Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız… artık aramızda saygı falan kalmadı bana el kaldırdığı zaman bende kendimi savunuyorum. Annesine biraz bahsettim ama değişir diyor pek oğluna suç bulmuyor gibi tabi normal bana vurduğunu anlatmıyorum öyle ufak tefek olayları anlatıyorum.Suanda sevginiz hala bitmediyse de emin olun bu sartlar altinda yakindir. Fikir danismayin direkt olarak icraata gecin derim. Neden bu adamla hala berabersiniz ki? Anladigim kadariyla sevgisini gostermiyor aksine fiziksel siddette bulunuyor. Maddi olarak babasi gibi gecindirmeye calisiyorsunuz onu ve annesi gb muhtemelen evde g.tunu siz topluyorsunuz. K.bakmayin bu yazdigim icin ne olursa olsun esiniz ama bana hic adam kivaminda gelmedi esiniz.. bence bosanin ve ya anasi babasi yada hayatina aldigi yeni sansli kadin ceksin derdini.. deger goruyorsan değer vericeksin, seviliyorsan seviceksin.. o sana bir vuruyosa sen kafasinda bardak falan kiricaksin hersey karsilikli yani
Şu yaşadığınız rezil hayat annenizin dilini çekmekten daha mı iyi? Boşanmaya da pek niyetiniz yok gibi geldi bana, umarım çocuk falan yoktur.Ailemin tepkisinden korkuyorum, severek evlendim ama çok pişmanım..
aile evine dönsem oradada rahat yok bana annemin dilinden kurtulamam
Şaka mısın? Eve bak üstüne dayak ye üstüne ailesini pohpohla. Delirdin galiba sen. Git tek başına paşalar gibi yaşa. İlle cinsel hayat istiyorsan bekarken de yaparsın. Bu ne böyle evlat olsa sevilmezMerhaba hanımlar,
2,5 senelik evliyim, evliliğimin bitmesine ramak kaldı.
Nerde nasıl davranacağını bilmiyor, bişeyleri söylediğim zaman duymamazlıktan geliyor.
Beni sürekli ağlatıyor, şiddet uyguluyor ama kimseye bahsedemiyorum…
Maddi olarak evde herşeyi gerçekten ben karşılıyorum kendisi yeni bi işe başladı ona kolaylık olması işin herşeyi ben karşılıyorum.
Hafta sonları ailesini ağırlıyorum ama bi türlü değer göremiyorum. Aptal bi ergen gibi davranıyor. Baba evimi çok özlüyorum…
içimi dökmek istedim… yorumlarınızı bekliyorum..
İyi geceler
Cinsellik zaten ayda 1-2 kavgadan fırsat olmuyor bileŞaka mısın? Eve bak üstüne dayak ye üstüne ailesini pohpohla. Delirdin galiba sen. Git tek başına paşalar gibi yaşa. İlle cinsel hayat istiyorsan bekarken de yaparsın. Bu ne böyle evlat olsa sevilmez
Valla şiddetin olduğu yerde durman hata.Cinsellik zaten ayda 1-2 kavgadan fırsat olmuyor bile