Evimden bazı kareler..iyi kötü her türlü yorumlarınızı bekliyorum...

ruuveyda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
104
51

Eklentiler

• IMG_7581.JPG
    81,3 KB · Görüntüleme: 3.130
  • IMG_7583.JPG
    127,2 KB · Görüntüleme: 3.054
  • IMG_7590.JPG
    90,3 KB · Görüntüleme: 2.961
  • IMG_7591.JPG
    131,9 KB · Görüntüleme: 3.025
  • IMG_7593.JPG
    78,7 KB · Görüntüleme: 2.888
  • IMG_7594.JPG
    95,2 KB · Görüntüleme: 3.013
  • IMG_7596.JPG
    122,6 KB · Görüntüleme: 2.914
  • IMG_7598.JPG
    111,6 KB · Görüntüleme: 2.929
  • IMG_7599.JPG
    102,7 KB · Görüntüleme: 2.965
  • IMG_7601.JPG
    110,7 KB · Görüntüleme: 2.944
  • IMG_7602.JPG
    107,9 KB · Görüntüleme: 2.953
  • IMG_7605.JPG
    81,2 KB · Görüntüleme: 2.890
  • IMG_7607.JPG
    162,7 KB · Görüntüleme: 2.987
  • IMG_7610.JPG
    130,8 KB · Görüntüleme: 3.008
  • IMG_7611.JPG
    107,2 KB · Görüntüleme: 2.998
  • IMG_7612.JPG
    170,5 KB · Görüntüleme: 2.956
  • IMG_7613.JPG
    135,3 KB · Görüntüleme: 2.862
ben soruyu anlamadım :) yeni bir eve mi taşındın? yada evleniyorsun da ev mi dizdin anlayamadım ama sadece mutfak masasını ve masanın olduğu duvarı beğendim. gerisi tarz karmaşası olmuş.. perdeler, duvar kağıtları, mobilyalar.. hepsi ayrı telden... fikrim bu :)

Be
bende sizin gibi düşünüyorum sadece mutfak Duvarı masayı beğendim diğer yerler Karışık ve göz yorucu

Oldukça şık -sade biraz karmaşalı da olsa oturulası bir ev yeter ki huzurunız olsun :)
Sevgiler...

Herseyin cok guzel arkadasim keske benim de boyle bi evim olsa salonu mutfagi antreni duvarlarını avizeleriniben cok begendim huzurla mutlulukla guzel günlerde otur inşaallah. Hersey gonlunce olsun tatlim

Girişteki aynayı boyuna kullanmışsın. Konsolla simetrik olacak şekilde enine kullanırsan alanı daha genişletmiş olursun. İllaki boyuna olsun diyorsan boy aynası düşünebilirsin

Koridordaki panoyu saatla aynı sıraya kullanmışsın karşı duvara iki kapı arasına almayı düşünebilirsin. Genel olarak modern bir havası var. Mutfakta duvar siyah kullandığın elektronik aletler koyu renk. Kaybolmuş biraz. Farklı renklerle daha ferah ve görünür kılabilirsin. Kanepe üzerindeki pano büyüklüğüne höre çok yüksekte minicik kalmış bölüp daha aşağıda olabilir. Oturan kişinin kafasına değmeyecek gibi. Kahvelerle patlak fuşya mor gibi sıcak renkler mekanı daha sıcak gösterir. Duvar renklerini değiştirirsen bir dahaki sefere açık renkleri tercih edebilirsin. Şimdilik gördüklerim bunlar.

konu sahibine niye atarlanıyorsunuz yahu... : S
bence ev gıcır gıcır, güzel. ikilii koltuklarla karşısındaki koltuğun yerini hiç değiştirdin mi? sığıyorsa öyle daha uygun olur. koridordaki country saati hiç yakıştımadım genel renk ve tarza. onun haricinde güzel, güle güle oturun.

öncelikle huzurla sağlıkla oturun koridordaki saat evin tarzına uymamış eviniz modern tarzda o country salondaki duvar kağıdıda yastıklarla beraber çok hareketli karışık durmuş ya yastıklar düz olabilridi yada duvar kağıdı olmayabilirdi mutfak duvarınız çok güzel masada öyle ama mutfak eşyalarınız da siyah olunca kendini belli etmemiş aralarına en azından renk katarsanız olabilir

Arkadaşlar çok sağolun iyi ve kötü yorumlarınız için ..girişteki dresuarın aynasını öyle boyuna koydum çünkü üstünde elektrik sigortası bölümü var yan koyunca aynayı o görünüyor..

Bence çoook guzel
Duvarlar ve kapılara aynaya ayrı bayıldım
Ama çok solgun renkler kullanmissiniz
Bu eve civil civil olmak daha çok yakışır :)

Yeni evlenmedim 10 yıllık evliyim 2 yıl oldu duvar kağıdı yaptıralı ..eski ve yeni biraz karıştı sanırım ..teşekkür ederim..biraz daha uğraşıcam üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…