Evimize hoşgeldiniz:):)

her resim eklemeden önce kendi evini eşyalarını ve tarzını övmüşsün ,şu uyumlu şu taşlı şuna dikkat
bu hoş bişey değil bırakta bizede yorum kalsın

aynen oturma odandaki küçük 2 halı fazlalık ve gözü yoruyor,
sallanan koltuk dediğin şu koltukların oturma odanın konseptine uymamış biraz eğreti olmuş,
mutfağında güzel evet ama mutfak masanın sandalyeleri kırmızı perde pembe ve halı borda uyumlu olmuş diyemicem
ve mutfak masanın üstü çok dolu ve dağınık duruyor
mutfak tezgahındada çok ufak tefek araç gereç var

bunlar sadece ayrıntı

ama banyon güzel
genel olarak evin hoş
mobilyalarında güzel

allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Holünün duvarına iki rengin kesiştiği yere bordür yapıştırabilirsin.Çok hoş durur. Tabi ki eleştiri yapacağız ama kalp kırmamaya özen gösterirsek bence daha iyi olur.Unutmayalım herkesin evi kendine göre en güzelidir.Çünkü yuvasıdır.

güle güle sağlıkla mutlulukla otur canım.
diğer arkadaşalrımızında yazdığı gibi holun 2 renk olması,halılar,mutfaktakı karmaşıklık ve etiketler bunlara farklı bişiler yap.göze kalabalık gelıyo.ama çok şirin.....
bide bebeğiniz olur şenlenir eviniz inşş

evin güzel cnm öncelkle huzuzla oturmk nasip etsin allah
bazı arkadaşlar yorumları çok sert bnce
kimsenn evi 4/4lük değil dir
heleki yeni evli bu arkadaş
insan kusur aradıktan sonra herşekilde bulur
bulduysanız bile daha güzel bi dille yazınız lütfeen

prettydenise : pafuduk sallanan tv koltuklarıma lütfen dikkat!!!!millet bir tane alır bizde iki
sanki hiç tv koltugu görmedikte dikkat diye yazıyosun görmemişin tv koltugu olmuş gerisinide siz getirin CADIARZUCADIARZU:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

tekrar merhabalar..daha önce de bahsettiğim gibi yatak odamı ve kırmızı oturma odamı ekliyorum..bekleyenler içinsengözlerimebaksanab yatak odamı da kendim özel istediğim parçaları ekleterek yaptırdım,bu arada bi tavsiyem olacak yeni evleneceklere veya evini yenileyecekler için mutlaka bi inegöle gidin derim, hem çok daha hesaplı oluyor,hem de istediğin grubu zevkine göre özel yaptırabiliyorsun,böylece detaylarda dahi olsa mobilyanın bi farkı mutlaka oluyor.kırmızıların ağırlıkta olduğu grubumu bakalım beğenicekmisiniz ...

Eklentiler

• $SANY0003.webp
    $SANY0003.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 76
  • $SANY0004.webp
    $SANY0004.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 87
  • $SANY0005.webp
    $SANY0005.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 85
  • $SANY0008.webp
    $SANY0008.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 90
  • $SANY0013.webp
    $SANY0013.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 98
diğer mesajlare için de tesekkürler.diğer odaları eklemiştim zaten bir tek oturma odam kaldı onu da şimdi ekliyorum..umarım beğenmişsinizdir.o dolabı da özel yaptırdık,camındaki desenler dahil,ilginiz için sağolun...

burda pek fazla oturmuyoruz,genelde çalışma odası olarak kullanıyoruz,misafir gelince de iyi oluyor tabi..bu da inegölden ve yine bu da kırmızı.ilgilenenlere....:CüvCüv:

Eklentiler

• $SANY0009.webp
    $SANY0009.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 73
  • $SANY0010.webp
    $SANY0010.webp
    49 KB · Görüntüleme: 87
  • $SANY0011.webp
    $SANY0011.webp
    50 KB · Görüntüleme: 64
  • $SANY0012.webp
    $SANY0012.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 76
  • $SANY0013.webp
    $SANY0013.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 83
buda da annemin yaptığı boyalamar,iğne oyaları,danteller vs.. var.belki ilginizi çeker,iyi seyirler:teytey:

Eklentiler

• $SANY0006.webp
    $SANY0006.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 80
  • $SANY0011.webp
    $SANY0011.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 74
  • $SANY0012.webp
    $SANY0012.webp
    24 KB · Görüntüleme: 81
  • $SANY0014.webp
    $SANY0014.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 72
  • $SANY0029.webp
    $SANY0029.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 69
evet canım resimleri diek eklesen,vede aynı başlıkta toplasan iyi olur..
çok karmaşık olmuş konun..............

Affına sığınarak yazıyorum oturma odan ve yatak odan salonundan daha güzelmiş.Güle güle oturun
Yatak odan sanıyorum sakaev den :)))))

Herkesin evinde 1 tane olan senin evinde 2 tane olan benim evimde hiç olmayan tv koltukların salonun konseptine uymamış ama genel olarak mobilyaların ve evin güzel sağlık ve mutlulukla otur.

Back
X