bende sizin gibi düşünüyorum sadece mutfak Duvarı masayı beğendim diğer yerler Karışık ve göz yorucuben soruyu anlamadım :) yeni bir eve mi taşındın? yada evleniyorsun da ev mi dizdin anlayamadım ama sadece mutfak masasını ve masanın olduğu duvarı beğendim. gerisi tarz karmaşası olmuş.. perdeler, duvar kağıtları, mobilyalar.. hepsi ayrı telden... fikrim bu :)
Girişteki aynayı boyuna kullanmışsın. Konsolla simetrik olacak şekilde enine kullanırsan alanı daha genişletmiş olursun. İllaki boyuna olsun diyorsan boy aynası düşünebilirsinEvimden bazı kareler..iyi kötü her türlü yorumlarınızı bekliyorum...
Koridordaki panoyu saatla aynı sıraya kullanmışsın karşı duvara iki kapı arasına almayı düşünebilirsin. Genel olarak modern bir havası var. Mutfakta duvar siyah kullandığın elektronik aletler koyu renk. Kaybolmuş biraz. Farklı renklerle daha ferah ve görünür kılabilirsin. Kanepe üzerindeki pano büyüklüğüne höre çok yüksekte minicik kalmış bölüp daha aşağıda olabilir. Oturan kişinin kafasına değmeyecek gibi. Kahvelerle patlak fuşya mor gibi sıcak renkler mekanı daha sıcak gösterir. Duvar renklerini değiştirirsen bir dahaki sefere açık renkleri tercih edebilirsin. Şimdilik gördüklerim bunlar.Evimden bazı kareler..iyi kötü her türlü yorumlarınızı bekliyorum...
Yeni evlenmedim 10 yıllık evliyim 2 yıl oldu duvar kağıdı yaptıralı ..eski ve yeni biraz karıştı sanırım ..teşekkür ederim..biraz daha uğraşıcam üstündeben soruyu anlamadım :) yeni bir eve mi taşındın? yada evleniyorsun da ev mi dizdin anlayamadım ama sadece mutfak masasını ve masanın olduğu duvarı beğendim. gerisi tarz karmaşası olmuş.. perdeler, duvar kağıtları, mobilyalar.. hepsi ayrı telden... fikrim bu :)
Evin gayet hos profesyonel olmayan birinin dizmesine ragmen gayet hos sadece country saat var cicekli onu kaldirsan iyi olur canim gerisi hos guzel gunlerde otur canimEvimden bazı kareler..iyi kötü her türlü yorumlarınızı bekliyorum...
Teşekkür ederim arkadaşım ...beğenmene sevindimBence çoook guzel
Duvarlar ve kapılara aynaya ayrı bayıldım
Ama çok solgun renkler kullanmissiniz
Bu eve civil civil olmak daha çok yakışır :)
Tamam o saati ordan kaldıracağım çok teşekkür ederimmmEvin gayet hos profesyonel olmayan birinin dizmesine ragmen gayet hos sadece country saat var cicekli onu kaldirsan iyi olur canim gerisi hos guzel gunlerde otur canim