Kızlar size bir sorum var aranızda hemşire varsa çok güzel olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cngz44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada ben olayi anlamamisim simdi ayni anda 4 hemsirenin kan almaya calistigini okudum??? Eger boyleyse resmen bebege umarsizcs iskence yapmislar. Edebildiginiz her yere sikayet edin ve o insanliktan.cikmis sahislari pisman edin. Ne demek belki birimiz alamaz ayni anda delik desik edelim bebegi diyerek 4 kisi birden cullanmak?? Yanlis anlamamisim degil mi o sekilde yazmissiniz? Su an inanilmaz asabim.bozuldu lutfen hayir.oyle olmadi diyin.
Evet evet 4 kişi birden aynı anda keşke videoyu atabilsem buraya inanın evladımın morarması nefesinin kesilmesi benim gözümün önünfen gitmiyor

Eklentiler

• E2D3E942-83F4-49FB-AEE0-3D3B73A78B73.webp
    E2D3E942-83F4-49FB-AEE0-3D3B73A78B73.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 0F886F8D-6B9F-45DF-8CDA-443ED6FE2F8B.webp
    0F886F8D-6B9F-45DF-8CDA-443ED6FE2F8B.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 29
Evet evet 4 kişi birden aynı anda keşke videoyu atabilsem buraya inanın evladımın morarması nefesinin kesilmesi benim gözümün önünfen gitmiyor
Yapilan kotu muamele kimsenin yanina kalmamali. Saglikci olmalari onlara keyfi kotu muamele etme hakki vermiyor. Herkes ayagini denk alacak.

Çok üzüldüm . Gerçekten çok zor şeyler yaşamışsınız siz de bebeğiniz de . İnşallah bir an önce iyileşir kuzunuz . Hemşirelerin yaptığı çok yanlış vicdansızlık resmen. Çok geçmiş olsun.

Back
X