- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Gecen hafta salca yaptik .Bu gun de domates konservesi annemin bahçeli evinde .Arada da ben 2 kilo bamyadan konserve ve taze fasulye (sade)konservesi yaptim .Ondan once de kayısı konservesi yaptım.
Derin dondurucuya kavrulmus kahvaltılik domates , çilek ,vişne suyu ve reçeli
Çooook yoruldum yawwww ne cok şey yapmışım.
Bisey daha yaptiydım ama dolaba bakmam lazım unuttum .
Bu hafta ayın durumuna gore biber kurutup tarhana yapıciym .
Yaşlımıyim neyim bu ne yaaaaaaa.........
Bir kilo yoğurttarhanayı bende yapıcam lacim.. yapınca nolur resim paylaş tarifi de unutma.. ilk kez yapacağım, hüsran olmasından çekiniyorum..
Afiyetle ve sağlıkla yiyin canım :)))günaydın kızlar bende akşam menemen ve domates konservesi yaptım.
resimleri şöyle ekliyim hemeneşiminde çok yardımı oldu tabi.:)
Eki Görüntüle 1618613 Eki Görüntüle 1618609 Eki Görüntüle 1618610 Eki Görüntüle 1618611 Eki Görüntüle 1618612
amin canım teşekkür ederimAfiyetle ve sağlıkla yiyin canım :)))
Merhaba hanimlar iyi aksamlar ne zamandir yazmadim buraya :) o sure icinde Buzluga
*Barbunya
*domatesle kavrulmus taze fasulye
*kabak
*kirmizi biber
*misir attim
Ayrica
* menemenlik ve domates konservesi
* ajvar sos
* seftali receli yaptim :) daha oncede yaptiklarimi yazmistim zaten :) simdi bir patlican kaldi insallah. Ayrica kornison tursu yapabilirim biraz bilmiyorum birde murdum erigi receli yediniz mi ? Yapsam mi tadi nasildir merak ediyorum
pet bardakta domates nasıl oluyo hep pnun içindemi duruyoBende bu gün 10 kilo kırmızı biber alıp közledim menemen yapmıştım birde pet bardaklara çiğden doğrayıp domates koyucam inş bardak ve domatesleri aldım artık yarın yapıcam kırmızı biberler beni yordu
Evet canım ben bardakta tutuyorum bir bardak bir yemeğe yeterli oluyor eğer yerin yoksa bardaklar donunca çıkarıp poşetliye bilirsinpet bardakta domates nasıl oluyo hep pnun içindemi duruyo
bız erıkten marmelat yapıyoruz canım hatat o erıkten bıde meyve suyu ıcın dıfrıze dondurdum cocugum ıcınMerhaba hanimlar iyi aksamlar ne zamandir yazmadim buraya :) o sure icinde Buzluga
*Barbunya
*domatesle kavrulmus taze fasulye
*kabak
*kirmizi biber
*misir attim
Ayrica
* menemenlik ve domates konservesi
* ajvar sos
* seftali receli yaptim :) daha oncede yaptiklarimi yazmistim zaten :) simdi bir patlican kaldi insallah. Ayrica kornison tursu yapabilirim biraz bilmiyorum birde murdum erigi receli yediniz mi ? Yapsam mi tadi nasildir merak ediyorum