Evimin Temizlik Düzeni Yeterli Mi ?.. (Sen Böyle Rahat Edebilyormusun!)

peki yolluklarıdamı yuvarlamassınız altlarını silmek için

Ben çalışmıyorum ama hiç halıları kaldırıp altını süpürmem.kenarlarindan kaldırır söyle bir gezdiririm süpürgeyimutfagi ayda bir dip köşe temizlerim.haa banyo kırmızı cizgim.orasini hergun hatta bazen günde iki kere yıkarım bu da benim abartmam bence.hergun Süpürge acarim ama hergun silmem.canim ne zaman isterse.ben sizi tebrik ediyorum evladinin zamanından çalıp,sürekli temizlikle kafayı bozanlara da kızıyorum.delilik resmen..hiç takmayin düzeniniz gayet güzel

şimdi birde halı farklı yolluk farklı yolluklarıda mı yuvarlamıyorsnz peki

Konuyu okurken yoruldum sanki evi ben temizliyormuşum gibi
Çalışıyorsunuz belliki çok yoruluyorsunuz
Valla ben olsam ona derim ben 24 saat evde yan gelip yatmıyorum boş vakitlerimide en dolu şekilde evimle eşimle evladımla geçirmeye çalışıyorum. Özetle herkes kendi kapısının önünü süpürsün

Ev hanımı bir insanın eviyle ilgilenecek bol bol vakti var canım, boş oturacağına sürekli temizlik yapıyodur.
Sen hiç takılma, çocuğundan daha fazla vakit çalman doğru olmaz bence. Elinden gelen neyse onu yap, kendinede dinlenmek için pay bırak. Robot değiliz sonuçta di mi

Ben şuan işten ayrıldım ve evdeyim. Bu anlattıklarınızı bende hissediyorum acaba ben pis bir insan mıyım diye düşünüyorum. Benim rutinim şu şekilde pazartesi Çarşamba cuma günleri evi silip süpürüyorum tozları alıyorum . Haftada bir gün çamaşır yıkanıyor . 3 makina olur beyazlar renkliler siyahlar şeklinde. WC ye girip çıktıkça domestosluyorum . Banyoda aynen öyle girip çıktıkça . Ben öyle halıları kaldıramıyorum valla 42 kiloyum zaten 6 metre kare halıyı nasıl kaldırıyım eşimde görev oluyo vs yardım isteyemem . Benim tek fazla yaptığım şey halı silmek . Bence çünkü halılarımın tamamı beyaz. Yaşadığımız şehir çok tozlu çokta sıcak cam filan açık oluyo haliyle kirleniyor . Ben 15 günde bir halı siliyorum

yemek konuusnda bende cok zorlanıyordum ama çözdük.. sakin zor şeyler yapmayın vallahi inanılmaz enerjisini alıyor insanın

her yemeği düdüklüde yapmaya çalışıyorum her dakika başına gitmeyim diye
sulu yemek olmadan olmuyo ki oğlum için suyuna ekmek banıp yiyo :)

peki yolluklarıdamı yuvarlamassınız altlarını silmek için

Canım altı kirlenmiyor ki.. belki kenarları tozlanıp birseyler oluyordur onları da zaten süpürürken alıyorum.
Temizlik üzerine yaşanır mı yahu. Ben bir dönem her yer pırıl pırıl olsun diye hergun temizlik yapıyordum. Eşimle, çocuğumla vakit geçirmeye halim kalmıyordu. Kendime ait hic zamanım kalmıyordu. Saçmalık..

Evim tertemiz cunku temiz kullanıyorum. Tek kirleten kızım, kirletsin kuzum. Hem temiz olmazsa da olmasın. Gerekli olanı yap al çocuğunu çık dışarıya gez. Hem sen hem çocuğun beraber vakit geçirin. Hayattan keyif almaya bak. Komşuna uyuz oldum ne patavatsız, haddini bilmeyen biri.

Ben pismanim o bir kaç aylik zaman da kafayı yemiş gibi hergun temizlik.. ayy yazdıkça daraldım.

Geçen dini bir program da gereksiz temizlik yapmanın bile israf olduğu için günah olduğunu söylüyordu ... Sürekli hastalık gibi temizlik yapanlara biz birşey diyemeyiz herkesin kendi evi ama bunu başkasına söylüyor ya ben böyleyim ben soyleyim .. bize ne ki herkesin kendi evi .. Ben çalışmıyorum mesela çocuk falanda yok haftada 2 gün yapıyorum yetiyor ..

Halı kaldirmak nedir yaaa .Biran kendimi haliyla yuvarlanıp kucaklasirken düßundum .Halılar cok ağir onla ugraşamam .Sizde ugrasmayın.Cok temizim diye ovunenleri genelde pis buluyorum o da ayrı.

temizliği hiç sevmiyorum bana kalsa heryeri pis götürsün ama hayat böyle değil ben işten eve gider g,tmez ayaklarımı tavana dikip uzanmak istiyorum mesela.Ame benii ufaklıklılar bekliyor hafta sonu temizliğimi yaparım onun dışında hafta içi lavabo ve mutfak temizliğimi yapar makineyle alırım o kadar kimseye bakma sen madem okb lisin obsesyonların çoğalır hayatını mahvedersin boşverrrr.

benim temizlik ev düzenimi anlatmışsınız tamamen :) ben sadece ayda bir temizlik için yardımcı alırım tek fark bu gayette temiz olduğunu düşünüyorum evimin benim içime siniyor sizinde öyleyse kimseyi takmayın

Herkesin evi aynı hızda aynı oranda kirlenmez o yüzden çok takılmayın. Ben çalışmadığım halde sizinki kdar detaylı yapmıyorum çünkü kirlenmiyor. Bende bu insanları anlamıyorum ölümüne temizlik yaparlar sonra milleti küçümserler sizene kardeşim insanların evinin temizliğinden. Hayatta çamaşır suyu ile yerleri ovalamaktan daha önemli şeyler var. Bu arada benim evimde ki esyalar halılar perdeler hersey minimum düzeydedir geç kirlenir ve komple temizlemem max iki üç günümü alır çok takıntı yaparsanız evde ki gereksiz eşya sayısını azaltın derim.

Sende ay canım bende seni merak ediyorum Tüm gun evde temizlik temizlik sana çok üzülüyorum. Bi işe girsen evde sıkılmiyormusun deyiverseydiniz ya?
NOT ev hanımlarını aşağılamak için söylemedim zira bebeğimden dolayı evdeyim. Sadece kişinin tavrına karşı tavır almak için kişisel bir söylem.

Canınız ne istiyorsa onu yapın. Kimseye birşey izah etmek durumunda değilsiniz. Çalışmıyormuş uğraşsın dursun komşunuz sabahtan akşama kadar,kimse ona madalya takmayacak hatta ev işi nankördür temizlersin arkani dönersin bir bakmışsın kirlenmiş,dağılmış,kendini paraladığına değmez.
Bende halihazırda çalışmıyorum ama kendimi paralamıyorum her dakika temizlik,düzen diye.
Olduğu kadar yapıyorum. 7 senelik evliyim daha evin camını silmiş değilim bir kez çıkıpta. Belirli aralıklarla sildiriyorum.
Her gün yapacağım tek iş banyoyu dezenfekte edip,mutfağı temiz tutmak,onun dışındakileri keyfime göre yaparım,evimde temizdir yani.
Deli gibi temizlikle uğraşacağıma oturur kitap okurum,çıkar gezerim,kızımla ilgilenirim.
Tabiki pislik içinde yaşamayalım (genel söylüyorum bunu size değil konu sahibi yanlış anlamayın)ama abatmanın anlamı yok. Ben eşyaya,eve hizmet edemem o kadar abartıli şekilde.
Sizde kendinizi yıpratmayın,çocuğunuza ayıracağınız zamandan calmayın. Olduğu kadar yapın,ki zaten belli bir rutininiz varmış. Bence çalışan biri için yeterli.

valla okurken yoruldum temizlik temizlik temizlik hayat bu kadar zor olmamalı. Yaptığınız temizlik yeterli hatta fazla ben size soylıyım. Hali kaldırmak nedir ben anlamadım halinin altına ne girecekmiş valla demekki ben pis ötesiyim. bosverin ya hayat geçiyor halıların altı da kalsın.

slm canım bende özetleyeyim ben senin kadar bile temizlik yapamıyorum çünkü hafta içi ve c.tesi işten çıkış saatim 6,30 eve gidiyorum çocuk k.valide de yemek hazır olur sofrayı kur topla bulaşık yıka eve çık en erken 8 8,30 sonra haftanın 6 günü böyle sadece pazarım var onuda eşim ve çocuğumla geçire bilmek için bazen çocuğu uyutunca etrafı toparlıyorum üst komşum haftada bir bütün halıları çırpar alt komşum yerleri elinde havluyla siler halıları çırpar ve sokağımızda marangoz olduğu için eve sırf toz elimden gelen bu kendimi hırpalayıp evladımın en güzel zamanlarını öğrenme ve oyun zamanlarını kaçıramam tekrar geri gelmeyecek o günler ben oluruna bıraktım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…