ama her hafta halılarıda kaldırmam gerekirmiş halıların altını silip süpürmedikten sonra temziliğin bir anlamı yokmşGayet yeterli geldi bana. Zaten evin içi bu. Sokakta çamura yatıp gelip evde yuvarlanmiyorsunuz. Halıları eritene kadar silmenin yıkamanın bir faydası yok. Oğlunuzla geçirdiğiniz vakitten daha kıymetli değil. En güzelini yapıyorsunuz.
Her hafta elden geciriyorsunuz işte daha ne olsun.
peki sizdemi benim gibi kaldırmıyorsunuz halı felan
aslında halıları kaldırmagım için pek rahat değildim ama yenmiştim.. şimdi içime bir kurt düştü.. halıların yanlarını islerek geçiriyorum.. ama ya altını almıyorum ya şimdi iyice gıcımık tutacak beni.Deli gibi temizlik yapan sapasağlam yaşayıp hastalık görmeden mi ölüyor? Diğerleri sersefil sürünerek mi ölüyor?
Hayır.. o delirmiş gibi temizlik yapanlar 50-60 yaşında kolları boynu beli tutmuyor ve çocukları sürekli makine gibi bir anne izliyor ilgiye zamanı ve enerjisi kalmıyor çünkü.
Sen gayet temizsin, evin çöp ev değil olsa bile orası senin evin sen rahatsan elalem evinde nasıl rahatsa öyle yaşasın onlara laf düşmez..
Senede 2 kere yikatin yaza giriş ve kısa giriş olaraksenede 1 kere yıkıyorum 4 kerede kaldırmış oluyorum
silerkende kenarlarından siliyorum ama öyle pis olurmuş altları kalıyor ya ıykk
ama o halıları kaldırmadan altını silmeden pis olurmuşvalla bende çoluk çocuk olmadığı halde ben bile senin kadar yapmıyorum bence gayet temizsin milleti boşver insanlar her durumda diyecek birşey bulur
bende bunu anlamıyorum halılnın altı nasıl pislenebilir ?Senede 2 kere yikatin yaza giriş ve kısa giriş olarak
Yerleri supururken halinin kenarını kaldırıp supuruyorum silerkende
Bikere bile halı altını kirli görmedim aksine en temiz yer
O komşu çok pis bence halı altını kirletmeyi başarabiliyor pes
kadın hasta gibi temizlik yapıyor vallahi.. her hafta görüyorum.. ama ben mutfagımı ayda 1 kez temzileidğim için dolaplarım tüm yağ kaplarmış
kaplasın yağın bana zararı yok ki
benim halılarımın altını kim görecek bide
Sağdan soldan kıvır öyle sil. Ortasında zaten pislik olmaz. Hem için rahat olur hemde indir kaldır yorulmazsın.aslında halıları kaldırmagım için pek rahat değildim ama yenmiştim.. şimdi içime bir kurt düştü.. halıların yanlarını islerek geçiriyorum.. ama ya altını almıyorum ya şimdi iyice gıcımık tutacak beni.
ama cidden deliler hergün bunu yapıp fotoğraf atıp binlerce beğeni alıyorlarHahaytttt şu tezgahı köpüren deliler çok iyiydi ya çok moralsizdim dünden beri kahkahayla güldüm sagolun
hiiç halı kaldırdığımı bilmem açık alanları viledayla siliyorum tertemiz oluyor zatenama o halıları kaldırmadan altını silmeden pis olurmuşsizdemi kaldırmıyorsunuz
szn mutfak kac ayda bir geçiyor eldenO zaman benim mutfağa hiç girmesinÜç günlük dünyaya her hafta dip bucak temizlik yapmaya gelmedim valla.Madalya da vermiyorlar sonunda.Niye parçalıyım kendimi.Sen de aldırma.Ağzı olan konuşuyor.
Ben mutfak banyo WC konusunda takintiliyim hergun yıkarım silerimbende bunu anlamıyorum halılnın altı nasıl pislenebilir ?
peki mutfak dolapları sizce 1 ay temizlenmedimi yap mı kaplar
Fabrika tipi kızartma yapmıyorsanız mümkün değil bencebende bunu anlamıyorum halılnın altı nasıl pislenebilir ?
peki mutfak dolapları sizce 1 ay temizlenmedimi yap mı kaplar
böyle birilerinin olması cok güzel vallahi
kaldırmayacam halıları banane
sizde bu konuda cok takınıtıymıssınız amanın böyle anlatınca ben yine cok pismişim gibi geldiBen mutfak banyo WC konusunda takintiliyim hergun yıkarım silerim
Sabah kahvaltıdan sonra tüm dolap kapaklarini siler tezgahı Ocak fırını dezenfekte ederim dolap iclerinide (çok esyam olmadığından) haftada bir komple çıkarır silerim
Hergunde banyoyu ciflerim
Duşa girmeden ciflerim yıkanır kurular çıkarım ... Aradan çıkar hepsi
ama sanki kendimi halılarımı kaldıramagım ve görünen yerleri sildiğim için pis gibi hissetmeye başladım
siz halılarınızı kaldırabiliyormusunuz peki her hafta ne sıklıkla kaldırıyorsunuz yada ?