Evimden bazı kareler..iyi kötü her türlü yorumlarınızı bekliyorum...

evin çok güzel güle güle otur ama çok koyu tonlar var neden biraz daha renkli cıvıl cıvıl şeyler almıyorsun?

Arkadaşlar tek tek yorumlarınızı okudum ama telden tek tek cevap veremiyorum ..gerçekten herkes alkışlasın diye koymadım fotoları..yorum istedim çünkü benim göremediklerimi bana söyleyebilirsiniz ya da olan yere olmuş diyebilirsiniz diye..evet o saat gidecek ordan ,üçlü tablo aşağı inecek ,mutfaktaki küçük ev aletleri boğdu orayı ama eski tezgehım beyazdı,değişince böyle oldu.yorumlarınıza sağlık ..ışık tuttunuz

Mutfak hariç pek bir yeri beğenmedim insanın bir tarzı olmalı bence. Mutfakta da sandalyeleri yine beğenmedim. Bence acilen işi bilen birinden yardım almalısın.

sağlıkla huzurla oturun evinizde ruuveyda, herkesin tarzı farklıdır. ben daha renkli seviyorum. sizin ki kahve tonları ve klasik, benim tarzım değil ama önemli olan evdeki huzur... güle güle oturun

Canım biraz hareketlenirmen lazım bence.. Özellikle mutfağa renkli bişeyler kat.. Tezgah üstü baharatlık, dekoratif çiçek gibi bişeyler.. Çok siyah kalmış çünkü.. Salon koltuklarına bayıldım ben.. Ama renk olarak birbirine yakın tonlar seçtiğin için ağır bi havası var. Zıt renkler yapsaydın keşke.. Onun dışında çok modern bence.. Bikaç dokunuşa ihtiyaç var.. Allah güle güle, huzurla oturmak nasip etsin inş..

hoş bi görüntüsü var. geniş olmasını çok sevdim.spor ve klasiği harmanlamışsınız.olmuş mu olmuş bence

herkes burada beyaz cauntry çiçekli böcekli yeni gelin evlerine alışkın olduğu için sizin evinizi koyu buldular bence
eviniz gayet uyumlu renklerle döşenmiş modern ve şık bir ev güle güle oturun
sadece antredeki saate katılıyorum o modern antrenize yakışmamış

cnm genel anlamda evini beğendim ama benim gözüme batan en raatsız edici şey perdeler. Zaten mobilya ve duvarlar koyu renk, perdeler de çok koyu olmuş. Evini biraz iç karartıcı hale getirmiş. Ben sen,n yernde olsam yine uyumlu olsun diye açık sütlü kahve rengini tercih ederdim..

Bir de şey var, tv ünitesi çok boş kalmış. yani çöok koyu renk gene. Ben olsa oraya kesinlikle açık renk, beyaz pudra pembesi gibi tonlarda biblolar falan alırdım. Daha da aydınlık bir alan oluştururdum..

sağlıkla ,huzurla mutlulukla otur evinde herşey çikolata tadında olmuş...

Merhabalar,
Bence koltuklarınızdaki kırlentlerin rengi ile duvar kağıdı göz yorucu olmuş ama ufak bir dokunuşla imkanınız varsa eğer kırlentleri düz ve kontrast bir renkle (turkuaz olabilir) değiştirebilirsiniz.
Huzurla, mutlulukla oturun.
Bence hepsi gayet güzel. Aksesuarlarda canlı renklere yer vermeye çalışın.

eviniz güzel beğendim tek takıldığım yer duvarların rengi çok koyu geldi

Eviniz bence çok güzel , illa açık renk mobilya olmak zorunda değil ki açık renkleri sevmeme rağmen hoş buldum evinizi sağlıkla oturun

Bir de şey var, tv ünitesi çok boş kalmış. yani çöok koyu renk gene. Ben olsa oraya kesinlikle açık renk, beyaz pudra pembesi gibi tonlarda biblolar falan alırdım. Daha da aydınlık bir alan oluştururdum..
çok teşekkür ederim canım msjın için..evet eşyaları değiştiremem artık ama açık tonlarda birkaç aksesuar almayı düşünüyorum...

teşekkür ederim..tavsiyelerinize uymaya çalışacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…