Evimize hoşgeldiniz:):)

güle güle otur evinde canım
benim salonda bu renklerde dore ve siyah yani
ama ben perde fonlarınıda siyah kullandım
bi yorum yapacam
düğün fotonun salonda olması bence uymamış
onu misafirler gelince albüm halinde göstermeyi tercih et bence
çünkü oöle büyük resim yatak odasına daha iyi olur diyedüşünoyrum
yiede evin çok cici ve çok zevkli düşenmiş canım

çok sıcak şirin bir ev döşemişin canım herşey çok cici güle güle ağız tadıyla oturman dileğiyle bu arada mutfaktaki köşe takımına bayıldım bende köşe alıcam ama bana ahşap olanını önerdiler metal olan nasıl kullanışlı mı?

Çok güzel.Allah mutlulukla oturmanızı nasip etsin inşallah.banyoya da turuncu çok yakışmış.annenin de ellerine göznuruna sağlık.mutluluklar

allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın ınsallah .. yemek yakımının aynısından bendede varr ama benım kasıklarda kararma ve pas olustuu sendede bu sorun varmı dıye merak ettım . aldıgım yere gerı goturdum boyle bı sorunla ilk defa karsılastık dedıler

ilk önce mutluluklar dilerim...şirin bir evin var...
ama bende beyaz eşyalardaki etiket ve koridordaki çift rengi beğenmedim..
bence etiketleri çıkarırsan çok daha güzel durucaktır eşyaların.....

beyaz eşyadaki etiketler rahatsız edici bana göre benim takıntılım oldugum konulardan biri diger takıntılı oldıgım konu ise evimdeki eşya yı bir çok kişde görmek beni rahatsız ediyo buda bir yapı meselesi bizde masko yu çok dolaştık farklı birşey aradık ama sizin eşyalarınızın benzeriydi hepsi..bu neden le biz evimizdeki bütün eşyaları a dan z ye kendimiz çizdik ve yaptırdık.. ama zevk meselesi tabi paylaşım için teşekkürler allah saglıkla oturmayı nasip etsin:)

GÜLE GÜLE OTURUN.
BENDE KORDİORDAKİ ÇİFT RENK OLAYINI PEK SEVMEDiM.
MUTFAKTA YERDEKİ SU ŞİŞESİ ( Dolabın yanındaki değil, masanın altındaki ) ÇiRKİN DURMUŞ ve ÇÖP KOVANIZI BENCE HALI ÜZERİNDE BULUNDURMAYIN. ( Neticede halı hergün yıkanamaz )
TARZ OLARAK BEN DAHA AYDINLIK RENKLERDEN ve KULLANIŞLI MOBİLYALARDAN HOŞLANIYORUM.
SALON TÜLLERİ EN RAHAT TEMİZLENİR OLANLARDAN BENCE GÜZEL, BENDE SEVİYORUM O TÜLLERİ.
ZEMİN PARKE SANIRIM ÇOK HALIYLA KAPATMAYA GEREK YOK. BENCE SHAGGY HARİCİNDEKİ O İKİ KÜÇÜK HALIYI KALDIRSANIZ DAHA HOŞ OLUR.
BANYOYU ve BANYODAKİ KLOZET TAKIMINI BEĞENDiM.

ALLAH AĞIZ TADIYLA OTURMAYI NASİP ETSİN.
ARZU ETTİĞİNİZ ANDA ŞEN ÇOCUK KAHKALARIYLA ÇINLASIN EViNİZ.

SEVGİLER...

bu arada millette tek sizde 2 tane olan tv koltukları benceee salonun konseptine uymamış...delikafadulden
vede salondaki halının haricindeki 2 küçük halıda olmasa orda daha güzel olurduu...

bu arada millette tek sizde 2 tane olan tv koltukları benceee salonun konseptine uymamış...delikafadulden
vede salondaki halının haricindeki 2 küçük halıda olmasa orda daha güzel olurduu...

BENDE PEK SEVMEDiM O KELİMEYİ ve BENCE DE HOŞ OLMAMIŞ :)

Cnm,buraya resimlerini koyman ve gönüllü olarak her yoruma açık olduğunu gösterir.Mutlaka ki herkesin bir yaşam tarzı,görüşü ve zevkleri vardır MOBİLYA falanda boştur önemli olan huzurdur.
Bu bağlamda affına sığınarak mobilyalarının ve halıların rengi fena değil,ancak benim tarzım değil.
-Dantelller hiç ama olmamış ,deri sehbalar üzerinde özellikle çok sırıtmış.Mutlakaki anneciğini onure etmek için sermişsindir kaldırmanı umud ediyorum.
-Beyaz eşyaların etiketi resmen ben burdayım diyor sırıtıyor ve gözümüzü yoruyor.Nacizane fikrim çıkar derim.Zaten bir süre sonra çok deforme olacak ve daha kötü bir görüntüye sebebiyet verecektir.
-Koridorlarındaki apartman girişini andıran iki renk te olmamış.Şimdi değşştirmen mümkün değildir tahmin ediyorum.Bir dahaki boya işinde değiştirmeni dilerim.
Ağzınızın tadının hiç bozulmaması dileğimle.Sevgiler

beyaz eşyadaki etiketler çok kötü ya,görmemişin yeni eşyası olmuşta tutmuş etiketli koymuş gibi oluyor..sen sevebilirsin ona lafımız yok:)diger kalan herşey gayet güzel..

arkadaşlar hepinizle fikirlerim aynı yahuuu
etiketler halı koltuk vs......

güle güle oturun

mobilyaların harika canım ben çok beğeniyorum bu modeliiii....
halıların çok güzel ...güle güle oturursun inşallahhh

AMA BEN GÖREMEDİMKİ O SALLAN KOLTUĞU FELANyerimsenibenyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…