Gorumcemin kocası

Sende etkilenmissin işte itiraf et.yoksa buraya konu acmazdin dusundukce miden bulanirdi bırak konu açmayı.belkide adam gayet normaldi sen yanlış anladın

Arkadaşlar bayram tatilinde gorumcemin evine gittik.Gorumcemin kocasıyla aynı ortamda sohbet muhabbet ettik .Tabi sürekli bana baktı bilmiyorum farklı enerjiler oluştu sanki.Sonra evleri dublex gorumcemin kocasi aşağıda biz yukardaydik.Benim çocuğum uyudu nereye bırakayım dedim gorumcem aşağı odaya bırak dedi ama dur ben senle gelecem dedi ve oda benimle geldi .çocuğu bırakıp çıktık.Ama sanki kadin biraz tuhaf davrandı.Ben gayet normaldim ama kocasi farklı bakıyordu bana sanki. Sizce ben mi yanlış anladım. Lütfen cevap yazın
Lütfen cevap mı yazalım?
Buna ne denir ki? Söyleyebileceğim tek şey tuhaf olan sizsiniz. Evlerden Irak.

Adamı normalde tanıyorum. Daha önceleri yanımızda oturmazdi bile bu defa sohbet etti falan .Kadin da yanlış mı anladı acaba yoksa ben mi kuruntu ettim anlamadım
Seni çok beğenmiş alıcı gözlerle seni yiyp bitirmiş bunları duymak istiyorsun değil mi 😂

Görümcem ı'm kocasıyla bizde çok gülerz konuşuruz ama Abiden daha ilerde değildir görümcem de hiç yanlis anlamaz karşılıklı mı bakıstınız anlamadım. Eğer öyleyse kadın tabiki rahatsız olur hatta belki daha da görüşmez

Adamda ters birşey gördüyseniz nasıl alt kata kızınızı yatırdınız yahu ben ona şaşırdım.

Kocanla severek mi gorucu mu evlendin. Bence kocandan görmediğin enerjiyi hissettin. Olabilir de yani. Ama sonuçta enişten yani kendini geri tut. Bakma. Gorumcenle iyi ol sadece atlatırsın.

Size baktı diyelim. Siz hiç bakmayın kendini geri çeker adam zaten yeter ki sizden bir ışık görmesin. Ayni şekilde ben de gorumcemin kocasından bu tarz bisey hissetmiştim. Baktı benden bir karşılık yok bıraktı. Bir de evet gorumceniz ya kocasına ya size tavırlarıyla güvenmeyebilir o yüzden öyle davranmıştır belki bilemeyiz. Ama çocuğu yatıracağın yeri göstermesi üstüne örtü falan veririm diye düşünmüştür bunda anormal bisey yok yani.

Mesela az önce anlattığım gorumcemin kocası sürekli beni övüyordu karnı toksa bile karısının yanında senin bu yemeğin güzel oluyor tok da olsa yerim falan diyordu karısı haliyle bana da tavır alıyordu ama ben o adama karşı zerre karşılık vermedim. Geçen sene de ayrıldılar başka bi kadinla aldattı hatta çocuğu bile olmuş tekrar. Kısacası adam ya da kadinin niyeti bozuksa akraba falan dinlemez bence.. Biz kendimizi koruyacağız kimse bisey elde edemez.

Siz cok konustuysaniz size daha cok bakmistir. Ben de masada ya da ortamda konuşanin yüzüne bakarim, onunla konusuyorsam direkt göz icine bakarim bunu da aşik oldum sananlar oluyodu. 🙄
Yani artik Turkiyede milletin yüzüne bakmaya korkar oldum. Bazisi kocasinda gozum var saniyo ama kocan konusuyo kime bakayim bos bos sirf kadinsin diye sana mi? 😁
Yanlis anlamadiginiza %100 eminseniz goruşmeyi kesin zaten neden orada durdunuz ki?

Siz cok konustuysaniz size daha cok bakmistir. Ben de masada ya da ortamda konuşanin yüzüne bakarim, onunla konusuyorsam direkt göz icine bakarim bunu da aşik oldum sananlar oluyodu. 🙄
Yani artik Turkiyede milletin yüzüne bakmaya korkar oldum. Bazisi kocasinda gozum var saniyo ama kocan konusuyo kime bakayim bos bos sirf kadinsin diye sana mi? 😁
Yanlis anlamadiginiza %100 eminseniz goruşmeyi kesin zaten neden orada durdunuz ki?
Katılıyorum size .Zaten döndük biz evimize hemen.Ustelik sosyal mecralarda falan da takip ettiğim biri değil. Umarım ben yanlış anlamisimdir. Çünkü insan beklemiyor aile içinden birinden.Sadece öyle hissettirdi bilemicem.

Yine herkesin kendisine aşık olduğunu zanneden bir kadın. Çünkü “ siz görümcenizden daha iyi, daha güzel ve daha aşık olunası bir kadınsınız değil mi?

Adamın size o gözle bakmadığına eminim, nasıl eminim söyleyeyim mi? Eğer o adamın sizden hoşlanma, aşık olma ihtimali sadece sizin kendi kafanızın içinde olmasaydı, adam gerçekten böyle bir şey yapsaydı buraya gelip, başıma böyle bir şey geldi sapık mıdır nedir şerefsiz felan diye anlatırdınız. “ farklı enerjiilerrr” oldu demezdiniz. Kalıbı mı da basarım, bundan rahatsız olan biri asla bu durumdan “ farklı enerjiler” diye bahsetmez.
Hayır bir de görümceyi kıskanan taraf ilan ediyor😂 aranızda o kadar farklı enerjiler oldu ki kadın da kıskandı tabi:) çünkü en güzel kadın sizsiniz, en kıskanısılası kadın da sizsiniz.

Back
X