Evimin Temizlik Düzeni Yeterli Mi ?.. (Sen Böyle Rahat Edebilyormusun!)

Şu an çalışmıyorum çocuğum da yok, haftada üç gün süpürüyorum, bir gün tuvalet banyo çamaşır suyu ile temizliyorım, bir gün vileda. Ya benim canım kıymetli öyle her gün çamaşır suyu elimde dolanamam evin içinde. Yeterli sizinki de takmayın.

ben oglanla olduğu kadar yapıyorum olmayanı aksam eşim gelince hemen hallediyorum kalanını benm oglan makinenin arkasında geziyor
eline bir toz bezi alıp annesine yardım ediyor ablası tabi köstek oluyorda

Gözümün önünde canlanıyor biberir. Süpürgenin borusunu elimde bıraktığım anda kapıyor atom karınca. "büyü bak ben sana neler yaptıracağım o zaman da böyle dolaşacak mısın bakalım peşimde" diyorum
Yalnız sen bir densizin lafına bakıp halıyı takıntı yaptın bile.
Valla önceden -yani çocuk yokken- halılarımı kaldırıp silerdim ama açık yer kadar toz olmazdı. Hem ayak basılmayan yer en temiz yerdir. Bence ya o komşuda ya da o halıda problem var.

yani bende anlamıyorum bir halının altı ne kadar batabilir
çaktrmadan kenarlarından siliyorum işte insann içine niye kurt düşürüyorsn

ama her hafta halılarıda kaldırmam gerekirmiş halıların altını silip süpürmedikten sonra temziliğin bir anlamı yokmş
ha birde mutfak dolaplarım yag kaplıyormuş
Siz rahat olduktan sonra Boşverin. Onun söylediği çok ayıp. Milletin temizliğinden pisliginden ona ne ?

ama cidden deliler hergün bunu yapıp fotoğraf atıp binlerce beğeni alıyorlar
Aslında tam tersi akim olarak bende evimin halini çeksem beğenen olurmu ki şaka bi yana çok haklısınız malesef ki her gün yapıp binlerce beğeni alıyorlar kim neden beğenir onu da anlamış değilim

Sende normal değilsinki sevgili nscckts:) örneğin bırak eski okb liyi, bizi bile strese sokar

yani bende anlamıyorum bir halının altı ne kadar batabilir
çaktrmadan kenarlarından siliyorum işte insann içine niye kurt düşürüyorsn

Onu takdir et diye. Ne yapsın yazık kendini temizliğe vermiş ezik.. Söyle ona belediyelerin iş ve hobi kursları var. Kafasını dağıtsın milletin işine gücüne kafa yormasın.

ayy yormayın kafanızı böyle şeylerle, bence siz evladıyla ilgili, çalışan, üreten, evinin düzenini de gayeeet oturtmuş bir kadınsınız. sizi tebrik ederim.

hayatını sadece temizliğe adamış ve bununla övünen insanlardan kaçarım. bi iş arkadaşıma gitmiştik ev hayırlısına, kadında anlatırda anlatır şöyle temizim şöyle titizim, temizlikçiyi beğenmem şu bu diye. giderken de hediye çay bardağı almıştım. güzelce açtı teşekkür etti. severek kullanacağım dedi. mutfağa götürdü ve inanın değil deterjanlı yıkamak, su ile bile çalkalamadan çay koydu içine o yüzden herkesin temizliği titizliği kendine. s

Kizim emeklemiyor. Ev benim evim dedigim gibi surekli temizlik yaparak vaktimi öldüremem. Zaten süpürünce toz kalmıyor. Kizim kucukken surekli silerdim süpürürdüm hic hastaneden cikamadik. Simdi hasta olmuyor en azindan. Yani silmekle alakasi yok.

Aslında tam tersi akim olarak bende evimin halini çeksem beğenen olurmu ki şaka bi yana çok haklısınız malesef ki her gün yapıp binlerce beğeni alıyorlar kim neden beğenir onu da anlamış değilim
ben çoğunu takip ediyorum bazen şükür ki hala akıl sağlığim yerinde diyorum bazen de ay ben ne pis bir kadınım diyorum

kadın geçen gün ah aşkolar çok hastayım ama yine de evimi pırıl pırıl yapmadan duramadım bu da foti keyfisi yazmış

yazık ya canına bedenine yazık yat dinlen haftada bir güzelce temizle yeter

çocuksuz çalışanım saydıklarınızı daha yeni düzene oturtabildim ben, pffff işte komşu ilişkisini sevmememin nedeni olmuş komşun. hiçbiriyle görüşmüyorum evimde geçireceğim bir kaç saatte bu zırlalıklarla beynimi kirletmek istemiyorum çünkü....

Daha ne olsun hem çalışıp hem evin işini kendin yapıyorsun. Komşun terbiyesizlik etmiş kendi evde oturuyor istediği gibi yapsın temizliğini. Ben de senin söylediğin gibi yapıyorum temizliği. Sadece halıları kaldırmadan yerleri silmiyorum. Sebebi kaldırınca daha kolay siliniyor. Cumartesi iş yaparım pazar günü sadece iki saatimi ütüye ayırırım kalan vaktimde çocuklarımla dışarı çıkarım. Kasım ayından itibaren ayda bir yardımcı bayan almaya karar verdim. Senin de durumun olduğunda bir yardımcı alırsın böylece cumartesi günlerin sana kalır.

sizde bu konuda cok takınıtıymıssınız amanın böyle anlatınca ben yine cok pismişim gibi geldi
Benim banyo mutfak takintim sebebi başka önceden gelen birşey

Birde şartlar farklı mesela benim hergun misafirim gelir her hafta mutlaka yemekli misafirim var mutfagi benim kadar kullanan var mı acaba bı düşünün evden internetden satış yapıyorum isim rahat zamanım var

Toza alerjim var bahçeli etrafı arazi bir sitede oturuyorum haliyle etrafta toz var zorunluluklarım var

Her tasindigim evde bir takintim oluyor her tasindigim evin türlü derdi oluyor bir önceki evimde 3 günde bir duvar silmek zorunda kaliyordum ana cadde üzeri fırının üstü evim vardı hergun yer duvar silsem yinede simsiyahti ... Bunun gibi

O komsu evini hor kullanıyor birde tüm gün evde olunca ev daha çok kirleniyir siz evde bile değilsiniz halı kirlenmez ki altı kirlensin

çocuğum yok, ev hanimiyim ve temizlik düzenim sizinkiyle hemen hemen ayni tek fark ben yemek, kek, börek vs olaylarina da bayaga zaman ayırıyorum ama benim cocugum yok vaktim cok. Halilari devamli kaldirmaya gerek yok bence de halilarimin alti gayet temiz evi sürekli en ufak toz, leke olmayacak sekilde tutmaya çalışmak bence gereksiz bir caba insana maddi, manevi eziyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…