- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Aaaaaa, sen bana küs kalamazsın ama olmaz ki... Bak ben de üzülürüm, gel barışalım.
Evetbiri bana mı seslendi
küsüm bikerem, al mektuplarını ver mektuplarımı
EvetGazel'im hiç gelip sormuyorsun ne yapıyorsun nasılsın Aus gelmiş
Çok şüküraus geldi sonunda şükür..
biraz hastayım nevom.. boğazım şiş lokma bile yutamıyorum.. sesim kısıldı hiç çıkmıyor.. yatağa uzanmış halde kk ya takılıyorum
sen neler yapıyorsun, yemek yarışmaları nasıl gidiyor
Evde kişi sayısına bağlı biz 5 kişiyizbunların hepsi yaza kadar bitiyo mu ,daha bi de bunun siyah zeytini var Ben 2 ayda 1 kilo bitiriyorum
Evde kişi sayısına bağlı biz 5 kişiyizÇok değil 10 kilo Fazla mı görünüyor Hatta biraz daha yapacağım aileme yolllayacağım
Zeytin şifadır turşu o kadar önemli değilgözümün önünde zeytinler uçuştuAma turşu az sanki Afiyet olsun
Zeytin şifadır turşu o kadar önemli değil
Lahana turşusunu önce yapmıştımlahana turşusu her şeye iyi gelir deyollaaa ,sen bilirsin
Elma marmelatını nasıl yapıyorsun. Çok ilginç hiç görmedim.Kızlar içli köfte yaptım . Kayseri usulü . Yaklaşık 35 tane falan . Dolaba attım bile.sırada elma marmelatı ve yaprak sarma yapmak istiorum
Nerelerdesin sen?lahana turşusu her şeye iyi gelir deyollaaa ,sen bilirsin
Nerelerdesin sen?
Hiç göremiyorum, merak ettim.
Aynı ya ctsi işe geldim tadım yok.burdayımVPN çalışmıyor bazen giremiyorum ,takip ediyorum ama ,sen neler yapıyosun
nooooooooAynı ya ctsi işe geldim tadım yok.
Evde olmak istiyorum şu an.
Türkiye'de misin?
Canım kabuklarını soyup rondo dan gecirdim şekerle kaynattim. 4 kavanoz çıktı . Ama pek yenmio ya. Ben onu elmalı kurabiye yaparken harç olarak kullanıyorum. Tarçın ceviz ekeleyerkElma marmelatını nasıl yapıyorsun. Çok ilginç hiç görmedim.