Evimin Temizlik Düzeni Yeterli Mi ?.. (Sen Böyle Rahat Edebilyormusun!)

ama her hafta halılarıda kaldırmam gerekirmiş halıların altını silip süpürmedikten sonra temziliğin bir anlamı yokmş
ha birde mutfak dolaplarım yag kaplıyormuş

valla bende çoluk çocuk olmadığı halde ben bile senin kadar yapmıyorum bence gayet temizsin milleti boşver insanlar her durumda diyecek birşey bulur

aslında halıları kaldırmagım için pek rahat değildim ama yenmiştim.. şimdi içime bir kurt düştü.. halıların yanlarını islerek geçiriyorum.. ama ya altını almıyorum ya şimdi iyice gıcımık tutacak beni.

senede 1 kere yıkıyorum 4 kerede kaldırmış oluyorum
silerkende kenarlarından siliyorum ama öyle pis olurmuş altları kalıyor ya ıykk
Senede 2 kere yikatin yaza giriş ve kısa giriş olarak
Yerleri supururken halinin kenarını kaldırıp supuruyorum silerkende

Bikere bile halı altını kirli görmedim aksine en temiz yer

O komşu çok pis bence halı altını kirletmeyi başarabiliyor pes

bende bunu anlamıyorum halılnın altı nasıl pislenebilir ?
peki mutfak dolapları sizce 1 ay temizlenmedimi yap mı kaplar

O zaman benim mutfağa hiç girmesinÜç günlük dünyaya her hafta dip bucak temizlik yapmaya gelmedim valla.Madalya da vermiyorlar sonunda.Niye parçalıyım kendimi.Sen de aldırma.Ağzı olan konuşuyor.

Sağdan soldan kıvır öyle sil. Ortasında zaten pislik olmaz. Hem için rahat olur hemde indir kaldır yorulmazsın.
Ben senin yaptığın temizliği yapıyorum çalışmıyorum haftada bir büyük temizlik.

Okb sen değilsin senin komşun. Sakın tekrarlamasına izin verme ona uyma kapat kulaklarını.

bende bunu anlamıyorum halılnın altı nasıl pislenebilir ?
peki mutfak dolapları sizce 1 ay temizlenmedimi yap mı kaplar
Ben mutfak banyo WC konusunda takintiliyim hergun yıkarım silerim
Sabah kahvaltıdan sonra tüm dolap kapaklarini siler tezgahı Ocak fırını dezenfekte ederim dolap iclerinide (çok esyam olmadığından) haftada bir komple çıkarır silerim
Hergunde banyoyu ciflerim
Duşa girmeden ciflerim yıkanır kurular çıkarım ... Aradan çıkar hepsi

böyle birilerinin olması cok güzel vallahi
kaldırmayacam halıları banane

Cidden hiç takacak birsey yok. Kendinize vakit ayirin, esinize, cocugunuza vakit ayirin. Bunlar halılardan daha önemli.

Hicbir zaman butungun sabahtan aksama temizlik yapmadim. Keyfi keyfi birgun orasi, bigun burasi parça parça temizlerim evi ama yinede surekli herseyi kaldirip indirmem ikide bir.
Hiçte pislik goturmuyor.
Kaldı ki, calisan kadin olsam temizlik icin yardimci kadin cagirirdim. Herseye yetismeye ugraşmayin.

sizde bu konuda cok takınıtıymıssınız amanın böyle anlatınca ben yine cok pismişim gibi geldi

Ne gıcık komşu, tam ağzına soba küreği ile vurulası tipten yani..Ona ne sizin evinizden patavatsız şey

tabiki her hafta kaldırmıyorum ayda bir kaldırmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…