Evimin Temizlik Düzeni Yeterli Mi ?.. (Sen Böyle Rahat Edebilyormusun!)

bende halıları başından ve sonundan kıvırsam daha mi rahat olr acaba silmek sizce iyi bir fikir oldu sizin yaptıgınız hlaılarınz genelde yolluk mu koridordakiler felan

Size hadsizce akil veren, elestiren kadin calissin da o zaman goreyim onu17 aylik yaramaz bir bebekle bunlari yapabilmeniz mucize. O kadinin tek basarisi surekli deterjan kokan bir evden ibaret olmali. Soylediklerini ciddiye almayin. Mutlukla, saglikla buyutun kuzucugu.

peki siz halılarınızı hangi aralıklarla kaldırıp mutfagınızı ne kadar süreler ile temizliyorsnz

Temizlikle geçen zaman boşa geçiyor resmen. Ev işi nankör ne kadar temizlersen temizle toplarsan topla 5 dk sonra dağılıyor çocuklu ev. Bence sizinki normal karşı komşu obsesif olabilir :)

Tam benim düşündüğüm hayat bence gayet mükemmelsiniz.

Ev kadınları sıkıntıdan temizliğe sarıyorlar. Her gün dip bucak temizlik ne gerek var işsizler! Aç bir kitap oku film izle birşey öğren. Ancak sabah kuşağı saçmalıklarını izleyip ev işi yapsınlar.

Hiç gerek yok bence cumartesi gününü temizliğe harcamayı cuma akşam sıkın dişinizi eşinizle birlikte iki saatte her yeri halledersiniz. Cumartesi de pazarda size kalır

Boş komşulara kulak asmayın senin kadar boş insan değilim kusura bakma derdim ben

halılarımı kaldırmıyorum mesela cogu zaman benmde içim içimi yiyor böyle temizlik mi olur diyorum ama o halıları kaldırmayida hiç gözüm yemiyor
Her odanın halısını kaldırmaya gerek yok ki. Biz zamanımızın çoğunu salonda geçirdiğimiz için temizlik yaparken halıları kaldırırım ama diğer odaların halılarına dokunmam.

Canım salla gitsin maşallah yine iyi yapıyosun benim 3 tane çocuk var fırsat buldukça temizliyorum evi dağınıklığı topluyorum benimde arada içimden geçer heryer jilet gibi olsa ama topladığım an ikizler arkamdan dağıtıyor zaten sen düzenine devam et boşver gerisini

Her odanın halısını kaldırmaya gerek yok ki. Biz zamanımızın çoğunu salonda geçirdiğimiz için temizlik yaparken halıları kaldırırım ama diğer odaların halılarına dokunmam.
bizim oglan her yere girip cıkıyor dagıtıyor evi tüm vallahi savaş alanına ceviriyor burda birisi demiş
uclarndan kıvır diye öle yapaym bari zorla okb yi tetikleyip halı kaldırtacaklar bana

ben bu temizlik konuusnda cok takıntlı biriydim okb cok zor yendim oda calışıyordum öle.. şimdi halılara takıldı kafam iyi mi..

peki siz halılarınızı hangi aralıklarla kaldırıp mutfagınızı ne kadar süreler ile temizliyorsnz
halılarımın altını önce üstüne güzelce makineyle aldıktan sonra kıvırarak altını alıyorum sonra siliyorum oh miss yeterli kaldırıp çırpmaya felan gerek yok

Bence gayette temizsiniz .Süpürgeler tozu iyice çekiyor haliları sürekli kaldırmak hamallıktan başka birşey değil .Mutfak içinde ayda 1 temizlik gayet ideal.BaZı insanlar aşırı temizlikle kendini avutuyor sanırım komşunuzda öyle .kendini yıpratmaktan başka işi yok

peki halılarınızı kaldırıyormusunuz
sadece balkonumda (kapalı balkon) ve salonda buyuk halı var, dıger odalarda kılım tarzı ufak halılar ve holde yolluk var. salon ve balkonunkılerı kaldırmıyorum sadece yanlarını supuruyorum bırde kenarlarını kaldırıp supuruyorum, dıger yerlerdekılerı once ustunden supuruyorum sonra kaldırıp alt kısımları supuruyorum ve sıldıkten sonra kuruyunca gerı serıyorum.

ben bu temizlik konuusnda cok takıntlı biriydim okb cok zor yendim oda calışıyordum öle.. şimdi halılara takıldı kafam iyi mi..
çıkar kafandan canım evin temiz çokta tetikleme şimdi benim bi ev sahibim vardı kadın sabahım köründe kalkar makine açardı hem uykumu zehir ederdi öle ev temizlerdi ama benim evim daha temizdi kadının evinden

bende yuvalaryıp silsem bari o halde kolay olanları

halilari senede 2 defa yikatmaya veriyorum, senede toplam en fazla 5-6 kere (halilari yikatmaya verdigim zaman dahil) kaldirip süpürge yapiyorumdurm Ama dedigim gibi ara sira ucundan kaldirip bakiyorum altina gayet temiz görünüyor :)))

mutfak dolaplarinin içini senede toplam 2-3 kere siliyorum ama dış kapaklari 2 haftada bir silerim. ocagimi ve davlumbazimi haftada 1-2 kere silerim, fırını ayda 1 silerim (ama balik gibi bişey pisirdiysem hemen silerim). Dolaplarimin içinin hiç yaglandigini filan görmedim

peki haftalık rutin temizlik yaptıgınız zamanlarda sizde halıları kaldırmadıgınız için görünen yerleri vileda ilemi siliyorsunuz

bende diyorum konu sahibi beni niye gormezden geliyir lady marmelad mis şaka gibi kin tutmuş kadın

evet elti görümce bitti sira hali kaldirma takintisinda galiba kk da gördüğüm hayatı kendisine eziyet eden en birinci üye

başarılar diliyorum sana :)

Bir ayda halıların altı ne kadar pis olabilir allasen, düzenli süpürülüp silindikten sonra?
Napıyormuş komşunuz, halı üstünde at besleyip, parkelerde civciv mi yemliyormuş? Hayır böyle yapıyorsa her gün kaldırması lazım o halıları. Söyleyin O her gün kaldırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…