Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derken?????Gorumcemin kocasıyla aynı ortamda sohbet muhabbet ettik .Tabi sürekli bana baktı bilmiyorum farklı enerjiler oluştu sanki.
Lütfen cevap mı yazalım?Arkadaşlar bayram tatilinde gorumcemin evine gittik.Gorumcemin kocasıyla aynı ortamda sohbet muhabbet ettik .Tabi sürekli bana baktı bilmiyorum farklı enerjiler oluştu sanki.Sonra evleri dublex gorumcemin kocasi aşağıda biz yukardaydik.Benim çocuğum uyudu nereye bırakayım dedim gorumcem aşağı odaya bırak dedi ama dur ben senle gelecem dedi ve oda benimle geldi .çocuğu bırakıp çıktık.Ama sanki kadin biraz tuhaf davrandı.Ben gayet normaldim ama kocasi farklı bakıyordu bana sanki. Sizce ben mi yanlış anladım. Lütfen cevap yazın
Eee sen adamın bakışından ziyade bunu mu dert ettin ?Hayır kadının gelmesi tabi normal ama daha önceleri hiç bunu yapmadı. Birden o sohbetten sonra bende gelim demesi tuhaf değil mi
Adamın bakışından rahatsız olduğumu belirttim zaten ben .Eee sen adamın bakışından ziyade bunu mu dert ettin ?
Seni çok beğenmiş alıcı gözlerle seni yiyp bitirmiş bunları duymak istiyorsun değil miAdamı normalde tanıyorum. Daha önceleri yanımızda oturmazdi bile bu defa sohbet etti falan .Kadin da yanlış mı anladı acaba yoksa ben mi kuruntu ettim anlamadım
Evet evet nasıl bildiniz .Tövbe ya Rabbı .Seni çok beğenmiş alıcı gözlerle seni yiyp bitirmiş bunları duymak istiyorsun değil mi![]()
Katılıyorum size .Zaten döndük biz evimize hemen.Ustelik sosyal mecralarda falan da takip ettiğim biri değil. Umarım ben yanlış anlamisimdir. Çünkü insan beklemiyor aile içinden birinden.Sadece öyle hissettirdi bilemicem.Siz cok konustuysaniz size daha cok bakmistir. Ben de masada ya da ortamda konuşanin yüzüne bakarim, onunla konusuyorsam direkt göz icine bakarim bunu da aşik oldum sananlar oluyodu.
Yani artik Turkiyede milletin yüzüne bakmaya korkar oldum. Bazisi kocasinda gozum var saniyo ama kocan konusuyo kime bakayim bos bos sirf kadinsin diye sana mi?
Yanlis anlamadiginiza %100 eminseniz goruşmeyi kesin zaten neden orada durdunuz ki?