biraz uzun yazmışım vallahi içimi döküyüm istedim =)Ay okurken yoruldum....temizsiniz kesin,görmeden söylüyorum....
Komşunuzun beyni pis.....
hahaahÇalışan ve çocuklu bir kadına göre gayet iyi.
Komşuna da deseydin sevabına iki gün bana gel madem diye.
temizlikci kadın alma durumumuz yok ne yazkki maaşımız ancak bize yetiyor.. sagolun yorumunuz içinn dert değilde sadece cok mu pisim diye kadam karıştıAllah başka dert vermesin..
Yetersiz hissediyorsan cumartesi yardimci kadın alabilirsin,dip kose yapilir her ay..En azından için rahat eder,sende çocuğunla ilgilenirsin.
Takılacak bir tarafı yok. Muhtemelen ben de aynısını yapardım. Oğlunda olmasa yine yanlış bu kadar takıntılı olman. İnsan en güzel zamanlarını yaşlarını neden temizlik yaparak geçirsin kihahaahaynen dedim bilyormsnz vallahi o zaman sen gelde bana yardm et her hafta halıları kaldıraym diye güldü kendisi
zaten şu temizlik takıntımı yenmek için cok ugraştım yine kafam karıştı iyi mi.. okbym ben aslında
Yok yani sizin yerinize yoruldum,çalışmıyorum ama o kadar koşturmuyorum,Allah kolaylık versin:)biraz uzun yazmışım vallahi içimi döküyüm istedim =)
inşallah öyledir şimdi benim kafama gıcımık yaptı bu komşu
halılarımı kaldırmıyorum mesela cogu zaman benmde içim içimi yiyor böyle temizlik mi olur diyorum ama o halıları kaldırmayida hiç gözüm yemiyorTakılacak bir tarafı yok. Muhtemelen ben de aynısını yapardım. Oğlunda olmasa yine yanlış bu kadar takıntılı olman. İnsan en güzel zamanlarını yaşlarını neden temizlik yaparak geçirsin ki
peki ben halıları kaldırmıyorum ya böyle halıları kaldırmadan temizlik olur mu sizce.. halıların illa kalkmasımı lazım her haftaYok yani sizin yerinize yoruldum,çalışmıyorum ama o kadar koşturmuyorum,Allah kolaylık versin:)
Her şeyin fazlası zarar, dedim ya iç dünyası kirlidir belki ,işe verince kendini her şey temizleniyor işte:)))hayrına size de el atsın bari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?