Gorumcemin kocası

Arkadaşlar bayram tatilinde gorumcemin evine gittik.Gorumcemin kocasıyla aynı ortamda sohbet muhabbet ettik .Tabi sürekli bana baktı bilmiyorum farklı enerjiler oluştu sanki.Sonra evleri dublex gorumcemin kocasi aşağıda biz yukardaydik.Benim çocuğum uyudu nereye bırakayım dedim gorumcem aşağı odaya bırak dedi ama dur ben senle gelecem dedi ve oda benimle geldi .çocuğu bırakıp çıktık.Ama sanki kadin biraz tuhaf davrandı.Ben gayet normaldim ama kocasi farklı bakıyordu bana sanki. Sizce ben mi yanlış anladım. Lütfen cevap yazın
Farklı enerjiler ne ya sacma sapan seyler cikarmayin kendi kendinize la havle

Yanılıyorsunuz ben uzagi gören biri değilim.Sohebt esnasında sürekli benim konularıma yorum yaptı bu tuhafıma gitti .İkincisi her kadın kocasını tanır. Kadin da sezdi ve tuhaf davrandı bana öyle geldi .Belki de adam normaldi ben yanlış anladım. Ama ben kocamın başkasıyla bu kadar sohbet halinde olmasını istemem mesela bilmiyorum tuhaftı
20 gün önce eşimin iş arkadaslari sohbet ettim eşimde yanımdaydı ortamda bulundum gayet çerçevesinde senin gibi alevlendirmedim pes artık.

Adamı normalde tanıyorum. Daha önceleri yanımızda oturmazdi bile bu defa sohbet etti falan .Kadin da yanlış mı anladı acaba yoksa ben mi kuruntu ettim anlamadım
Biri bana çocuğu nereye yatirayim dese bende gösteririm, verilecek eşyaları veririm çarşaf, yastık battaniye vs. Size saygısızlık olmasın diye gelmiş siz ne saçma şeyler düşünüyorsunuz

Benim eşimde bayanlar varsa tanıdık gelir sohbet eder bende onun arkadaş ortamına girip sohbette ederim illah kotulukmu beslemem lazım
Herkes maalesef aynı kafada değil..

Büyük ihtimal bunlar kadınlı erkekli ortamlara alışık değiller..

Yorumlarınızda adam benden hoşlandı, benle farklı ilgilendi imaji vermeye çalışıyorsunuz. Benim kocam başkasıyla konuşsa hoslanmam diyorsunuz sizin eşiniz yok muydu yaninzda , yayılan farklı enerjiyi hissetmedi

2 ihtimal var. Birincisi, siz çok fazla kadın erkek ortamında bulunmadığınız için normal şeyleri yanlış anlamış olabilirsiniz. Adam sizden de, eşinizin ailesinden de daha farklı yapidaysa, çok rahatsa yanlış anlaşılmış olabilir. İkinci ihtimal adam gerçekten pis bir düşünceyle bakmış olabilir. Niye kimse buna ihtimal vermiyor anlamadım. Siz hiç pis pis bakan, y.vsak erkek görmediniz mi? Evli olup böyle olan kişiler var maalesef.
Burda insanların tutulduğu aslında "farklı enerjiler" oluştu demesi.

2 ihtimal var. Birincisi, siz çok fazla kadın erkek ortamında bulunmadığınız için normal şeyleri yanlış anlamış olabilirsiniz. Adam sizden de, eşinizin ailesinden de daha farklı yapidaysa, çok rahatsa yanlış anlaşılmış olabilir. İkinci ihtimal adam gerçekten pis bir düşünceyle bakmış olabilir. Niye kimse buna ihtimal vermiyor anlamadım. Siz hiç pis pis bakan, y.vsak erkek görmediniz mi? Evli olup böyle olan kişiler var maalesef.
Çünkü anlatımda sorun var
"Tabii hep bana baktı" farklı enerji oluştu" diyip bir de kadının evde yer göstermesini bile farklı yöne çektiğinden tepki aldı
Yoksa tabii ki var böyleleri

Her bakıştan nemlenen birisi değilse kişi, yani her zaman böyle düşüncelere girmiyorsa kadınlar hisseder diye düşünüyorum ben. Yorumlarda bu ortamlara alışkın olmayanlar vs. diyenler olmuş. Şuanki konudan bağımsız söylüyorum, peki akraba içi aldatmaları da duyuyoruz haberlerden. Yani bunlar olan şeyler. Ortamı en iyi konu sahibi bilir. Rahatsız olduğunuz yerde mesafeli kalırsınız bir arkadaşında dediği gibi konuşurken abi yada enişte ne deniyorsa denir. Ayrıca her koca adayı maalesef hissetmiyor.

Arkadaşlar bayram tatilinde gorumcemin evine gittik.Gorumcemin kocasıyla aynı ortamda sohbet muhabbet ettik .Tabi sürekli bana baktı bilmiyorum farklı enerjiler oluştu sanki.Sonra evleri dublex gorumcemin kocasi aşağıda biz yukardaydik.Benim çocuğum uyudu nereye bırakayım dedim gorumcem aşağı odaya bırak dedi ama dur ben senle gelecem dedi ve oda benimle geldi .çocuğu bırakıp çıktık.Ama sanki kadin biraz tuhaf davrandı.Ben gayet normaldim ama kocasi farklı bakıyordu bana sanki. Sizce ben mi yanlış anladım. Lütfen cevap yazın
Pek hoşuna gitmiş anlaşılan.Elalemin kocasıyla farklı enerjiler oluşturana kadar eşine cocuguna konsantre ol.

Zihniyetiniz pis diye yorumladım. Görümcem ve eşi benden yaşça büyük insanlar abi derim en başından beri kendisine. Görüştüğümüz zaman ne şık olmuşsun bugün kız der sağol abi derim art niyet aramam. Demek ki bu durum sizin başınıza gelse göz koydu bana diyerek aileyi birbirine katacaksınız.

Bir surü insan var böyle aile ici pislik.
Benim tuhafima giden, okuyanlarinda oyledir,
Bir enerji oldu demeniz.
Enerji oldu ne demek? insan direk baska seyler dünüyor.

Yani düşünüyorum, dubleks evde otursam herhangi bir misafir gelse çocuğun yatırmak için aşağıya inse bende inerim. Hatta evime misafir gelse aynı şeyi yapıyorum. Görümcenin davranışı normal.
Yada diyelim ki eşini sizden kıskandı ve sizi baş başa bırakmamak için indi sizinle ,eeeeee yani neden bu sizi rahatsız etti.

Görümcenizin kocanızın bakışından rahatsız olmuş olabilirsiniz. Haklı da olabilirsiniz ama üslubunuza bakınca sanki bu durum rahatsız etmemiş gibi hissettim.

Her bakıştan nemlenen birisi değilse kişi, yani her zaman böyle düşüncelere girmiyorsa kadınlar hisseder diye düşünüyorum ben. Yorumlarda bu ortamlara alışkın olmayanlar vs. diyenler olmuş. Şuanki konudan bağımsız söylüyorum, peki akraba içi aldatmaları da duyuyoruz haberlerden. Yani bunlar olan şeyler. Ortamı en iyi konu sahibi bilir. Rahatsız olduğunuz yerde mesafeli kalırsınız bir arkadaşında dediği gibi konuşurken abi yada enişte ne deniyorsa denir. Ayrıca her koca adayı maalesef hissetmiyor.
Tıpkı dediğiniz gibi ben dikkat eden biriyim. Zaten abi diye sesleniyorum hep .Olay çok farklı algılandı ama ben şahsen rahatsız oldum. Bana normal gelmedi ya tavırları ki yanlış mı hissettim diyorum ama .Bir kadın anlar ya bilemiyorum. Zaten sabahına ayrıldık. Başka yerde olduğumuz içinn bir kaç sene de bir görüşüyoruz o kadar .Ayrıca aile içi aldatmalarda çok maalesef evet bizler aman bizim ailede olmaz desekte
oluyor .O yüzden ben öyle sezdim.Herkes kendince bir yorum yapmış teşekkür ederim .En azından farklı açıdan da olaylara bakmış oldum.Buraya yazdım diye art niyetli değilim. Gayet mutlu bir evliliğim var .Sonuçta dediğiniz gibi aile içi mevzu olunca insan daha dikkatli davranmak zorunda kalıyor. Hepsi bundan ibaret .
Pek hoşuna gitmiş anlaşılan.Elalemin kocasıyla farklı enerjiler oluşturana kadar eşine cocuguna konsantre ol.
Yorum yaparken biraz insan olun lütfen. Çocuğumla ilgilenip ilgilenmediğimi siz nerden biliyorsunuz .haddinizi bilin hanımefendi

Tıpkı dediğiniz gibi ben dikkat eden biriyim. Zaten abi diye sesleniyorum hep .Olay çok farklı algılandı ama ben şahsen rahatsız oldum. Bana normal gelmedi ya tavırları ki yanlış mı hissettim diyorum ama .Bir kadın anlar ya bilemiyorum. Zaten sabahına ayrıldık. Başka yerde olduğumuz içinn bir kaç sene de bir görüşüyoruz o kadar .Ayrıca aile içi aldatmalarda çok maalesef evet bizler aman bizim ailede olmaz desekte
oluyor .O yüzden ben öyle sezdim.Herkes kendince bir yorum yapmış teşekkür ederim .En azından farklı açıdan da olaylara bakmış oldum.Buraya yazdım diye art niyetli değilim. Gayet mutlu bir evliliğim var .Sonuçta dediğiniz gibi aile içi mevzu olunca insan daha dikkatli davranmak zorunda kalıyor. Hepsi bundan ibaret .

Yorum yaparken biraz insan olun lütfen. Çocuğumla ilgilenip ilgilenmediğimi siz nerden biliyorsunuz .haddinizi bilin hanımefendi
Ben de sizi anlıyorum,karşıdakinin bakışının normal olmadığını anlamamak aptallık olur zaten. Buradaki pek çok gereksiz yorumu görmezden gelin, eşi de hissetmiş olabilir. Senlik bir durum yok ,ona eşiyle sorun yaşatır.
Siz de görüşmemeye bakın,kimseye de bir şey söylemeyin ,içinizde tutun.

Ben de sizi anlıyorum,karşıdakinin bakışının normal olmadığını anlamamak aptallık olur zaten. Buradaki pek çok gereksiz yorumu görmezden gelin, eşi de hissetmiş olabilir. Senlik bir durum yok ,ona eşiyle sorun yaşatır.
Siz de görüşmemeye bakın,kimseye de bir şey söylemeyin ,içinizde tutun.
Aynen öyle

Back
X