Evimin Temizlik Düzeni Yeterli Mi ?.. (Sen Böyle Rahat Edebilyormusun!)

halılarımı kaldırmıyorum mesela cogu zaman benmde içim içimi yiyor böyle temizlik mi olur diyorum ama o halıları kaldırmayida hiç gözüm yemiyor
Supururken kenarlardan altini supur gec.kaldirinca noluyor sanki haliyi.kendi kendini mi temizliyor.ben yanlardan kaldra kaldra cekerim altini tamam.

Simdi şöyle oluyor. Bana göre gayet temizsiniz. Ben çalışmıyorken bile daha fazlasını yapamıyorum. Ancak üst komşuma göre pissiniz.
Çünkü zati muhteremleri iki günde bir tüm evi kaldırarak ve bütün eşyalara çekerek temizlik yapıyor.

Yani velhasıl durumunuz göreceli.
Fakat ev işi nankördür denilir ya aynen öyle. Bundan fazlasını yapsanız da aynı olur. Ama olan size olur.

Yanlız ayda bir silerken bütün halılarınızı kaldırırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bence ortalamanın üstünde temizsiniz. Daha ne olsun? Ben çocuksuz halimle sizinki kadar takmıyorum kafaya.. Temizlikle vakit öldüremem.

Arkadaşım sen komşuna halının altnı kaldırıp temzlemiyorm dersen oda kendini söz sahibi yapar haddine düşmeyen şeyleri söyler..
bn komşunuz gibi insanlara acıyorum ömrü hayatı temizlik üzerine kurmuş zavallı insanlar.

Halı konusunda ben evine A dan Z ye makinada yıkanan halılardan kullanıyorum. Hem leke tutmuyor hem süpürürken kaldırması kolay. Bu halıları kullandım kullanalı temizlikle ilgili bütün sıkıntılar gtti ..

Haftanın bi günü genel temizlik yapmaya yeterli. Daha fazlası temizlik hastası insanlardır bnce..

Surekli hali kaldirmak her ay cam silmek falan ne ya
Afedersiniz de eve mi ziciyolarmis
Gösterisden başka bisi diil.
Titiz falan degildir sanmam.
Titiz olanların genelde komşuyla bile oturmaya vakti yok hep temizlik.

Temizlik eleştirenler bi zahmet gelmesinler.

sizin halıları sarıp kaldırıp bir köşeye koymakda halı kaldırmak işte..

İşte aslında değil-miş. Onlarında tozu alınması için bir silkelemek gerekiyormuş ama ben bunu yapamam. Tüm evin temizliği 3 saatimi anca alır fazla değil. 18 aylık bir oğlumda var.
Ki siz birde çalışıyorsunuz çok bile bence sizin yaptığınız. Evde değilsiniz o kadar kirlenmez ki.

İnstagram" temizliksever" kullanıcısı yardımcı olacaktır sana kadın planlı şekilde hergüne iş bölmüş kirletmeden temizliyor evi ışıldıyor.

Iyi de yapiyorum ben de he he deyip geçin ne milleti dinliyorsunuz ki ?
Bir de o kadar çok hali hali demissiniz ki evinizdeki tüm halıları ateşe verip yakmak istedim :)

Temizlik demek hali kaldırmak değildir ben de 2 3 ayda bir kaldiririm öyle pislik filan da götürmez yani çok abartmayın cidden.
Temiz olmak tuvalet banyo temizliği sık havlu ve nevresim değiştirmek yemek yaparken titiz davtanmaktir bana göre.
Yoksa halinin altından kime ne allasen baş kirlenecek yani ???

Ayrıca çok sık temizlik yapılan ve kimyasala maruz kalan evlerdeki çocuklar genelde ya astım oluyor ya alerjik bu bunyeleri oluyor ya da çok sık hasta oluyorlar.
Titiz anneler çocukları hasta ediyor diye bi yazı okumuştum hatta.

Çalışan insana göre Valla gayet iyisin Maşallah,
Komşunun yapcak başka işi yok neyle övüncek tabiki temizlikle :)
Evde oturanlar genelde zaten ev işlerine sarar.

Ayda bir dolap silmek cok mu? Nasil yani?

Hayir tabiki her hafta kaldırmayın ne gerek var bence yaptiginiz temizlik yeterli daha ne olsun.Ben çalışmıyorum 2 cocugum var elimden geldiği kadar yapıyorum ev toplu olsun yeterli benim için.Yerlere basinca ayağıma bisey batmıyorsa temizdir.

Ayy benim dolaplar derin temizliği 6 ayı biluyordur.Tabi arada üsten geçerim dolulen varsa silerim o kadar.

seni kıskanmıştır. çalışan insanın evi normal olur. anormal temiz olmaz. gelsin bi benim evi görsün gerçi hava atacağı tek temizlik kalmış ne yapsın o da

Temizliğin gayet yeterli. Hayat bu kadar hijyenle kafa bozacak kadar uzun değil. Hemen hemen aynı temizliğimiz çalışmıyorum üstelik. Benim takıntılı olduğum bir konu herşey yerli yerinde olmalı. Yani az sonra koyarım dursun şimdilik burada diyemem. Zaten böyle olduğum için evim her daim toplu. Tek dağınıklık kuzum oyun oynarken oyuncaklar. O batmaz bana zaten. Uyuyunca hemen toplarım kutularına düzenine göre ayırırım. Dağınık yerde oturamam zira. Zaten dağınık yerde çocukta da dikkat dağınıklığı olur. Tek takıldığım haftada bir ev süpürme az gibi. Bebeğin olduğu için özellikle. En kötü ihtimalle gün aşırı yapmaya çalışsan daha iyi olur sanki(sadece öneri eleştiri mahiyetinde değil)

Bende sizin gibiyim ev toplu durmalı bal dok yala olmasada sorun yok daginik olunca daral geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…