığından gelirmiş yaklaşık 10 dakika boyunca oğlumun canını aldılar resmen çocuğum moş mor çığlık çığlığa ağlıyordu ve o ara ben gizlice video çektim bunu şikayet etme hakkım var mı benim çocuğumun kolları boynu kafası bacakları kasıkları her yerinde bir dünya igne izleri var ben yanında yokken paramparça etmişler bebeğimi serum bir kere takıldı gerisi hep kan almak için damar bulmaya çalışmışlar gözümlede gördüm perişan oldu çocuk evet zorlanabilirler damarları ince ama bulan nasıl buluyor bugünde kan verdik tek sefer de hemşire bizden ve çocuğumdan özür dileyerek bu kollar bacaklar ne böyle napmışlar sana damarlar incelmiş dedi oma rağmen tek seferde açtı diğerleri 4 5 kişi birden saldırdı çocuğuma gözümün önünde ve yüzüme bakarak bu çocukta damar yok bulamadık kanı almasakta olur dediler ben ne yapabilirim atacağım fotoğraflar sadece ilk çektiklerim sonrakileri çekemedim ama yarın çekeceğim yer yok çocuğumun kollarında bacaklarında kasıklarında kafasında boynunda
Çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın. Maalesef ülkemizde mi tek bu sorun bilmiyorum ama her hemşire damar yolunda başarılı değil bebeği geçtim benim de aynı şekilde kevgire dönüyorum resmen ve bulan tek seferde buluyor… sizin yerinize kendimi koyduğumda bebeğimi o halde görmek beni de çok üzerdi. Video çekmişsiniz o saatin hemşirelerine en azından bir uyarı olması açısından bence başhekimlik be cimere bilgi verilmeli. Ben artık öncelikle hastane başhekimine dilekçe yazıyorum ardından konuyu cimere yazıyorum. Benim ki kan almadan değil başka şikayetti ama bence üstlere bilgi verilmeli diye düşünüyorum. Sen sus, ben susayım hatalarını anlamıyorlar. Her sağlıklı aynı değil ama bazıları afedersiniz köpek gibi davranıyorlar ben hasta olarak saygılı olmalıyım onlar da işlerini düzgün yapmalı. Bence görüntülerle birlikte cimere yazın saat bilgisi de verin ki o hemşirelere uyarı yapılsın. Zaten ekmeğiyle filan oynanmıyor basit bir uyarıdan da ölmezler.

Gözlerim dolu dolu baktım resimlere. Çok çok üzüldüm bebeğiniz için umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz derler siz ve oğlunuz için de dua edeceğim🙏
Prosedür ne bilmiyorum ama yaşadığınız şey talihsizlik olmuş hemşirelerle. Ne desem bilemiyorum çok üzüldüm bunu yaşadığınız için. Sizin de canınız acıyor farkındayım. Başhekimliğe şikayet edebilirsiniz eğer içiniz daha rahat edecekse.
Yapılan yorumları ben de çok acımasız buldum bu arada.
Çok şükür evinize gelmişsiniz🙏

Gözlerim dolu dolu baktım resimlere. Çok çok üzüldüm bebeğiniz için umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz derler siz ve oğlunuz için de dua edeceğim🙏
Prosedür ne bilmiyorum ama yaşadığınız şey talihsizlik olmuş hemşirelerle. Ne desem bilemiyorum çok üzüldüm bunu yaşadığınız için. Sizin de canınız acıyor farkındayım. Başhekimliğe şikayet edebilirsiniz eğer içiniz daha rahat edecekse.
Yapılan yorumları ben de çok acımasız buldum bu arada.
Çok şükür evinize gelmişsiniz🙏
Allah razı olsun sizden çok saolun

Çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın. Maalesef ülkemizde mi tek bu sorun bilmiyorum ama her hemşire damar yolunda başarılı değil bebeği geçtim benim de aynı şekilde kevgire dönüyorum resmen ve bulan tek seferde buluyor… sizin yerinize kendimi koyduğumda bebeğimi o halde görmek beni de çok üzerdi. Video çekmişsiniz o saatin hemşirelerine en azından bir uyarı olması açısından bence başhekimlik be cimere bilgi verilmeli. Ben artık öncelikle hastane başhekimine dilekçe yazıyorum ardından konuyu cimere yazıyorum. Benim ki kan almadan değil başka şikayetti ama bence üstlere bilgi verilmeli diye düşünüyorum. Sen sus, ben susayım hatalarını anlamıyorlar. Her sağlıklı aynı değil ama bazıları afedersiniz köpek gibi davranıyorlar ben hasta olarak saygılı olmalıyım onlar da işlerini düzgün yapmalı. Bence görüntülerle birlikte cimere yazın saat bilgisi de verin ki o hemşirelere uyarı yapılsın. Zaten ekmeğiyle filan oynanmıyor basit bir uyarıdan da ölmezler.
Evet aynı fikirdeyim yani damar yoluda bulamayabilir hakda veriyorum ama dediğim gibi tek tek denemek yerine hurra saldırdılar sizi dışarı alalım diyorlar birde dedimki ben buradayken böyleyse ben yokken neler olur çıkmıyorum

Hepsinin birden yapması yanlış olmuş dedim zaten ve bu konuda haklısınız buna birşey dediğim yok. Karından damar yolu açılmasında bir sakınca yok daha nerelerden açılıyor bilseniz şok olursunuz önemli olan kan damarı olması. Benimde yoğun bakım tecrübem var hanımefendi bizzat hemşire olarak. İçiniz rahat edecekse şikayette bulunun tabi, kimse size engel olamaz. Ayrıca evet tabiki 4 kişi birden işlem yapmaya çalışsa bu kadar rahat olmazdım ve hemşirelere izin vermezdim. Tekrardan geçmiş olsun.
Karnından damar yolu açmaya çalışmıyordu arkadaş söylediği şey şu ayy yüm damarları payladı çok ince karnından da denesek belki bulunur bulun azsa bırakırız ya söyleriz doktora bir kere batırdı sesimi çıkarttmadım ayy olmadı dur şuraya bakayım ama yok ya burdanda olmadı nasıl çocuk bu böyle ben anlamadım hastanı bu çocuk damarlarından falan birşey mi var bulan buluyor hemşire hanım yeter artık bıraksamız mı dedim bulan buluyorsa bulun getirin bulanı o zaman dedi sizde bu uslüp çok mu mantıklı sizde hemşireymişsiniz umarım sizde savunduğunuz hemşireler gibi davranmaz işinizi ehliyle hakkıyla yapar hiç bir annenin gözünün önünde evladına o şekilde muamele edip söylenmezsiniz kolay gelsin size hayırlı akşamlar

Karnından damar yolu açmaya çalışmıyordu arkadaş söylediği şey şu ayy yüm damarları payladı çok ince karnından da denesek belki bulunur bulun azsa bırakırız ya söyleriz doktora bir kere batırdı sesimi çıkarttmadım ayy olmadı dur şuraya bakayım ama yok ya burdanda olmadı nasıl çocuk bu böyle ben anlamadım hastanı bu çocuk damarlarından falan birşey mi var bulan buluyor hemşire hanım yeter artık bıraksamız mı dedim bulan buluyorsa bulun getirin bulanı o zaman dedi sizde bu uslüp çok mu mantıklı sizde hemşireymişsiniz umarım sizde savunduğunuz hemşireler gibi davranmaz işinizi ehliyle hakkıyla yapar hiç bir annenin gözünün önünde evladına o şekilde muamele edip söylenmezsiniz kolay gelsin size hayırlı akşamlar
Ya hanımefendi ben hemşirelere avukatlık yapmıyorum bana niye yükseliyorsunuz? Konuyu en başından yüzeysel anlatıyorsunuz sonra başka başka şeyler daha anlatıyorsunuz ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım. Haklısınız dedik daha ne bekliyorsunuz? Ayrıca benim mesleğimi icra ederken takındığım tavır sizi alakadar etmiyor siz kendi konunuza bakın lütfen. Hassasiyetiniz var anlıyorum evlat söz konusu olunca akan sular duruyor ama sapla samanı karıştırmayın. Daha fazla konuşmak istemiyorum beni münakaşaya sokmayın lütfen. Size de hayırlı akşamlar.

Ya hanımefendi ben hemşirelere avukatlık yapmıyorum bana niye yükseliyorsunuz? Konuyu en başından yüzeysel anlatıyorsunuz sonra başka başka şeyler daha anlatıyorsunuz ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım. Haklısınız dedik daha ne bekliyorsunuz? Ayrıca benim mesleğimi icra ederken takındığım tavır sizi alakadar etmiyor siz kendi konunuza bakın lütfen. Hassasiyetiniz var anlıyorum evlat söz konusu olunca akan sular duruyor ama sapla samanı karıştırmayın. Daha fazla konuşmak istemiyorum beni münakaşaya sokmayın lütfen. Size de hayırlı akşamlar.
Sizin mesleğinizi icra ederken ki tavırlarınız beni çok alakadar eder dünya küçük her an her yerde denk gelebiliriz bu bir ikinicisi onların avukatlığını yaptınız zaten ilk yorumda bu iki üçüncüsü kalkıp burada destan yaza yaza anlatacak halim yoktu evladımla uğraşıyordum bu soruyu sorduğumda ben yoğun bakımda çocuğumun yanındaydım burada nutuk yazacak halde değildim şuan evimdeyim müsaitliğim oldu baktım sizde avukatlık yapıyorsunuz bende uzun uzun yazmak istedim sözlerinize dikkat edin ilk yorumunuzda yazdıklarınıza itinadan yazdım ben münakaşaya girmek istemiyorsanız girmeyin o zaman ben sorumu sordum cevabını almam gereken kişilerden aldım çok şükür ki halden anlayan insanlar varmış allaha emanet olun

Evet aynı fikirdeyim yani damar yoluda bulamayabilir hakda veriyorum ama dediğim gibi tek tek denemek yerine hurra saldırdılar sizi dışarı alalım diyorlar birde dedimki ben buradayken böyleyse ben yokken neler olur çıkmıyorum
Kendilerince hızlı çözüm bulmuşlar ama çocuk canı acımasa bile o kadar yabancının öyle gelmesinden korkar şok olur ki bir de hasta.. bence konuyu mutlaka cimere iletin. Hemşireleri koruyan yorumlara da cvp verip asabınızı bozmayın boşuna herkesin çocuğu kıymetli işlerini adam gibi yapsınlar yapamıyorlarsa gitsinler. Siz o yavru ağlarken ne hale geldiniz kim bilir.
Evlat can emanet ediliyor ne kadar kutsal bir meslek. İnsanca yaklaşmak zor birşey değil.

Oğlum cumartesi beyin kanaması geçirdi büyük nir durum değil minik bir kanamaymış yoğun bakımda durmamış benide aldılar yoğun bakıma çünkü benden başkasında durmuyor ve asla beslenmiyor biberonu elleriyle itiyor aşırı anneci bir bebek 5 aylık ama düzeltilmiş 3 aylık neyse sürekli kan alıyorlar oğlumdan gayet normal karşıladık ama doktorumuz ciddi durumun olmadığını ve beyin kanamsı hafifte olsa dikkat etmemiz gerektiğini söyledi yoğun bakımda şahit olduğum şeyi anlatacağım odada duruyorduk oğlumla birden 5 6 hemşire odaya daldı biri bir kolundan diğeri diğer kolumdan diğerleri bacaklarından falan iğnelerle çocuğumu delmeye başladılar neymiş biri bulamazsa diğerinin açtığından gelirmiş yaklaşık 10 dakika boyunca oğlumun canını aldılar resmen çocuğum moş mor çığlık çığlığa ağlıyordu ve o ara ben gizlice video çektim bunu şikayet etme hakkım var mı benim çocuğumun kolları boynu kafası bacakları kasıkları her yerinde bir dünya igne izleri var ben yanında yokken paramparça etmişler bebeğimi serum bir kere takıldı gerisi hep kan almak için damar bulmaya çalışmışlar gözümlede gördüm perişan oldu çocuk evet zorlanabilirler damarları ince ama bulan nasıl buluyor bugünde kan verdik tek sefer de hemşire bizden ve çocuğumdan özür dileyerek bu kollar bacaklar ne böyle napmışlar sana damarlar incelmiş dedi oma rağmen tek seferde açtı diğerleri 4 5 kişi birden saldırdı çocuğuma gözümün önünde ve yüzüme bakarak bu çocukta damar yok bulamadık kanı almasakta olur dediler ben ne yapabilirim atacağım fotoğraflar sadece ilk çektiklerim sonrakileri çekemedim ama yarın çekeceğim yer yok çocuğumun kollarında bacaklarında kasıklarında kafasında boynunda
Bizede denk geliyor kan aldirirken dogumdan beri beceriksiz tipler. Hemsirenin briini tespit ettik sonunda saatlerde surse onu bekliyoruz o gelince veriyoruz kani tekte aliyor her seferinde. Yeteneksizler bazen birbirine is ogretmek icin bile gel bak ogren diyip igneyi veriyor digerine hastanin kulagi duya duya. Boyle bir durum sezdiyseniz sikayetinizi yapin. Ama eger ki gercekten ellerinden geleni yapiyorlarsa ve siz hassasiyetinizden dolayi biraz buyutuyor olabilirseniz o zaman sakinlesmeye calisin. Cunku gercekten bebeklerde cok zor bu kan alma isleri. Bence gercekten her onune gelen pat kut bu isi yapamamali. Sakin, serin kanli kalmaya calisin.

Bu arada ben olayi anlamamisim simdi ayni anda 4 hemsirenin kan almaya calistigini okudum??? Eger boyleyse resmen bebege umarsizcs iskence yapmislar. Edebildiginiz her yere sikayet edin ve o insanliktan.cikmis sahislari pisman edin. Ne demek belki birimiz alamaz ayni anda delik desik edelim bebegi diyerek 4 kisi birden cullanmak?? Yanlis anlamamisim degil mi o sekilde yazmissiniz? Su an inanilmaz asabim.bozuldu lutfen hayir.oyle olmadi diyin.

Çok geçmiş olsun gerçekten fotoğrafları görünce içim acıdı, benim bebeğimden bir kan aldılar elinin üzerinden eşim bebeğimizin elini tutuyordu ben köşede ağlıyordum gerçekten ne yaşadığınızı tahmin bile edemem yine gözlerim doldu bunu yazarken.
Çok zor aldılar bizden de kanı ama iki kişi aldı el üzerinden denediler ve becerdiler çok şükür. Hatta emzik falan verin kendini sakinleştirmesi gerek dediler bizimki emzik almıyor. Biraz uzun sürdü ama tek seferde alınmıştı. Ben yerinizde olsam kesin şikayet ederim yönetime bu durumu. Ki bu arada benim bebeğim alerjik 2,5 aylıkken iğneli deri testi yapılmıştı şimdi yine yapılacak 6ayında. Gerekli durumlarda tabiki de içimiz acısa da görmezden gelmeye çalışacağız ama resmen çocuğa çullanmışlar bunlar

Anladığım kadarıyla kan tahlili için kan almışlar bir serum ve ilaç verildiyse öncesinde
Vücudun farklı yerlerinden alınma sebebi kan sonucu çıkmıyor
Sonuç çıkmadı kan örneği olumsuz diye tekrar gelmek yerine bir kaç yerden alıp süreci kisaltiyorlar

Hayır canı acıya bilir sonuçta kan almaya çalışıyor ama 4 kişi aynı anda farklı yerlerden almaya çalışması ve beyin kanaması geçiren bir bebek var ağlamaması lazım hırpalamadan dedi doktor ben yanlarımdaydım hatta yoğun bakımda yatmam yasak olmasına rağmen doktor benek ağlayıp zarar görmesin diye benide yatırdılar oğlumla beraber yattım burada beni topa tutmuşlar neler yazmışlar şok içerisindeyim ben kötü bniyetliymişim laflara bakım ya sinir oluyorum doktora durumu dün anlatttık videoyuda gösterdim hemşireleri buldu çağırdı gerekli konuşma yapıldı tepkisinide gösterdi bana da ben gerekeni yapıcam dedi içiniz rahat olsum dedi sağolsun bizim doktorumuz çok iyi bir nörolok halletti yani yaptıklarının yanlış olduğunu karnından kan mı alımır diye çok sert çıkıştı
Üzmeyin kendinizi, Allah şifa versin biran önce iyileşsin bebeğiniz, buradaki yorumları takmayın kafaya.

Sizin mesleğinizi icra ederken ki tavırlarınız beni çok alakadar eder dünya küçük her an her yerde denk gelebiliriz bu bir ikinicisi onların avukatlığını yaptınız zaten ilk yorumda bu iki üçüncüsü kalkıp burada destan yaza yaza anlatacak halim yoktu evladımla uğraşıyordum bu soruyu sorduğumda ben yoğun bakımda çocuğumun yanındaydım burada nutuk yazacak halde değildim şuan evimdeyim müsaitliğim oldu baktım sizde avukatlık yapıyorsunuz bende uzun uzun yazmak istedim sözlerinize dikkat edin ilk yorumunuzda yazdıklarınıza itinadan yazdım ben münakaşaya girmek istemiyorsanız girmeyin o zaman ben sorumu sordum cevabını almam gereken kişilerden aldım çok şükür ki halden anlayan insanlar varmış allaha emanet olun
Hayır hanımefendi alakadar etmiyor denk gelirsek o zaman alakadar eder. Ben taraf tutmadan objektif bir şekilde konuya yaklaştım çünkü sadece tek taraflı sizden dinledik karşı taraftan dinleyemediğimiz için tepkili yaklaşmak bana adil gelmiyor. Yazdığım mesajı çarpıtıp konuyu farklı bir yere çekiyorsunuz. Aynı zamanda çocuğunuz bu durumdayken laf yetiştirmek istemiyorum öyle bir vaktim de yok zaten, sanıyorum sizin de aynı şekilde.

Beyin kanamasının vücudundaki iğne izlerinden daha ciddi olduğu şu durumda bence hemşirelerden önce dikkatsizce bebek arabasını kaldırıma çarpıp bebeğinizin beyin kanaması geçirmesine sebep olan kocanızı şikayet edin.

Geçen hafta benim kızım da hastaydı ve damar yolu açıp sabitlemek için 4 kişi tuttular. Benim aklıma gelen tek şey kızımın şifa bulmasıydı.”Saldırma “ kelimesi hiç aklıma gelmedi.
Sizi iyi niyetli bulmadım.
Not: Hemşire değilim.
Eğer kadının eşi bu hatayı bilerek yapmadıysa, bu yazdığınız inanılmaz yersiz olmamış mı sizce de? İnsanız neticede herkesin başına gelebilir

Eğer kadının eşi bu hatayı bilerek yapmadıysa, bu yazdığınız inanılmaz yersiz olmamış mı sizce de? İnsanız neticede herkesin başına gelebilir
Bu sitede ve genelde insanları yargılamak o kadar kolay ki. Halbuki hala lohusa olan, bebeği beyin kanaması geçirmiş bir anne var karşılarında. Kim 5 aylık bebeğinin 4 hemşire tarafından aynı anda kan alınmasına üzülmez ki, acil bir durum değilse. Benim oğlumdan da bebekken bir hemşire gelip almaya çalıştı, bulamayınca bebek hemşiresini beklediler hatta baya da bekledik. Konu sahibi yada diğer kadınlara sözüm çocuğumuz söz konusu olduğunda susmayalım tepkimizi gösterelim herkese karşı.

Sizi çok iyi anlıyorum özel bir çocuk annesiyim 6 seneden beri çok yatışlar yoğun bakımlarda kaldık ama bu anlattığınız olayı yaşamadım aynı anda damar yolu aramak ne alaka şoktayım bi kişi dener bulamazsa sonra başka bi kişi dener, acemilere denk gelmişsiniz şu 6 yılda yüzlerce hemşireye denk geldim kızım 2 yıl lösemi tedavisi gördü ilk 1 yıl en zoru sürekli yatışlarla geçti kemoterapi portu takıldı rahat ettik ama ilk 1 hafta çocukta damar kalmadı delik deşik oldu çocuklarda damarlar ince olduğu için damarı bulsalar dahi doğru giriş yapamayınca patlıyor maalesef kendi aralarında sağ olsunlar en tecrübeli kimse zorlamayıp ona açtırıyorlardı. Aylık kontrolleri var ve poliklinikte kan alan hemşire ablamız Allah razı olsun ondan aynı yetişkinden alır gibi koldan alıyor ama acile falan gidince el üstünden damla damla alıyorlar işte bu tecrübesi olmadığı için böyle koldan her hemşire alamıyor kan almayla ilgili o kadar anımız var ki yazsam roman olur ama en sabırlı anne sensin derlerdi hiç sesim çıkmazdı onları da anlamaya çalışıyorum tabi ki ama her zaman da onlar haklı olmuyor hepimiz insanız hatalarımız olabilir önemli olan hatasını kabul edebilmeleri. 1 yaş diğer bebeğimin bile poldeki hemşire kolundan aldı hiç acıtmadan Rabbim sayılarını artırsın

Bu sitede ve genelde insanları yargılamak o kadar kolay ki. Halbuki hala lohusa olan, bebeği beyin kanaması geçirmiş bir anne var karşılarında. Kim 5 aylık bebeğinin 4 hemşire tarafından aynı anda kan alınmasına üzülmez ki, acil bir durum değilse. Benim oğlumdan da bebekken bir hemşire gelip almaya çalıştı, bulamayınca bebek hemşiresini beklediler hatta baya da bekledik. Konu sahibi yada diğer kadınlara sözüm çocuğumuz söz konusu olduğunda susmayalım tepkimizi gösterelim herkese karşı.
5aylık birde prematüre düzeltilmiş 3 aylık teyzesi çok üzüldüm perişan oldum

Back
X