Bir eve 2. araç gereksiz değil mi :( fikir verirseniz çok sevinirim.

Golfü satalım mı?

• sat gitsin :)

OY: 6 66,7%
  • bence satmayın.

OY: 3 33,3%

• Ankete Katılan
    9
Merhaba,
Golf aracımız vardı.. bunun üzerine eşim bana hyundai i10 aracını aldı hem kullanayım hem de acemiliğim gitsin diye.. sonraki düşüncemiz de iki aracı satıp daha iyi bir araba almaktı..

Ama ben diyorumki bir eve 2. araç gereksiz değil mi :KK43: ne gerek var diyorum eşime i10 dursun.. golfü de satalım. zaten gideceğimiz heryere benimkiyle gideriz. boşuna yatan arabaya masraf vergi...

Kafamı kurcalayan sadece i10 küçük bir araç ve acaba bize yetermi bagaj anlamında? sıkıntı yaşar mıyız? 1 çocuğumuz var. eyetr gibi geliyor.
senede sadece 1 kere 2 kere tatile gidiyoruz. eşimde taksici zaten bıkmış arabadan. ben kullanırım herzaman işte :)

yorumlarınızı bekliyorum kızlarrr..
Merhaba ,biz Ankara’dayken iki aracımız vardı ve çok gerekliydi ama tek arabası olan da vardı idare ediliyor mu bilmiyorum ama ben konforu seviyorum.

Tayinimiz çok küçük bir yere çıktı ,eşime bir araç verdiler . Küçük olanı sattık biz de .Ama büyük şehir için bir gün bile arabasız kalmak çok zor gelmişti yaşadığınız yerin şartlarına göre karar vermek en doğrusu .

evet ben de bu yüzden sıkıntıdaydım. artık kendi işlerimi halletmek istıyorum :KK43: eşim de zaten araba yüzü görmek istemiyor işinden dolayı.. her zaman benimkini kullanırız diye düşündük ama bakalım kararsızız işte :KK43:
valla çok büyük rahatlık. madem ki böyle imkanınız var, ondan vazgeçmek yerine ondan faydalanmayı tercih edin.

ama bizde 2. araba kullanılmıyor. sadece tatile gidersek yazın bagajı büyük diye rahat ederiz. onun dısında yatacak :KK43:
Bence satmayın eşiniz taksici daha iyi anlıyordur masrafını çıkarıyor mu çıkarmıyor mu artar mı azalır mı

ama manuel.. ben manuel araçla uğraşamam. kullanamam yani :)
manuel de zorlanırsınız ben de zorlanıyorum ama alıstım artık

ama fırsatım olursa , bırı manuel bırı de otomatık olarak 2 tane kalsın derdım ama sızınkının ıkısı de manuel. o zaman degıstırebılırsınız tabi

ama bizde 2. araba kullanılmıyor. sadece tatile gidersek yazın bagajı büyük diye rahat ederiz. onun dısında yatacak :KK43:
O zaman golf kalsın yada ikisini verip daha büyük bir araç alın. Ben kullandım i10,bagaja bebek arabası bile sığmıyordu,epey küçük bir araç yani bu,tatile gidecek olsanız 3 bavul alamazsınız bile yanınıza.
Bizimde iki aracımız var,benimki hatchback, eşiminki sedan,benimkini daha çok kullanıyoruz ama eşya taşınacaksa mesela katlanır bisiklet vs yada başka biri daha binecekse eşimin aracını kullanıyoruz. Yeri geliyor eşimin şirket araci oluyor ,3.bir araç kapıda,yine de satmayı düşünmem açıkçası,şu an benim aracım serviste 2 gün zorlanıyorum. Eşimin arabasını kullanıyorum,2 çocuğum var ikisini de ayrı ayrı okullara,ayrı saatlerde götürüp getiriyorum falan elzem bana araç.
Sizde ikinizin de kullanabileceği,ihtiyacınızı tam anlamıyla görecek bir arac bakın madem. Eşiniz kullanmıyorsa normalde size bırakıyorsa ama i10 bence çocuklu aileye küçük.

Merhaba,
Golf aracımız vardı.. bunun üzerine eşim bana hyundai i10 aracını aldı hem kullanayım hem de acemiliğim gitsin diye.. sonraki düşüncemiz de iki aracı satıp daha iyi bir araba almaktı..

Ama ben diyorumki bir eve 2. araç gereksiz değil mi :KK43: ne gerek var diyorum eşime i10 dursun.. golfü de satalım. zaten gideceğimiz heryere benimkiyle gideriz. boşuna yatan arabaya masraf vergi...

Kafamı kurcalayan sadece i10 küçük bir araç ve acaba bize yetermi bagaj anlamında? sıkıntı yaşar mıyız? 1 çocuğumuz var. eyetr gibi geliyor.
senede sadece 1 kere 2 kere tatile gidiyoruz. eşimde taksici zaten bıkmış arabadan. ben kullanırım herzaman işte :)

Satıp ne yapacağınıza bağlı o parayla? Arda alcam, ne bileyim bilgim var hissedir, altındır, fondur.. uğraşacağım dersen sat. Yoksa evet araba değer kaybeden bir yatırım ama bunlarla uğraşmam derseniz eşinizin söylediği de mantıklı.

İ10 küçük araba, çocuğunuz da varmış tek araba olarak yetmez size. Uzun yola gitmeniz gerekir, anne babanızı vs götürüp getirmek gerekir zorda kalırsınız bagajı vs çok küçük. Bir de golf'ü satsanız parasıyla ne yapacaksınız, hani ev alacaksınızdır peşin para gerekiyordur satılır ama aklınızda parayı değerlendirecek belli bir durum yoksa satmayın derim. Bırakın yatsın evin önünde.

manuel de zorlanırsınız ben de zorlanıyorum ama alıstım artık

ama fırsatım olursa , bırı manuel bırı de otomatık olarak 2 tane kalsın derdım ama sızınkının ıkısı de manuel. o zaman degıstırebılırsınız tabi
hayır sadece golf manuel bana alınan i10 otomatik.. ve ben çok benimsedim. küçük çok rahat :) eşim kararsız kendi arabasını satmakta.. 2 masraf bizi aşacak gibi ama satacak sanırım golfü.. iyice öğrenince daha iyi bi araç alırız Allahın izniyle. bakalım...

O zaman golf kalsın yada ikisini verip daha büyük bir araç alın. Ben kullandım i10,bagaja bebek arabası bile sığmıyordu,epey küçük bir araç yani bu,tatile gidecek olsanız 3 bavul alamazsınız bile yanınıza.
Bizimde iki aracımız var,benimki hatchback, eşiminki sedan,benimkini daha çok kullanıyoruz ama eşya taşınacaksa mesela katlanır bisiklet vs yada başka biri daha binecekse eşimin aracını kullanıyoruz. Yeri geliyor eşimin şirket araci oluyor ,3.bir araç kapıda,yine de satmayı düşünmem açıkçası,şu an benim aracım serviste 2 gün zorlanıyorum. Eşimin arabasını kullanıyorum,2 çocuğum var ikisini de ayrı ayrı okullara,ayrı saatlerde götürüp getiriyorum falan elzem bana araç.
Sizde ikinizin de kullanabileceği,ihtiyacınızı tam anlamıyla görecek bir arac bakın madem. Eşiniz kullanmıyorsa normalde size bırakıyorsa ama i10 bence çocuklu aileye küçük.
evet küçük gercekten ama ben çok sevdim. çok rahat kullanıyorum.. en azından acemiliğimi atmam için ideal bi araç..

Merhaba,

Valla bize bazen 2 araç bile yetmiyor o yüzden bişey diyemedim. Gereksizse satın tabi ama i10 da çok küçük yav.

hayır sadece golf manuel bana alınan i10 otomatik.. ve ben çok benimsedim. küçük çok rahat :) eşim kararsız kendi arabasını satmakta.. 2 masraf bizi aşacak gibi ama satacak sanırım golfü.. iyice öğrenince daha iyi bi araç alırız Allahın izniyle. bakalım...
eee tamam o zaman sızınkı de otomatık

valla su ortamda, satmak kolay almak zor. hıc de degıstırmeyın

Merhaba,

i10 sehirler arasi tercih edilecek bir arac degil motoru kucuk performansi düşük. Cocuklu aile için de baya küçük. En mantiklisi ikisini satip bi tik daha iyi araba almak👍

Merhaba,

Bebeğim yokken arabamız golftü. Bebeğim doğunca golfün bize yetmeyeceğini anladık , arabamızı c segmenti sedan araba ile değiştirdik.

Şimdi bebeğim büyüyor, bu arabanın da yetmeyeceğini farkettiğimizden daha büyük bir araba almak için satışa koyduk .Sizin de çocuğunuz varmış .
İ10 çok küçük bir araba , bence tek araba düşünüyorsanız golfü bırakın , diğerini satın.

X