Bu adam boşanmayı hak etti mi

Yok bu eski bir görsel, raporum var ama şimdi benim için karar vakti davayı açsam mı açmasam mı
Kardeş raporun var, boşanmak için geçerli tüm sebeplere sahipsin, orada kalmak için tek bir nedenin bile yok, hala soruyor musun?
Canın, hayatın bu kadar mı kıymetsiz, yapma Allah aşkına.
İnsan en çok kendini sevecek koruyacak bu dünyada, kendi celladın olma.

Ailemin tepkisinden korkuyorum, severek evlendim ama çok pişmanım..
aile evine dönsem oradada rahat yok bana annemin dilinden kurtulamam
Aile tepkisi derken?

Dayak yediğiniz adamla evli kalmanızı isteyeceklerse gidin tek başınıza hayatınızı kurun.

Zaten şu anda da evi siz geçindiriyormuşsunuz.

Ailemin tepkisinden korkuyorum, severek evlendim ama çok pişmanım..
aile evine dönsem oradada rahat yok bana annemin dilinden kurtulamam
Aile evine dönmek zorunda değilsiniz, çalışıyorsanız kendi evinizi tutun. Ömrünüzü heba etmeyin. Kimse boşanmak için evlenmez sonuçta, sizde böyle olsun istemediniz.

Merhaba hanımlar,

2,5 senelik evliyim, evliliğimin bitmesine ramak kaldı.
Nerde nasıl davranacağını bilmiyor, bişeyleri söylediğim zaman duymamazlıktan geliyor.
Beni sürekli ağlatıyor, şiddet uyguluyor ama kimseye bahsedemiyorum…
Maddi olarak evde herşeyi gerçekten ben karşılıyorum kendisi yeni bi işe başladı ona kolaylık olması işin herşeyi ben karşılıyorum.
Hafta sonları ailesini ağırlıyorum ama bi türlü değer göremiyorum. Aptal bi ergen gibi davranıyor. Baba evimi çok özlüyorum…

içimi dökmek istedim… yorumlarınızı bekliyorum..

İyi geceler 😞
Şiddet uyguluyor dediğin an zaten düşünecek bir şey yok.
Tabi ki boşan.

Annen rahat vermeyecek ise boşanıp kendine küçük bir ev kiralayıp yaşayamazmısım?

Bu adamı çekme. Hem dayakçı, hem tembel, hemde ailesini her hafta karsılatacak kadar sana duyarsız.
Her hafta gelmek nedir arkadaş. Hadi geldin evde huzurluk var mı yok mu bi öğren destek ol gelinine, oğluna had bildir.

Merhaba hanımlar,

2,5 senelik evliyim, evliliğimin bitmesine ramak kaldı.
Nerde nasıl davranacağını bilmiyor, bişeyleri söylediğim zaman duymamazlıktan geliyor.
Beni sürekli ağlatıyor, şiddet uyguluyor ama kimseye bahsedemiyorum…
Maddi olarak evde herşeyi gerçekten ben karşılıyorum kendisi yeni bi işe başladı ona kolaylık olması işin herşeyi ben karşılıyorum.
Hafta sonları ailesini ağırlıyorum ama bi türlü değer göremiyorum. Aptal bi ergen gibi davranıyor. Baba evimi çok özlüyorum…

içimi dökmek istedim… yorumlarınızı bekliyorum..

İyi geceler 😞
Cocuk yoksa asla da yapma ve icsel olarak hazirlanip en kisa surede bosan bence. Bu arada cocuk falan olursa cok pisman olursun.

X